Şimdi Ara

25-30.000 TL arası 2. el sedan tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    DH'de bir çok konuyu baştan sona okudum. Çok güzel bilgiler var. Sizden tavsiye rica edeceğim. 2000 model megane 1 sedan aracımı satıp yeni bir sedan almak istiyorum.

    -15.000 km/yıl yol yapmam nedeni ile fazla yakmayan (cebe dost, benzinciye düşman)
    -En üst modeli olmasa da donanımlı
    -Bagajı nisbeten geniş
    -Dış görünüşten ziyade arabanın konforu önemli.
    -En önemlisi de garantisi bitmemiş olmalı. Yani 2 yaş civarı

    Sahibinden.com'a baktığımda fiyatlar çok yukarda. Tabiiki herkes en üst fiyattan satmak istiyor ama fiyatlar normal fiyatın 3-5 bin TL üstünde olduğu yazılıyor. KM ile kesin oynanmıştır diye düşünüyorsun. Daha da önemlisi kaza-değişim-boya konusunda hiç birine güvenemiyorsun.

    K.bakkalköy DOD'a baktım, araçları detaylı incelemişler, varsa değişim-boya yazmışlar ama KM'ler çok yüksek. Fiyatlar da yüksek. Başka bir konuda DOD için "km'yi düşürmüyorlar" diye yazıyordu.

    Galerilere bakıyorsun, arabaları met edip duruyorlar, doğru bilgi alma olasılığı çok düşük, %90 km ile oynanmıştır ve fiyat yüksek.

    Sonuç olarak; hangi model sedanı önerirsiniz ve daha önemlisi kazık yemeden nereden almalıyım?

    Teşekkürler...











  • Tavsiye istemek iyidir çok faydasını gördük
  • Bende de senin ile aynı dertten var..3-5 aydır araba alamadım hala..
  • Merhabalar, ben de 3 hafta önce arabamı satıp 2003 tekna primera aldım.72000 km diye anlaştık.Servise sordum 165000 de bakım gördü dedi.Adamı aradım haberim yok dedi.1000 tl düşersen alırım dedim tamam dedi aldım.Birazda boya vardı,değişen falan 18000 aldım.4000 tl masraf ettim.Brc tüp,balata,4 lastik,2 ön fren diskleri,24 tane bijon,cam filmi,arka bilya,buji,yag,filtreler,bor power,z-rotu 4 tane,paspas,iç dış temizlik-bakım malzemeleri aldım,yaptırdım.Ama pişman değilim.Neden dersen hepsini yeniledim,kafam rahat binecem,hepsi yeni çünkü.
    Sana tavsiyem aracı mutlaka yetkili servise götürüp yada bosch servislerine herşeyine baktır.Rot balansçıyada mutlaka götür.20 tl verirsin ama altda ne olmuş hepsini söyler.
    lpgsiz almanı tavsiye ederim.Çünkü lpg beyni 4-5 yılda bitiyor.Sen kendin taktır,hem de brc süper.Araçların kmsi önemli değil bence,zaten ucuza alıyon,onlada bakımını yaptır,motor şanzıman iyiyse kaçırma.
    Araç olarak da Beyaz Seat alte stylance 1.4 122 bg 0-100 9 saniye,(harika,sürüş,yol tutuş,saglamlık,tip)daihatsu yrv 1.3 130 bg 0-100 9 sn,Nissan primera tekna 2005-2006 model,Chevrolt cruze,Toyota corolla verso,ford c max,Mazda 3 (çok az arıza veriyor,motoru en az 500000 km görür),Lancer köpek balığı,skoda super b.Bunları tavsiye edrim.




  • Kesinlikle cruz al hatta 2-3bin elini yüksek tut sıfırını alırsın aracta konfor olsun dıs görünüm olsun süper bence kacırma
  • Cruz düşünüyor insan,kesinlikle alınası bir araç ama şu anda LPG garantiyi bozuyor,sadece bayiler iyi niyet garantisi veriyor..GM'den gelecek cevabı bekliyorlarmış...
  • mazda 3--lancer veya civic derim ben
  • bmw e46 bile tüplü düşüneblirsin ..
  • Dizel al kardeş
  • Focus u gözardı etme, ben sanırım sıfır focus alacağım, bu hafta karar vermem lazım
  • 2008 focus tdci iyi bir tercih olur
  • JETTA + LPG

     25-30.000 TL arası 2. el sedan tavsiye lütfen
  • Araştırmalarım devam ediyor.

    Toyota Corolla'yı iyice düşünmeğe başladım.

    Haydi hayırlısı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: refazmutlu

    Araştırmalarım devam ediyor.

    Toyota Corolla'yı iyice düşünmeğe başladım.

    Haydi hayırlısı...

    30 tl bütçe ile okadar soru işareti kalacak kafanda yok boya varmı yok km oynandımı şumu bunu vs diye uğraşacağına 6 000 tl daha koy sıfır corolla al
    mis gibi araba 124 beygir yeterli donanım az yakıyor sınıfına göre bence hiç ikinci ele bulaşma , şuan gelen corollalar japon üretimi zaten pişman olmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.