|
Bildirim
|
Markette halen nakit ödeme yapanlara sıkça denk geliyorum. Biri temassız ödeme yaptığında 20-30 sn sürebiliyor, kart ile ödemede süre biraz uzuyor 40-50 saniye sürebiliyor. Ancak nakit ödemelerde 2-3 dk işlem sürüyor, neden halen bu şekilde devam ettiklerini anlamıyorum. |
|
Nakiti sadece araç yıkama makinesi için jeton alırken kullanıyorum. İstasyonlar jeton için kartla ödeme almıyor. |
Allah onları da bildiği gibi yapsın. Yerin olsa kendim temizlerim sırf o soygunculara para vermemek için. İstedikleri fiyatları çekebiliyorlar böylece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çarşı pazar her yerde POS cihazını olmasını ve HAZIR ÇALIŞIR durumda bulunmasını MECBUR tutmak lazım. Kart kullanımı yaygınlaşsın ki vergi kaçağı azalsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal -- 1 Nisan 2024; 16:14:17 > |
Kart kullanımı önemli ancak ben kart ile ödediğimde fiş almıyordum. Ne kadar doğrudur bilmem bu fişleri esnaflar kendi arasında takas edip gider gösteriyor diye bir yerde okumuştum. Bundan sonra fişimide bırakmıyorum. |
anormal kötü bir durum yok, nakit kayıptır, online en kayıtlı sistem, gizli yok saklı yok, bankalar kayıt altında, umarım artar onlnie alışverişler |