Şimdi Ara

2020 Çağında İnternetsiz Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sene olmuş 2020, Türkiye solunum ventülatörü gibi karmaşık bir cihazın prototiğini 14 günde tamamlanıyor, ama TürkNet isimli firma 24 günde internetimi bağlıyor. Yetti mi yetmez(!) 2 Gün interneti kullandıktan sonra geçen hafta pazardan beri internetim yok online işlemlerden bildirdiğimde TürkTelekom'un otomatik mesajını (Altyapıda bir sıkıntı yok binada bir sıkıntı var) gönderiyorlar. Ağ uzmanı getirip tüm kablolara tek tek baktırıyorum, bir bakıyorum ki bina bir sıkıntı yok. Kurulumu yapan arkadaşı arıyorum hata olsa da olmasa da paramı alırım diyor. TürkNet zaten birşey demiyor 1 haftadır.

    Gerçekten rezalet bir sistemleri var, madem müşteri hizmetleriniz yok müşteri hizmetleri yerine 3-4 tane arıza gideren personel koyun, o da yok altyapısını kullandığı TürkTelekom ekibinin keyfini bekliyoruz. Harika bir sistem.

    Arızayı bildirdiğim gün;
    2020 Çağında İnternetsiz Kalmak
    Türk Telekom Arıza Sorgulamadan sorguladığımda ortaya çıkan sonuç
    2020 Çağında İnternetsiz Kalmak
    İşin ilginç tarafı bana verdikleri referans kodunda sorun hala çözülmedi olarak gözükürken müşteri hizmetlerinin yazdığı mesaj ektedir.
    2020 Çağında İnternetsiz Kalmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnlbnan -- 10 Mayıs 2020; 17:13:48 >







  • Merhaba, DSL ışığınız yanmıyor doğru mu?
  • Evet, doğru.
  • Eğer çarşamba gününe kadar arızam çözülmezse farklı bir iss'ye geçeceğim. Afyon'da TT haricinde farklı bir ISS önerisi olan varsa seve seve değerlendirirm.
  • Merhaba, destek kaydınızda iç tesisat kaynaklı sorun olduğu iletilmiş. İç tesisat için dilerseniz teknik destek uzmanımız ekip yönlendirebilir ya da bir elektrikçiden destek alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.