Şimdi Ara

5s ekran degisimi sonrasi dokunmatik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi aksamlar. Elimde 5s var satmak istiyorum ancak ekrani degistigi icin (home tusu bozulmustu) bu iphonda touch id etkinlestirilemedi hatasi aliyorum ve ekran tepki vermiyor. Ekrani degistirsem bu sorun duzelir mi ya da nasil duzelir ? Touch id iptal edilebilir mi ? Telefonu bir sekilde satmam lazim ama duzgun sekliyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_1987 -- 6 Şubat 2020; 0:3:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 5s ekran degisimi sonrasi dokunmatik sorunu
    5s ekran degisimi sonrasi dokunmatik sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nette böyle bir cevap buldum. Dene istersen.

    quote:

    Apple iPhone Touch ID sorunlarına dair en çok karşılaşılan sorunlar arasında yer alan “Touch ID bu iPhone’da Etkinleştirilemiyor” hatasıdır. Bu sorunu kendiniz aşabilirsiniz. Kapalı olan iPhone’u açtığınızda ya da cihazı yeniden başlattığınızda “Unable to activate Touch ID on this iPhone / Touch ID”, “Bu iPhone’da Etkinleştirilemiyor “hata mesajını alıyor olabilirsiniz. Biz bu hata ile karşılaştığımız bir cihazda sorunu aşağıdaki aşamaları uygulayarak çözebildik. Sizler için de faydalı olacağını umuyoruz.



    Touch ID Bu iPhone’da Etkinleştirilemiyor Hatası ve Çözümü için Ayarlar(Settings) > Touch ID & Şifre(Passcode) > Parmak izi ekleme(Add a Fingerprint)… menüsüne eriştiğinizde burada listelenen parmak izinin bulunmadığını göreceksiniz. Parmak izini kullan (Use Touch ID For) bölümü altındaki seçenekler devre dışı durumda olacaktır. Bu seçenekleri etkinleştirmek istediğinizde hata mesajı alacaksınız.



    Ayarlar(Settings) > Touch ID & Şifre(Passcode) menüsüne gidin ve kilit ekranı parolanızı girin. Passcode kısmını kapata dokunun ve parolayı tekrar girin. Karşınıza gelen penceredeki kapat(Turn Off) seçeneğine dokunup parolayı tekrar girin. Parola devre dışı kalacaktır. Sonraki ekranda tut (Keep) seçeneğine dokunun, bu sayede parmak izinizi tekrar tanımlamak zorunda kalmayacaksınız.




  • Kardeşim bende batarya değiştim kendim ve ekranı söküp takmak zorunda kaldım normal olarak ekranı açarsan sağ üst tarafta 3 tane ekranı anakarta bağlayan kablo var ekranı taktığımda onları tam oturtamamışım dokunmatik çalışmadı tekrar açıp iyice taktım sorun düzeldi ekranı açıp onları sök tekrar tak iyice sorun ondan kaynaklı olabilir ekranı değişince tam oturtamamışlardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.