Şimdi Ara

2016 Ygs/Lys hazırlık süreci (mezun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
5
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamunaleykum gençler
    Ben mezuna kalmış bir kardeşinizim 40k dan mezuna kaldım iyi bir anadolu lisesi mezunuyum. Ygs 30k lys ile 40k oldu. Yeni gelenlere tavsiyem hergün çalışın. Telefonu bırakın. Sinavlarda kendinizi kandirmayin. Milletle net yarıştirmayin sadece kendi netinize bakın . Bildiginiz konulardan yuzlerce soru çözmeyi bırakın. Yapamadiklarinizi mutlaka ve mutlaka sorun. Bence evde calismayin. Lys ye daha fazla calisin. Ygsden önce çoğu lys konusunu bitirmiş olun. Matematiğin adeta köpeği olun çok ama çok hızlı çözmeye çalışın. Emin olun matematigi iyi olan çocugu koyuyor özelliklede lys matematik. Telefonu cidden bırakin ben tüm sene youtubeda aptal saptal videolar izledim. Saat başinda derse baslarim gibi salakça şeyler yapmayin örneğin 13.43 hemen oturun 14.00 olmasını beklemeyin sene sonunda o dakikalarin toplami dağlar kadar süre ediyor kesinlikle düzenli çalışın birgün 9 saat calisip diğer gün yatmayin. Sozelleri şimdiden bitirmeye çalışın (ozellikle 12. Siniflar) çünkü sene sonunda bıkkınlık ve kaygı çok oluyor artik ne yaparsam o deyip calismiyorsunuz. Ben bıkmam demeyin tecrübeyle sabittir kardeşim BIKACAKSIN! sosyalin kredisi az diye sallayacaksin. Azimliyazar.blogspot.com.tr bloğunu okuyun. Mezunlarda sinaviyerim.blogspot.com.tr okuyun.
    Bir senenizi feda edin gitsin hazirlik sürecinde mezuna kalmayi kesinlikle düşünmeyin. Evde calisirim deyip dershaneye /temel liseye gitmemezlik yapmayin (iradeniz zayifsa) . Çünkü 1 ay calisirsin 2 ay calisirsin sonra cevrende senin gibi birileri olmayinca sıkılirsin bırakırsın. Evde ders calisamadigini gorunce hemen evden kacip kutuphaneye ya da dershaneye gidin hunharca çalışın. Fütursuzca soru çözün. Haftanin 6 günü hayvan eti yemiş gibi ders calisirsaniz 1 gun kendinize tatil yapabilirsiniz (kendi isteginize gore bugün deneme cozebilirsiniz.)
    Lys denemesi cozmek icin ygs nin bitmesini beklemeyin. Çözün gitsin hemen. YAPAMADIKLARINIZI SORUN (Falçatayla kesip dosyalayin .) Ygs fizik ve biyoloji kitabi almayin direk lys kitabindan calisin. Aklima geldikçe daha yazarım yaptığım şeyleri günlük yazmayı planliyorum(ilerde aylik şeklindede yazabilirim.) Soylemeyi unuttum sayisalciyim. Dershaneye sırf disiplinli programli olayım diyerekten yazilicam. Yaptiklarima gelirsek uzun bir kararsizlik surecinden sonra mezun olmaya karar verdim. Cidden zor bir sürece benziyor. Herkes size başarisiz gözüyle (ve hatta gerizekali) bakıyor. Insanlar şaşiriyor. ( aaa bu cocuk nasil böyle bok gibi bir sonuç yapmis falan ). Neyse gelelim yaptiklarima ygs simetri Coğrafya kitabini bitirdim. Ygs tarih simetriyi yariladim arkadaslar. Eylulden beri az bir çalışma ile(gunde 2-3 saat ) bunları yaptım. Şu an lys fizik kasiyorum yanında tarih ve Coğrafya testleri cozuyorum. Yarın 10 da kutuphaneye gidip çalışicam neler yaptiklarimi editlerim. Son tavsiye erken yatin erken kalkin hadi eywallah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel tavsiyeler. Telefon konusu sizin elinizde olan bir şey. Ben mesela çalışıcam diyip attıgımda telefonu bakmıyorum kurcalamıyorum. İradenizle alakalı.
  • LevonSerkis L kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun ama 10dk lik molalarda biraz takilayim deyip 3 saat videolar izlediğim olmuştu. Benim gibiler varsa onlarin yararına olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunceldir soru ve önerilerinizi bekliyorum



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • hocam hangi dershane ?



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.