Şimdi Ara

22'' 23 '' Televizyon Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Mutfağımda kullanmak üzere 22''-28'' arası televizyon arayışındayım ancak çok fazla seçenek yok Türkiye'de, yurt dışına baktığımda ünlü markaların bu ekran aralığındaki bir çok modelinin Türkiye'de olmadığını gördüm.Elde olanlar arasında yaptığım incelemede şu 3 tv arasında kaldım.Ancak gelecek yeni tavsiyelere de açığım.Full hd , en az 100hz yenileme, düşük tepki süresi, görüntü kalitesi ve usb den her türlü video oynatması en önemlisi de kanal geçiş hızı önceliklerim.

    Toshiba 23EL933, Philips 24PHK4000, Beko B22 LB 5533 tv ler hakkında bilgisi olan arkadaşlar siz olsanız bu tv lerden hangisini tercih edersiniz.?

    Toshiba 23EL933, Philips 24PHK4000, Beko B22 LB 5533

    Philipsin hd-ready olması, Toshibanın 14ms tepki süresi, Beko nun yerli olması kafamdaki soru işaretleri?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnm -- 15 Eylül 2015; 23:00:37 >







  • bu boyutta bir televizyonda fullhd ile hdready arasında ne fark vardır? Veya axenn fullhd , phlips hdready? gözle görülebilir bir fark varmıdır?
  • musdincer M kullanıcısına yanıt
    usb den yada dışarıdan yüksek çözünürlükteki film, video vs. izlerken fark olacağını düşünüyorum.Birde eğer yapabilirsem arada oyunlar için monitör olarak kullanabilirim.Doğrusunu söylemek gerekirse aradaki fark varmı bilmiyorum.Bilseydim çoktan tercihimi yapmıştım.Bu ebatlarda görüntü kalitesi iyi olan hangi model tv önerirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.