Şimdi Ara

4,5 G Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu 4,5G hakkında çok merak ettiğim şeyler var. Cevaplarsanız sevinirim.

    1. Bahsedilen bu hız miktarları iyi hoş da operatörlerin tarifeleri böyle devam ederse bizim ne işimize yarayacak. 2GB-4GB gibi kota kullanıyor çoğumuz. 300 Mbps gibi bir hız 4GB kota ile benim ne işime yarar. 4,5G ile yeni ve ucuz tarifeler çıkar mı?

    2. Bazı yerlerde 8GB lık bir dosyayı 6 sn de indirebilirsiniz yazıyor. Yahu 6sn'de hafızaya 8GB veri yazabilecek bir telefon var mı? Varda benim mi haberim yok. Telefon ile pcye bağladım diyelim kaç telefonun modemi bu hızı kaldırabilir.

    Benim demek istediğim bu 4,5G nin normal bilgisayar ve telefon kullanıcılarına ne gibi bir faydası olabilir. Yoksa sadece operatörler açısından mı avantajlı? 3G yi bile tam anlamı ile kullanamıyorken (operatörler sağolsun) 4,5G yi nasıl kullanacağız.



  • securry S kullanıcısına yanıt
    1 Nisana daha çok var o zamana çok değişik kampanyalar çıkacak:) Herkes farkında 2 veya 4 Gb kotanın yetmiyeceğini tabi tatmin edici Gb olurmu orası ayrı mesele neticede burası Türkiye ama kota ile ilgili düzenleme muhakkak olucaktır ama pek ümidin olmasın 50-100 gb gibi:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.