Şimdi Ara

37' led tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ev ortamında kullanmak üzere 37" (daha büyük tercih etmiyorum) led tv almak istiyorum. marka takintim yok ama tv de bazı özellikler arıyorum. dahili hd uydu alıcılı, en az 100 hrtz, dahili veya harici wireless , usb ye veya hd ye kayıt, usb ve hd den divx mkv oynatma, 3d önemli değil olursa izlerim... illaki bu istediklerimi bünyesinde barındıracak tv vardır. sizin yardımlarınızla bulacağımı biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tam 37" boyut istiyorsan seçeneğin pek yok zaten, Sony EX serisine bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techraven

    Tam 37" boyut istiyorsan seçeneğin pek yok zaten, Sony EX serisine bak.

    ex serisinde istediğim özellikletı bulabilecek miyim?
  • Sony nin al-orta sınıfıdır EX, ö özelliklerin birçoğunun olacağını pek sanmam. 100Hz olur ama PVR, geniş USB desteği ve dahili Wifi pek sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macserver

    arkadaşlar ev ortamında kullanmak üzere 37" (daha büyük tercih etmiyorum) led tv almak istiyorum. marka takintim yok ama tv de bazı özellikler arıyorum. dahili hd uydu alıcılı, en az 100 hrtz, dahili veya harici wireless , usb ye veya hd ye kayıt, usb ve hd den divx mkv oynatma, 3d önemli değil olursa izlerim... illaki bu istediklerimi bünyesinde barındıracak tv vardır. sizin yardımlarınızla bulacağımı biliyorum.

    Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.