Şimdi Ara

46' 3D LED TV hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ayırabileceğim bütçe 3.800 tl ye kadar. tek istediğim full HD kaliteli görüntü ve iyi bir 3D izlenebilirliği. internet bağlantısı yada içinde hd alıcısı olup olmaması önemli değil. Sizce hangi marka işimi görür?



  • valla bende düşünüyorum.. LG 570S fena değil gibi geldi bana... en azından gözlükte şarj derdi yok..
  • sony 46hx720 2d goruntude sony dıyorlar oyunda sony bu yuksek modellerın 3d dede iyi oldugunu duydum aktıf gozluk olsada fiyatı 3900tl gibi ustunede 199tl ye ps3 verıyor 320gb+uncharted3 cok ıyı bır fırsat bence ps3 un kendısı zaten 800tl cıvarı oyunda bı 150tl cıvarı yanı tv 3000tl ye gelıyo bence ıyı benım kafamda bu var ve ben bunu tercıh ederdım siz tvleri inceleyin ve karsılastırın eksılerını artılarını ona göre alın derim yinede burayada yazarsanız sevınırım bizde bilgilenmıs oluruz cok daha ucuz fıyatlara baska tvlerıde tercık edebılırsınız kullanım amacınıza gore degısecektır.sony de pek bı ozellık yok gıbı anladıgım kadarıyla sony nın panelı ve ıslemcısı yanı verdıgı göruntu ıyı eksılerını soylıyım sony nın dahılı hd uydu alıcısı yok bence bu cok buyuk bı eksık.usb den film formatlarını desteklemedıgını soyluyorlar buda kotu ama hepsını verende tv yok.karar sizin saygilar
  • Sony'nin kampanyası devam ediyorsa ve oyun konsolu istiyorsan HX serisinin fiyatına çıkabilirsen 2D de çok iyi, 3D de iyi bir cihaz almış olursun. Özellikle ekran boyutu olarak 40" yeterli diyorsan düşünülebilir.
    Rahat 3D için LG Cinema 3D en iyisi. Özellikle uzun süreli 3D oyun oynayacaksan çok iyi bir alternatif FPR gözlükler ile.
  • valla ben 3D oyun için almayı düşünüyorum.. o yüzden LG .. çünkü oyun oynarken rahatsız eder diğer gözlükler.. hemde oyunun en heyecanlı yerinde şarj biterse deliririm.. ben o yüzden elimdeki SAMSUNG 46C6000 i satabilirsem 47 lik bir 570s düşünüyorum...
  • Şu oyun işinden uzak duruyorum kendimi bildiğim için bi bulaşmak istemiyorum:) internetten biraz daha araştırma yaptım FULL LED diye bir teknoloji var ancak henüz tam olarak yaygınlaşmadığı için fiyatlar biraz yüksek. Acaba sadece kaliteli bir panel ve görüntü amacında olduğum için bu tür tv lere odaklanıp fiyatlarının biraz düşmesini mi beklesem? Şu anda önerebileceğiniz bu tür bütçeme uygun bir marka var mıdır?
  • ya o olaylar sıkıntılı.. OLED teknolojisi diye biliyorum ben.. yanlış olabilir. ama bu olayın sonu yok yaa... 3D almadım bak geçen sene.. şimdi bütün oyunlar 3D çıkmaya başladı.. filmler yaygınlaşmaya başladı... napsam bilemiyorum şahsen..
  • 3D özellikle oyunlarda çok gelişecek, hemen hemen tüm son çıkan oyunlar 3D destekli çıkmaya başladı. SG gözlüklerden sonra FPR ların çıkması 3D oyunların önünü açacaktır zira oyuncu adam saatlerce oynar oyununu.
  • Yine de bu 3D teknolojisi tam oturmadı halen 1-2 sene daha beklemek lazım bence... Şimdi bir kaç farklı teknoloji var ama hepsinin avantajları, dezavantajları var 1-2 seneye oturacağını tahmin ediyorum hatta gözlüksüz 3d lerde çıkmaya başlayacaktır...
  • aynen katılıyorum ama abi bu işin sonu yok.. onu bekleyim desen diğer çıkıyor.. gözlük 3D olayının olacağınada inanmıyorum şahsen... yani mantık olarak fiziksel olarak kafam alamadı..!!
  • Genel 3D TV çalışma prensibi ve teknolojileri için alttaki linkin ilk mesajını okumanızı tavsiye ederim.

    LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi
  • eywallah hocam... Avatarada bittim yani...
  • 3215 TL ye Sony 46EX720 nasıl sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rosebud32

    3215 TL ye Sony 46EX720 nasıl sizce?

    Full HD 2D için gayet iyidir, 3D maalesef izlenemeyecek kadar kötü. Sony'de iyi 3D için HX serisine çıkman lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    quote:

    Orijinalden alıntı: rosebud32

    3215 TL ye Sony 46EX720 nasıl sizce?

    Full HD 2D için gayet iyidir, 3D maalesef izlenemeyecek kadar kötü. Sony'de iyi 3D için HX serisine çıkman lazım.

    HX serisinde 800 nasıl? Full Led olayına da takıldım bu arada bu yüzden birkaç ay dah abeklesem mi?
  • Sharp Led tv ller nasıl?
  • Sharp TV ler bilinmiyor pek Türkiye distribütörü olan firma pek beceremiyor bu işleri sanıyorum. HX8xx serisi de iyidir. Sony'lerde fiyat indirimi bekleme boşuna, bizim konuştuğumuz HX9xx, HX8xx serileri 2010 serileridir 2011 değil ve fiyatları halen bu seviyede. Bu TV lerde aynı dönem çıkan TV lerin fiyatı yarıdan da aşağı düştü, Sony halen bu modelleri ateş pahasına satabiliyor.
  • Plazma almaya karar verdim: PANASONIC TX-P50VT30E fiyatı düşünce almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba ,

    47LW5500 tv için bugün teknosadan orjinal LG AN100 adaptörü aldım ve tv ye taktım.
    TV modemi görmesine rağmen birtürlü şifre adımını geçemedim Herdefasında bağlantı başarısız listeye geri dönüyor uyarısını alıyorum.
    Oysaki full sinyal çekiyor ama bağlanmıyor sorun nedir acaba nasıl düzeltebilirim.
    Ekteki dosyada ekran görüntüleri mevcuttur

    http://imageshack.us/photo/my-images/4/fotorafp.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/259/2fotoraf.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/215/3fotoraf.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/7/4fotoraf.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/94/5fotoraf.jpg/




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.