Şimdi Ara

2500 Lira Sistem Orjinal Windows Dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle sistemi arkadaşım için dizeceğim 2500 TL civarında olacak ve vatan bilgisayardan olursa çok iyi olur sebebi hem oturduğumuz yere çok yakın hemde tüm parçaları ordan alırsak Windows sürümümüz daha ucuza geliyor diye biliyorum 2500 TL SSD'li bir sistem dizermisiniz oyun oynamak için GTA5,Dying Light gelecekte çıkabilecek oyunlar için 2500 TL'lik bir kasa 1 hafta sonra almış olacağız muhtemelen ve SS'lerinide atacağım yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excal1bur -- 26 Haziran 2015; 1:36:38 >



  • amd ve intel olarak 2 sistem çıkardım ikiside güzel sistem. ayrıca amd olan sistem kendi sistemimin aynısıdır. performans olarak gayet iyi ve oyunlarda sıkıntısız takılmadan oynuyorum tavsiye ederim.
     2500 Lira Sistem Orjinal Windows Dahil 2500 Lira Sistem Orjinal Windows Dahil




  • Konuya biraz geç cevap verdim k.bakma sistem gayet hoşuma gitti birşey soracağım o oem yani Orjinal Windows'u çıkarıp yerine SSD ekliyebilrimsiniiz onun fiyatında arkadaşıma gösterdiğimde sistemi ssd'nin olmadığını görünce üzüldü bende Orjinal Windows'u çıkarırız olur biter dediğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Excal1bur

    Konuya biraz geç cevap verdim k.bakma sistem gayet hoşuma gitti birşey soracağım o oem yani Orjinal Windows'u çıkarıp yerine SSD ekliyebilrimsiniiz onun fiyatında arkadaşıma gösterdiğimde sistemi ssd'nin olmadığını görünce üzüldü bende Orjinal Windows'u çıkarırız olur biter dediğim

    Merhaba windows 283tl ve en uygun 120gb lik bir ssd ekleyeyim derseniz oda 200tl den başlıyor yani resimdeki fiyatlardan ortalama 80 tl düştüğünüzde windows hariç ssd li fiyatlardır ssd olarak da 120gb corsair ls serisini düşünebilirsiniz.
  • 8 gb rame 32 bit işletim sistemi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sepkov

    8 gb rame 32 bit işletim sistemi ?

    dün akşam vatanın sitesinde ekleyemiyordum 32/64 fiyatları aynı olduğu için toplam fiyatı gösterebilmek için 32 ekledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.