Şimdi Ara

30.000TL altı 2005 model üstü dizel araç tavsiye arayışı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Uzun bir süredir araç bakıyorum kendime. Bütçemi belirttiğim fiyatın (30.000 TL) üstüne çıkarabilsem de zorlanacağım için ayrıca yıl sonunda çıkacak olan Honda Civic HB dizel almak istediğimden şimdilik kullanacağım güzel bir dizel araç almak istiyorum. Yani anlayacağınız şimdi alacağım fakat 1 bilemedin 2 yıl içerisinde satacağım, satarken de çok büyük zararlar etmeyeceğim ve elden kolay çıkartabileceğim bir araç arıyorum. Tabi insanlık hali belki araçtan memnun kalırım ve 3-4 sen de satmam bilemiyorum tabi, bu yüzden güzel temiz bir araç bakıyorum, biraz da kılımdır hani

    Piyasada araç çok malumunuz fakat fiyatlar almış başını gitmiş bir de araç çok tutuluyor diye saçma sapan fiyatlar istiyorlar bazı modeller için.
    Aklımda Fiat Bravo 1.6 M-jet Sport Style manuel ve Kia 1.6 CRDI motion otomatik var.
    Her ikisinden de buldum piyasada işten güçten kendim gidip bizzat göremedim fakat gçren arkadaşlar araçların temiz olduğunuz söylüyorlar.

    Fiat Bravo sağ ön tampon, kaput, sağ ön kapı boyalı değişen yok, 80.000km
    Kia Cee’d 4 parça boyalı ne olduğu hakkında çok bilgimiz yok fakat değişen olmadığını söylüyor satıcı, 50.000km.

    Fiyatlar biraz daha yukarı normalde ama ben pazarlık yapan arkadaşımın aldığı fiyatları söyleyeyim size
    Bravo 27000, Kia 28500.
    Hangisini almak mantıklı bu araçların, alsak bizi üzer mi bu araçlar (performansta ikinci elde ve serviste), ya da bunların yerine sizin tavsiye edebileceğiniz 30.000TL altı güzel aracalar var mıdır? Genelde Fransız araçları egemen bu fiyat aralığında fakat malum olaylar nedeniyle sıcak bakmıyorum o markalara. Çok çok uygun olursa belki düşünebilirim







  • 2006 Corolla D-4D
  • Olabilir aslında ama o fiyatlar o araçlar için biraz fazla gibi geliyor bana, eli yüzü düzgün bir 2006 corolla 25000TL'den başlıyor Ankara'da biraz da temiizi olsun dersen al sana 26-27 bin TL. Bİrde kasası çok eskidi.
    Her ne kadar Japon araç fanatiği olsam ve Toyota'nın sağlamlığı dillere destan da olsa o kasa Corolla'ya o fiyatları vermek pek doğru gibi gelmiyor bana.
  • Bulsam orijinal bir tane 1986 corolla ae86 basacağım parayı alacağım ama o da zaten Türkiye'de sayılı, olanları da abuk subuk modifiye edeceğiz diye soytarı arabasına çevirmişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S_wWw

    Bulsam orijinal bir tane 1986 corolla ae86 basacağım parayı alacağım ama o da zaten Türkiye'de sayılı, olanları da abuk subuk modifiye edeceğiz diye soytarı arabasına çevirmişler.

    Türkiyedeki ae86ların çoğu emin ellerde merak etme.
  • Umarım öyledir hocam, geçen gün bir tane gördüm Ankara'da içim gitti vallahi ne hale sokmuşlardı arabayı oradan buradan özenip.
    Hoş gerçi gördüğüm araç ae86 da olmayabilir, o serilerden sıradan olan corollalardan da olabilir, ki umarım öyledir, yoksa yazık canım efsaneye.

    Neyse arkadaşlar yok mu benim ikinci el için fikir verecek kimse?
  • Hocam modelli bir araç istiyorsan o zaman sana 2009 fiesta 1.4 TDCI onericem.
  • Fiat Kia arasında tercihim Kia'dan yana, Corolla'nın üzmeyeni o fiyatlara bulunmaz bence.
    Renault'ya antipatiniz yoksa tasarımını benim gibi beğenenlerdenseniz Megane II HB düşünülebilir.
  • Ben de aynı fiyat aralığında araç bakıyorum. Kriterlerim de sizinkiyle neredeyse aynı. Konuyu takipteyim.
  • ben olsam fiat bravo 1.4 t-jet 120 hp alır lpg bağlardım. hem performans hem ekonomim olurdu. yada Fiat Bravo 1.6 M-jet Sport Style donanımda herşey var tam genç işi kia ceed geç bence.
  • Focusa bakabilirsiniz..Temiz ve düzgün bir araç alırsanız satarken de fazla zorlanmazsiniz..
  • Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, devamını yorumlarınız ile birlikte bekliyorum

    @beelzebub_be
    fiesta biraz küçük gelebilir ama güzel bir araç

    @supraa
    Megane II HB fiyat olarak oldukça uygun, fakat dediğim gibi Fransız olması nedeniyle bu aralar pek sıcak değilim ama olabilir tabi neden olmasın

    @dkerem2
    Tüplü araç düşünmüyorum. Fakat daha öncede belirttiğim gibi 1.6 m-jet Sport Style da seçeneklerim arasında, fakat FIAT sağ olsun oradan buradan para kırpacağız diye herşeyi opsiyon paketleri ile sattığı için birinde olan donanım diğerinde bulunmayabiliyor. Fakat seçeneklerim arasında.
    Kia'da dizel otomatik olması ve kullanıcı yorumlarının aşırı memnuniyet içermesi nedeniyle cezbediyor açıkcası

    @DH-Alemdar
    Focus ikinci eli peynir-ekmek gibi satılan bir araç, fakat %60'i şirket arabası ya da benim bulduklarım hep öyle çıkıyor. Geri kalan %40'si de arabanın hakkının çok çok üstünde uçuk fiyatlar istiyor. Temiz/az biraz da uygununu bulursak kaçırmamak lazım tabii. Ama TDCİ Trend modeline 30.000TL'nin çok üstünde istiyor.


    Sağ olun arkadaşlar devamının yorumlarınız ile birlikte bekliyorum. Örneğin neden bu aracı almalısın yada neden almamalısın gibi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.