Şimdi Ara

2012 Kia Ceed Dava Süreci

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;
    2012 Kia Ceed Consept Plus Dizel aracı sahibiyim.
    Aracım Temmuzdan beri araç seyir halindeyken silkeleme problemi ve yoğun siyah duman çıkışıdan dolayı sürekli servise gidip gelmekte en son olarak aracın sorunu için İstanbul'dan Yetkili ekip geldi fakat onlarda sorunu çözemeyip bana hiç bir şey olmamış gibi verdiklerinden sonra artık dava aşamasına gitmek durumunda kaldım. Çelik Motor a ihtarname çektim fakat tahmin ettiğiniz üzere hiç bir yanıt alamadık bundan sonra tüketici mahkemelerine dava açmış bulunmaktayız bakalım sonucu ne olacak burada sizinle paylaşmak istiyorum en azından bu gibi problemlerle karşılaşanlara yardımcı olabilirim diye düşünmekteyim.
    Umarım hakkımızda hayırlısı olur.



  • Gecmis olsun, süreci bizlerede aktarırsanız seviniriz.

    Ayrica manuel/otomatik? hangi sehirdesiniz acaba?
  • Geçmiş olsun kardeşim. Üzücü bir durum , inşallah sürec fazla uzamaz ve maduriyetiniz kısa sürede giderilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDD.tr kullanıcısına yanıt
    İnşallah kazanirsiniz. Firmalar tüketicilerin bu yorucu sürece giremeyeceklerini düşünüp önemsemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Araç otomatik dizel daha 34 bin km de
    Ankara'dayım.
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun umarım fazla uzamadan hallederiz çünkü araba kullanılacak durumda değil kapıda öyle yatıyor çok nadir kullanabiliyoruz.
  • yau benim araca çözüm bulabilcek kimseler varmıdır günlerdir araştırıyorum herkezin geneldeki şikayeti bu seyir halindeyken gaz vermek istediğinde silkeleme ve titremeler başlıyor. bi kaç yorumda ortak nokta Oksijen sensörü, mas sensörü ama ağırlıkla Oksijen sensörünü değişerek sorunu çözmüşler. Çözüm bulan varmı bu şekilde.

    size tavsiyem aceliniz varsa bi makinaya bağlasınlar sadece o kısıma yoğunlaşmayı denesinler benim ne vaktim var nede maddi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toyotaomer

    yau benim araca çözüm bulabilcek kimseler varmıdır günlerdir araştırıyorum herkezin geneldeki şikayeti bu seyir halindeyken gaz vermek istediğinde silkeleme ve titremeler başlıyor. bi kaç yorumda ortak nokta Oksijen sensörü, mas sensörü ama ağırlıkla Oksijen sensörünü değişerek sorunu çözmüşler. Çözüm bulan varmı bu şekilde.

    size tavsiyem aceliniz varsa bi makinaya bağlasınlar sadece o kısıma yoğunlaşmayı denesinler benim ne vaktim var nede maddi.

    merhabalar;
    daha önce bu gibi sorunla hiç bir kia servisi karşılaşmamış genel böyle bir sorun varsa kronik bir durum olabilir endişesi taşınabilir fakat daha önce kimse tarafından duymadım. araç şu an dava aşamasında olduğu için bilirkişinin incelemesi için ve mahkemeye kanıt sunabilmem için aracı yaptıramam. benim aracımda 1500-2000 devir arası çok şiddetli silkeleme oluyor. yani kullanırken insan rahatsız oluyor sadece direksiyonda değil bütün araba silkeliyor. biraz zorlu bir sürece dava süreci içimden dava açmak hiç gelmiyordu çünkü arabam daha 35 bin km olmadı tertemiz araba baktıkça üzülüyorum. umarım sizin araba için çözüm bulabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDD.tr -- 8 Aralık 2016; 22:0:12 >




  • İlk duruşma sonunda Kia itirazda bulunarak süreci uzatmaya başladı hem arabayı yapamıyorlar hem mağdur ediyorlar. İkinci duruşma nisan ayında olacak bakalım neler olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDD.tr kullanıcısına yanıt
    süreç ne oldu?
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Aslında mahkemeyi kazandık. Mahkeme toplam 3 bin tl civarı ödemeye mahkum etti fakat şu an Yargıtay aşamasındayız. Keşke 3 bin tl ben versem de sorunu çözebilseler.
  • EDD.tr kullanıcısına yanıt
    bende sportage var. 3 gün önce antalya servisindeydim. aracı park ettikten sonra elektronik freni her zaman açarım. tekrar kalkıcağım zaman freni aracın otomatik olarak kapatması lazımki kalkayım. ama bunu her zaman yapmıyor. 10 kalkışta bir kapatmıyor ben kendim kapatmak zorunda kalıyorum. serviste sebebini bulamadılar. çokta ciddiye almadılar bence. biraz daha kullanmaya devam edicem. olmadı servisi zorlucam bu konuda. garantiside bitmek üzere. (2016)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.