Şimdi Ara

3ds hakkında sorularım var yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar nintendo konsollarıyla bu yaşıma kadar hiç ilgilenmemiştim. Birkaç ay önce arkadaşım telefonuma pokemon oyunu yükliyim mi dedi ve bi emülatör yükledi. Pokemon da çocukluktan kalma hatıralarım canlanınca denedim. Pokemon emerald oynadım. Daha sonra fireredi oynadım daha çok beğendim ne de olsa ilk pokeler var sadece :D şuan son pokemon oyunlarını oynamak istiyorum sizce 3ds mi almalıyım xl olanını mı? Aralarında fark var mıdır? Pokemon x mi almalıyım y mi? Black ve white de güzel diyorlar onları bu konsollarda oynayabilir miyim? Birsürü pokemon oyunu var eskilerden. Direk x veya y alsam konu yine sıfırdan başlıyor dimi yani eski oyunları önce oynamalı mıyım. Pokemonlu bundle pakedi mevcut mudur ( kadıköy taraflarından alabileceğim )

    Biliyorum biraz uzattım ama yardım ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pokemon x ve yi direk alin konu yeni icinde ilk pokelorda var cogu kisiye gore en iyi poke oyunu birde resident evil revoltioni almayi unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yellow'dan beri tüm pokemon serilerini bitirdim ama nedense 5. nesile bir türlü ısınamadım Black/White'ı biraz oynayıp geçtim fakat Pokemon Y/X cidden mükemmel ama dediğim gibi ben 5. nesile pek alışamadım nedense. Sadece Staraptor'u seviyorum o nesilden Soruna gelirsek de XL daha büyük ekran daha iyi olabilir ama çözünürlük büyüyeceği için bazı oyunlarda çok az da olsa görüntü kaybı yaşanabilir diye düşünüyorum (bunu DSi ve DSi XL'a dayanarak söyledim 3DS XL'da olmayabilir kesinlikle 3DS XL'ı KULLANMADIM.) Ve ilk çıkacağı zaman kutusunda şarj aleti olmayacak diye bir söylenti vardı gerçek mi bilmiyorum; gerçi 15-20 lira bir şey olması lazım; fakat bana sorarsanız 3DS ve 3DS XL arasında 3DS almanızı öneririm, sadece ekran için o kadar para vermeye değmez ama kişisel tercih tabi




  • Türkiye'deki durum
    Ben de bir süredir araştırıyorum. Ne yazık ki Türkiye için durum pek içaçıcı değil. Nortec'in batmasıyla zaten pek ülkemize gelmeyen bu nadide taşınabilir oyun konsolu samanlıktaki iğne gibi bulunamıyor. Elinde olan satıcılar ( sahibinden ve gittigidiyor daki) fahiş fiyatlardan satmaya çalışıyor. Büyük alışveriş sitelerinde ise bulunamıyor.

    Hangi versiyon
    Taşınabilirlik benim için çok önemli diyorsan o zaman normal verisyonunu al. Ancak pil süresi, kullanışlılık ( ilk mesajından yetişkin olduğunu varsayıyorum 19+ ) ele oturma, ekran açısından kesinlikle xl versiyonu. Üstelik yurtdışı sitelerinde yaklaşık $20 ( sıfır ise bu kadar; kullanılmış pek farketmiyor) fark vererek alabiliyorsun. Limited versiyonu önermiyorum. 1 oyun önyüklü olarak geliyor ve boyası farkı için o kadar ödememeliyiz.

    Uyumluluk
    3DS serisi- DS + DSI ve 3DS oyunlarını ( 3 boyutlu) çalıştırıyor.
    DSI serisi - DS oyunları ve sadece 1 kaç tane olan DSI enchanced oyunu (Kamera ve arttırılan donanımı kullanan) bakınız.
    DS serisi - Gerçekten küçümsenmeyek geniş arşivi olan DS oyunları

    Nereden satın alacağız:
    Ebay'de ulaşım ücreti dahil $205 dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Buradan aldığınızda bi de gümrükte takılma riski var. Zaten yurtdışı posta muafiyetine girmiyor vergisini ödeyerek teslim alacaksınız.
    Yurtiçi sitelerinde 600 TL + fiyata satılıyor(3DS XLiçin, 3DS ise 300 TL +). En son oyunları oynamayakcak DSI XL ta işini görecektir. Daha önce hiç kullanmadım en azından deneyeyim diyorsan DS LITE daha makul fiyata bulunabiliyor.

    Sonuç
    Eğlancede kağıt üstündeki rakamların çok önemli olmadığını; konsol için üretilen oyun, kullanışlılık gibi pek çok faktör olduğunu Nintendo günümüzde hala ticari olarak en çok satan konsolları üreterek ispatlamıştır. 90'lı yılların oyunlarının PC'de emülatörler oynuyorum. Tabii gerçek tuş ve D-pad zevki apayrı. Oyunun konsoldo daha zevkli olduğunu düşünüyorum.




  • Çok teşekkürler cevaplarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.