Şimdi Ara

2si1 'Roket misali' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çok güzel bir program olmuş. Keyif alarak izledim :)

  • Güzel bölüm olmuş. Star Wars Battlefront hakkında biraz daha konuşulsaymış keşke. Bu arada o temizlik robotu 600-700 dolar civarı ise çokta pahalı değil. Yeni bir teknolojik ürün için talep edilebilecek bir fiyat.
  • Şu akıllı temizleme robotunun kamerasına bağlanmak güzel olur da karşımıza böcek falan çıkarsa olay korku filmine de dönüşebilir.

    Pes haberinde keşke sitede yer alan yorumları da okusaydınız(doğrusu onlar da silindi ama). Ben eğlenmek için giriyordum hep habere.

  • Mesut Bey yine yardırdı durumu :) Bahsettiğim MSI Sea HAWK 980ti konusu. Ürün evet normalde sessiz çalışabilir ama ek soğutmanın avantajı daha uzun süre yük altında sessiz devam edebilmesi yönünde olabilir. Ayrıca en önemlisi 1290mhz gpu hızının daha ötesine taşınabilecek olması belki de. Daha rahat OC olabilecek bir kart olabilir ve aynı zamanda sessizliği devam ettirilebilir bir noktada. @Speed-Step

    Diğer bir konu ise LG'nin yakın mesafeli projektörü. Aslına bakarsanız bu konuda Sony'nin daha ciddi ürünü var. 4k destekli kallavi bir cihaz. Fiyatı da kallavi ama bahsedilmezse bence ayıp edilir. 147" görüntüyü aynı zamanda 4k ve triluminos gibi desteklerle veren, tasarım olarak da Sony'ye yakışır farklı bir anlayışı olan güzel bir cihaz. Öhöhm fiyatı 50000 dolar, elbette o cihazla aynı kulvarda değil ama gerçekten iyi bir deneyim istiyorum ve param var diyen kişi LG yerine böyle bir şeyi tercih eder. (Ayrıca laser aydınlatma ve 2000lümen de ekstrası)

    Ve son olarak roket oyunu gerçekten hoş olmuş, Jupiter Lander gibi bir oyunu da hatırlattı ekstradan.


    Edit: Sormadan edemeyeceğim, ipad mini'ye ne oldu da yerine MSI'dan bir laptop geldi acaba? Lansmanın etkisiyle değişim rüzgarı mı oluştu? @n0.pRobLem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 19 Eylül 2015; 15:12:46 >




  • kkeşke interneti yavaş olanlar için indirme linki konulsa

  • B Çok keyifli bir programdı hepinize teşekkür ederim reisler ayrılmasın dileğiyle

  • oyun oynarken başımda öyle biri saysa cinayet çıkar :D

  • bu hafta yine güzel bir program olmuş, ekran kartının sessiz olmasını önemseyen oldukça fazla bir kitle var. süpürge gibi çalışan ekran kartları artık tarih oluyor, firmalar ne yapıp edip hatta kartların ısınmasını göze alarak essiz çalışmalarını sağlamaya uğraşıyor. benim gibi kulaklıktan rahatsız olan oyuncular için sessizlik, tercih sebebi.

  • Mesut abi haklisin, 980 ti referans gercekten sessiz. Ben bir salaklik yapip referansi satip msi 980 ti gaming 6 aldim. Referanstan cok daha fazla ses cikaytiyor. Referansin sesini duymazken odam msi fanlariyla inliyor. Ayrica uzun sure kullanirsan şıngır şıngır bir ses gelmeye basliyor, ne sesi oldugunu bir turlu cozemedim ama ekran kartindan geldigi kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetelmas82 -- 19 Eylül 2015; 21:44:44 >
  • Talha bey hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.. Edward görünmüyor, nerede acaba?

  • Mesut Çevik siz 2si1 düşünülemez.

  • kİM ALIRKİ TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI
    ONUN İÇİ PROBLEM OLMAZ

  • Kısa mesafe projeksiyonları zaten vardı, daha fazla geliştirmişler.Yine kablosuz görüntü aktarım falan özellikleriyle neredeyse hiç gecikme yaşatmadan izlenebiliyor. Fiyatlarıda bu aralıklarda. iş yerimizde de kullanıyoruz. Marka belirtmek gerekirse bunlardan birisi "hitachi" markasıdır.
    Hatta özel perdesi ile kullandığınızda yansıyan ekranı dokunmatik gibi kullanabiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 21 Eylül 2015; 17:49:10 >
  • Programın sonundaki Roket oyunu bana bir zamanlar Amiga'daki Wings of Fury oyununu hatırlattı. Onda da Japon adalarını bombalar gelir ana gemide çakılırdık. Uçağı indirmesi çok zordu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.