Şimdi Ara

2018 Kaftan Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bohem Tarz Otantik Kaftan Modelleri

    Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte havalar iyice soğumaya başladı. Kendimizi soğuklardan korumak için haliyle sıkı giyinmeye başladık. Montlar kabanlar dolaplardan çıkarıldı. Bir de kışın olmazsa olmazı kaftanlar var. Soğuk havalarla birlikte kaftanlar ön plana çıkmaya başladı. Sonbahar kış sezonunda yeni model kışlık kaftanlar raflardaki yerini aldı. 2018 kış sezonunda ise ön plana bohem tarz otantik kaftan modelleri çıktı. Etnik simgelerden ilham alınan uzun elbiseler üzerlerinde figürler ve tribal desenler barındırıyor. Yukarıdan aşağı inen hatlar geniş kesim ve bol görüntü elbiselere ayrı bir hava getiriyor. Yandan cepli, düğmeli, düğmesiz ve kapüşonlu modeller bu sene kaftanlar için hazırlanmış şık tasarımlar arasında yer alıyor.

    2018 Kaftan Modelleri
    2018 Kaftan Modelleri


    Bohem kesim modeller elbiselere ayrı bir hava getiriyor. Anın tadını çıkaranlara özgürlüğün kıymetini bilenlere ve sokak modasını günümüze taşıyan bohem tarz ile buluşabilir yeni nesil akıma siz de ayak uydurabilirsiniz. Pazen kumaştan üretilen kaftanlar tamamen el işi ve pamuktan imal ediliyor. Sizi sıcacık tutacak soğuk kış günlerinde rahatlıkla giyebileceğiniz modeller otantik tarz kadın modasına ayrı bir hava getirdi. Bu senenin moda trendleri arasında yer alan ve günden güne daha fazla kesime yayılan bohem tarz kadınların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Genellikle açık ve koyu tonların ön plana çıktığı modellerde ruhunuza ve karakterinize uygun elbise modellerini bulabilir çanta, ayakkabı ve takılarınızla kombine edebilir tarzınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Bu şıklığa erişebilmek için elbise modellerine göz atabilirsiniz.

    2018 Kaftan Modelleri
    2018 Kaftan Modelleri


    2018 Kaftan Modelleri ve Fiyatları

    Bu kış için özel olarak tasarlanan yeni sezon kışlık kaftan modelleri fiyatları açısından o kadar da uçuk fiyatlarla karşımıza çıkmıyor. Uygun fiyat ve bütçenize uygun otantik tarz kadın bohem elbise modellerini EtnikEsintiler.com’da bulabilir gayet avantajlı kampanyalar ve indirim fırsatlarıyla sahip olabilir aradığınız tüm kıyafet modellerini burada rahatlıkla bulabilirsiniz. Tarzınıza ve bütçenize uygun en şık elbiseler, yeni tasarımlar ve özel kreasyonlar etnik esintiler de sizleri bekliyor olacak. Sürekli güncellenen stoklar ve her sezona uygun yazlık ve kışlık elbiseleri burada bulabilir özel avantajlarla alışverişlerinizi güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

    2018 Kaftan Modelleri
    2018 Kaftan Modelleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.