Şimdi Ara

4453 MMRLI SATILIK SMURF HESAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Solo MMR: 4453, Parti MMR belirsiz henüz, 25. seviye smurf hesap satılıktır, ilgilenenler özelden ulaşabilir.



  • Günceldir....
  • 5tl kargo senden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehehe komik çocuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 9 temmuza kadar hesabın fiyatı 50 TL'dir. Borcum olduğu için bu süre zarfında satılıktır. Bu fiyata bu mmrda daha da hesap bulamazsınız... 5323450734

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10tl son

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4200 mmr hesaba 10 lira isteyen gordum hatta forumda vardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırk yılda bir öyle dolandırıcı görmüşsün. Ben sana 4200 mmra 80 tl isteyen on kişi bulayım mı? O değil dhde bir şey satılmazmış boş boş sohbet yapan çoluk çocuktan ve trollük yaptığını sanan gerizekalıdan başka bir şey yok. On beş kişi hesap için mesaj gönderdi hepsi cin olmadan adam çarpma derdinde. Birisi demişti burada bir şey satamazsın diye haklıymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle bir derdim yok kardesim senin icin uygun fiyat o ama ben 10 liraya alicaktim vazgectim o mmri haketmedigim icin.Dolandirici demissin adam bana hesabi verdi 1 hafta oylesine oynadim yapamayinca geri verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasienkly

    ***
    Birisi demişti burada bir şey satamazsın diye haklıymış.
    ***



    Kardeş kolay gelsin :D Buralar çok zevkli bence ayrılma burdan, sadece ciddi iş yapmaya gelme. Trollerin bini bir para. Yeni hesap açıp 13 levele getirip, rankedı açmak için 10 oyun oynamak oldukça vakit isteyen birşey, değil 4200ü kaç MMR olursa olsun sadece rankedı açık hesap diye satsan yine 10 tl mantıksız bi fiyat olur. Düşün daha bunu mantıklı düşünen, veya milleti trollemeye forumda konu açan bile var. Buna inanıp birileri 10tlye verioyodu diyen bile var. Diğer bir taraftan aynı forumda milyon dolarlık turnuvası yapılan oyundaki ve bir sürü oyunda da benzer bir sistem kullanılan, sırf 2kyı geçemediği için ve kendisinin çok iyi oynadığını iddia eden MMR sistemine "çöp" diyen adamlar var. Bu forumda takas öncesi kimlik fotokopisi ve ikametgah isteyen var. Kabul etmeyene dolandırıcı diyen var, bunları savunan ve "o bilgilerle adamı bulur üstüne beton dökerim" diyen var. 95 liralık arcanaya 70 lira isteyen ama 110 liralık iteme 80 isteyene söven adam var. 170 küsür liralık inventorye 100 tl isteyene "çok pahalı" diyen var.%75 deyip pmde tipine göre fiyat çeken adam var. 1000 liralık dezun'a 50 tl etmez diyen var. Var var, yok dediğin adam burda var. Flash tv'nin programa almadığı adamlar var. Bu dediklerimin hepsi son 15 günde oldu. Panayırdan hallice, çok yakından takip ediyorum bu forumu artık.




  • Ne diyebilirim ki sizi inandirabilicegime inanmiyorum 4200 icin 10 lira az ama adam o fiyata verdi bana daha ne ac eski konulari bak onlara.Gormedigin seyler hakkinda bu kadar emin konusma!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada amacim trollemek degil. Kendini bir sey sandigin icin bu konu uzadi isteyen alir hesabi isteyen almaz.Millete al diye diretemezsin.Gerci konuyu baltalamayi dogru bulmuyorum ama satilmiyorsa hesap icin konu acma o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 8 Temmuz 2015; 23:42:48 >
  • Kardeş dediğimi tam açıklamadım o yüzden anlamaman normal. Demek istediğim ben de oyunu bırakıyor olsam içinde item veya oyun olmasa 4200 hesabı 2 tlye bırakırım. 7.7k adam var 4.2k ne ki. Benim dediğim sıfırdan satış için hesap kasma olayı. 13lvle getirme olayı bile başlı başına 10tllik emeği geçer. Ya allasen biz neyi konuşuyoruz yaaa? adam 5tl kargo senden demiş, bu mesajın ciddiyetini mi konuşucaz ya. Sen ciddiyim dersen ben de trolsun derim. Konuyu baltama burada bir gelenek gördüğüm kadarıyla, alacak adam pm atar almayacak adam gelir konuya sıçar, sadece burada değil çoğu konuda gördüm. "x y karşılığı satılıktır" cevap belli, "çok pahalı", "2 katına sataydın", "1 dürüm veririm" vs.

    Benim bildiğim almak isteyen konuya yazar, almak istemeyen, pahalı bulan isterse götüyle güler ve gider. Yapacağı maksimum olay pm'den pahalıya sattığını bunun piyasasının şu olduğunu ancak kendi bileceği iş olduğunu söylemektir. Benim bildiğim takas ahlakı budur, tabiki burada işler çok farklı fantezik bir şekilde yürüyor ki benim de dikkat çekmek istediğim nokta bu.




  • Dogrusu da senin soyledigin gibi zaten fiyati begenmeyen almayabilir ben en basta o yuzden yazdim zaten .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burakmali hocam, inan hiç bunlarla tartışmaya gerek yok. Artık hesap satılık değil zaten işimi hallettim. Normalde satacağım bir hesap değil ama paraya ihtiyacım oldu nerden aklıma geldiyse dh geldi. Gelmez olaydı. Dediklerinin hepsini ben de yaşadım. Adam kimlik fotokopisi Faxlamamı istedi yahu 70-80 tl için. Hiçbirisi ciddi alıcı değil, fiyatta anlaşıp tamam paranı yatırdım atmye git deyip hikaye atıp engelleyen adam da gördüm. 4100 mmra 80-90 tl isteyen adam da gördüm. 15-20 kişiyle vakit ayırıp konuştum ama hepsi kendi çapında tokatçı çıktı. Ben burada hepsini ifşa etmesini de bilirim mesajlarla ama gerek yok. Adamdaki mantığa bak hesap satma o zaman diyor bana o kim oluyorsa artık? Konu açma diyor .konu açıp ggüncel yazmak da suç oldu vay efendim. Zaten bu hesaba artık 500 tl dahi verseler buradan birisiyle muhattap olursam iki olsun. Hadi eyvallah iyi forumlar size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasienkly -- 9 Temmuz 2015; 4:07:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla burda bir hesap icin 5 ayri konu acan da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum güncel mi
  • ben almak istiyorum fakat ödemede nasıl bir yol izleniyor bilgi verirsen sevinirim.İstanbuldaysan sorun yok elden de olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.