Şimdi Ara

60 bin TL'ye dizel-manuel araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,

    60 yaşındaki babamın halen kullandığı 2013 model LPG'li Opel Astra Essentia (Classic) aracını satmaya karar verdik. Ancak yerine alacağımız araç konusunda kararsızlığımız var. Bütçe 60 bin TL civarı (3-4 bin TL daha artabilir). Öncelikler manuel vites, ekonomik dizel motor ve geniş bagaj. Şu ana kadar pek çok modeli (Focus, Jetta, Astra Sedan, Octavia, C-max vs) inceledik ve seçeneklerimizi iki araca kadar düşürdük. İlki 2012 model Ford C-max 1.6 TDCI Titanium, diğer seçenek ise 2012 model Skoda Octavia 1.6 TDI Elegance. İki aracın segmentinin farklı olduğunu biliyorum. Sonuçta kendi aracım da C-max gibi bir MPV sınıfı olan C4 Picasso. Octavia'yı da bu kapsamda görmemin nedeni lift-back sistemi ile açılan arka bagaj kapağı. Kullanıcı başta da belirttiğim gibi babam olacağı için yüksek donanım takıntımız yok, ama özellikle C-max'taki cam tavan cezbedici.

    Bu araçları kullananlar varsa karşılaştırma yapabilirler mi? Veya yukarıda belirttiğim kriterlere göre farklı marka-model tavsiyesi olan var mı?

    Saygılarımla.







  • 2.0 Tdi passat b6 kasa alın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Ekonomik dizel motordan kastım ş.içinde 5-6 litre civarında yakan 1.6 motorlardı. Siz 8 litrenin altına asla düşmeyecek 2.0 motor önermişsiniz.
  • Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    Şehir içi 1-2 litre farkediyor. Ama şehir dışında duruma göre daha az yaktığıda oluyor şehir içi kullanılacaksa bişey diyemiyeceğim
  • Bagaj çok önemli ise zaten 3 karoser tipi var:SUV SW MPV. Bunların dışında bakacağınız araç yok ki zaten C-max beğenmişsiniz olabilecek bir araç. SW olursa İ30 Elite önerebilirim. SUV kısmına geldiğimizde Nissan QQdan başka alternatif bu fiyata yok gibi... Ha LPGli olur derseniz Sportage İx35 babanıza baya iyi gider... Özellile İx35 591 LT bagaj hacmi ile baya iyidir...
  • 285992817 ilan numarası bir arkadaşıma ait , c5 iyi bir seçenek olabilir.
  • 08 Nisan 2016 tarihi itibariyle 2012 model 26 bin km.de Renault Scenic 1.5 dCi Privilige EDC alınarak ihtiyaç karşılanmıştır.

    Konu kapatılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.