Şimdi Ara

2021 Polo Bu kapılar işlemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2021 model 35kmde polo araç aldık. Sol ön kapı gergisi diğer kapılara göre daha yumuşak kapandığı için şüphe duydum ve aracı inceledim. (exper raporunda tüm parçalar orjinal çıktı)

    Kapı menteşelerinde bulunan siyah kapakları kaldırdığımda şu görüntüyü gördüm. Sadece sol ön kapıda dğeil, diğer kapılardaki siyah conta altlarında aynı/yakın görüntü var.
    İkinci arabamız, sıfır diye aldık ama bu durumdan şüphe duyduk

    2021 Polo Bu kapılar işlemli mi? 2021 Polo Bu kapılar işlemli mi? 2021 Polo Bu kapılar işlemli mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Orjinal hali ise şöyle 2021 Polo Bu kapılar işlemli mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar flood olacak kusura bakmayın ama bahsettiğim sorunlu yerleri işaretlemeyi unutmuşum. Mesaj düzenlenmiyor maalesef 2021 Polo Bu kapılar işlemli mi? 2021 Polo Bu kapılar işlemli mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • onurgencx kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar kendi aracım da sizin aracınızla aynı 2021 beyaz polo life bahsettiğiniz yere baktım biraz önce bütün tapaların yerleri sıyrık hatta tapanın içine çıkmış boya yani bence normal bir durum. Ben de sizle aynı şekilde almıştım aracı 35 km de galeriden ekspertiz de de temiz çıkmıştı sorun olduğunu sanmıyorum. Hayırlı olsun aracınız Allah kaza bela vermesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10uRock -- 26 Mayıs 2022; 12:59:44 >
  • onurgencx kullanıcısına yanıt
    2021 Polo Bu kapılar işlemli mi?
    2021 Polo Bu kapılar işlemli mi?

    Aynı hatta boyası bile kalkık fotoda göründüğü gibi.Üsteki de Polo konusunda sormuştunuz aklıma gelince çektim fakat ön tarafa odaklanmış kamera ama o da sizinkiyle aynı.





  • Pandemiden bu yana üretilen araçlarda işçilik sorunları çokça var, son 2 yılda aldığım 0 km farklı markalarda 4 araçta da bu tip durumlar mevcut, araçta bişey yoktur içiniz rahat olsun

  • fabrika ayar yapmak için sök tak yapmış olabilir

  • Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. Sabahtan bu durum için expertiz firmaları ile de görüştüm.

    Birisi, Bunun adı askı aparatı olduğunu, üstündeki plastikten dolayı boya kalktığını, durumun normal olduğunu,

    Diğeri, fabrikada boya sonrası bu vidalar gevşetilip kapıların araç üzerinden söküldüğünü, iç tesisat ve döşemeler takıldıktan sonra pimi geçirilip vidanın sıkıldığını, kötü görüntüyü engellemek için o plastik tapaların takıldığını, durumun normal olduğunu.

    Diğeri, tapanın yapıştığı için bu durumun olduğunu, durumun normal olduğunu,

    diğeri ise bunun ayar civatası olduğunu, durumun normal olduğunu söyledi.


    Ayrıca VW grubunda olan hemen hemen tüm araçlarda bu durumun olduğunu ve expertiz anında menteşelerle oynanmadıkça sök-tak olarak algınlanmadığını eklediler.


    İlk kez VW marka araç aldık ve bu duruma çok şaşırdım.


    @kirisk0 Hocam daha araçta "kurcalanmış bu" dedirtecek ne durumlar buldum bilseniz. Doğuş otoya gidip orada bulunan bir poloyu incelemeyi rica ettim, sağolsun arkadaşlar kırmadılar. En az 4 parça olacak şekilde kurcalanmış denebilecek durumlar buldum. Eğer böyle bir şeye denk gelirseniz bana yazın, farklı polo ile karşılaştırıp tespit ettiğim durumları size yazayım.





  • Bizde bugün bir tane sıfır aldık, araç başka şehirde kullanılacak. Elimizde bir tane de 2018 modeli var. 2018 bir kaç güne geliyor. Kontrol edip foto yüklerim. Yeni aldığımızda boyada sıkıntı yok, ona da önümüzdeki ay bakma şansım olacak. Fotoları atarım. 2021 Polo Bu kapılar işlemli mi? 

  • 2021 ve 2022 araçlarin pandemiden dolayi çogunda fabrikasyon ufak hatalar var. renoda pejoda hepsinde var. güle güle kullanin aracinizi keyfini çikarin takmayin ufak şeyleri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKizil -- 27 Mayıs 2022; 2:8:26 >
  • Kapılar sökülerek boyandığı için sıfır araçlarda böyle durumlar olabiliyor. Tarcanlar Ekspertiz'in youtube kanalında bununla alakalı videolar bulabilirsiniz.

  • VW grubunda kapı ayarları için vidalarla oynanıyor. Experlerde bu durumda sök tak yazabiliyor, iyi bir yere baktırmak lazım bunun için.

  • Kapıda airbag var mı o poloda? boya var mı macun var mı?


    Arabanın üstünde 5000 tane somun civata var üreten bu kadar incelemiyordur arabayı polo bu polo b segment araba ne işçilik bekliyor millet Ferrari mi bu Maybach mı

  • Arkadaşlar arabalar 3D yazıcıdan tek parça basılıp çıkmıyor. İnsan üretiyor sonuçta bunları. Otomasyon olan kısımlar zaten kusursuz. (Kaynak, yapıştırma ve benzeri.)


    Ekspertizlerde zaten otomasyon ile üretilen bölgelerde kusur arar. Pandemi ile de alakası yok bu durumun.


    VAG grubunda kalitenin düşmesinin sebebi 18 Milyar Dolar cezanın bir yerlerden çıkması gerekmesi. Ama bu demek değil ki araçlar haşat. Bir süre eskisi kadar özen göremeyeceğiz ama. Mevcut model gamını güncellemek ile meşgul adamlar.


    Böyle şeyleri kafaya takmayın. Zaten konuyu açan arkadaşımız her yönüyle olayı araştırıp aydınlatmış.

  • Biraz geç oldu ama bugün kapıları kontrol ettim. Araç 2018 Polo, yukarıda paylaşılan fotolarla aynı durum söz konusu... Bu normal bir durum. Tüm kaportada boya 110 mikron geliyor. İçiniz rahat olsun. 2021 Polo Bu kapılar işlemli mi?  Kısa süre sonra 2022 modeli de gelecek. Onu da atarım. 2021 Polo Bu kapılar işlemli mi? 


    2021 Polo Bu kapılar işlemli mi?

    @onurgencx




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 5 Haziran 2022; 23:15:15 >




  • RoyWalsh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, bu durumun normal olduğunu kesinleştirmiş olduk.

    Ama ne yalan söyleyeyim, aracın iç kısmından hiç memnun değilim. Life paket araçta koltuklar bana çok rahatsız geldi. Kısa mesafe sürüşlerde bile belim ağrıyor. Koltuk ayarını yapamadım diye düşündüm, başka birine kullandırdım o da rahatsız dedi.

    Sürücü tarafında bulunan ızgaranın tam altında kalan karbon görünümlü çıtaya hafif bastırınca gıcırdıyor ve oynuyor.

    Aracı genellikle tek kullanıyorum, çok yolcum da olmaz. Yani genellikle sürücü kapısı kullanılıyor, sürücü kapısı gergisi kademelerinde belirgin yumuşama var. Kapı kulpu için de aynı durum söz konusu.

    Ha sonuçta bir markanın en alt segment aracını kullanıyoruz, dörtdötlük bişey beklemek hata olur ama 6ay/1100kmde olan araçta bunların olması can sıkıcı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.