Şimdi Ara

3GS 4.3.2 Jailbreak sonrası açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize kolay gelsin,

    Yurtdışından gelme bir cihazla başım dertte. 3GS 16 GB telefon bana geldiğinde 3.1.3 yüklüydü. sn0wla 4.3.2 custom fw hazırlayarak itunesten restore ettim. Restore sonrası cihaz DFU modda kaldı. redsn0w_win_0.9.6rc14 ile jailbreak yaptım. Yine dfu modda kaldı. redsn0w_win_0.9.6rc14 ile tethered yaptım cihaz açıldı. cydia dan güncellemeleri vs yaptım. ultrasn0w la sim işlemi de halloldu. Fakat cihaz kapandı ve açılmıyor. Dfu moddaymış gibi görünüyor. itunes cihazı görüyor restoreye başlıyor fakat cihaz açılmıyor. redsn0w da cihazı reboot eidyor gibi görünüyor ama ekranda hiç görüntü yok. Birtek greenpois0n ile beyaz bir ekran yakalayabiliyorum. Ama devamı gelmiyor. cihazı resetler gibi yapıyor ama beyaz ekranda kalıyor. 2 gün beyaz ekranda bıraktım. Şarzı bitti. Tekrar taktığımda yine dfu moddaymış gibi görünüyor. itunesle freh 4.3.3 bile yüklenmiyor. 1600-1601 hataları veriyor. iREB-r4 ile çalıştırdığımda itunes yine cihazı açamıyor. Elma logosuna bile hasret kaldık yani :) Bunların dışında bir fikri ya da tecrübesi olan var mı?







  • 1600 hatası dfu moda alınmaması ile ilgili bir hatadır.snowbreeze konusunda belirtittiğim şekilde tekrar en baştan adım adım yapmaya çalışın.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49265296
  • Hocam ilginize teşekkürler. itunes custom olmayan 4.3.3 ü bile yükleyemiyor. Cihaz dfu modda kaldı öylece. Elma logosu bile gelmiyor hiçbir şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.