Şimdi Ara

55+ Hiç Anlamayan Birine Yardımcı Olur Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, malum tv arayışına girdim ama bu konuda hiçbir fikrim yok.

    Bir kaç temel isteklerim var size yönlendirme yapması adına..

    1.En az 55" istiyorum, bir başka markanın ürününü 58-60-65 " olanı da cüzi farklar ile alabiliyorsam almışken en büyüğünü almak isterim elbette.

    2. İPTV kullanıyorum, bu konuda bazı TV arayüzleri kullanışsız ve iptv program sayısı çok kısıtlı olduğu söyleniyor, şuan iptv programını Next 2000HD uydu cihazı üzerinden kullanıyorum, son derece kullanışlı ama alt yazı desteği yok, anlayacağınız Netflix ten ziyade önceliğim akıcı kullanışlı İPTV programları..

    3. Bütçe psikolijik sınır olarak 5000 TL düşünüyorum. Bu ortalama bir değer, mümkünse tabi f/p cihazı olarak 4000-4500 TL ye almış olsam elbet mutlu olurum. Buna karşın klasik 500 TL daha eklersen şöyle mükemmel bir cihaz var diyerek şiddettle tavsiye edilirse bütçeyi bir kere alacağım diyerek zorlayabilirim.

    4. Bir TV'de mesela TRT 1 'i açtığın zaman kırmızıya bas diye uyarı çıkıyor, ona basınca TRT'de yayımlanan programları açıyor istediğin zaman izleyebiliyorsun. Bu O TV'ye mi has yoksa Türksat özelliği mi bilemedim.. Bu dediğim her ne ise, bu olursa mükemmel olur.


    Vakit ayırıp cevap verecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.