Şimdi Ara

2011 Model Honda Jazz 10000 Bakım Faturam(ishift)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
15.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;
    jazzcıkardeşlerede yazdım buradanda paylaşmak isterim.
    10.000km bakım faturamı ekliyorum fazla söze gerek yok (rot ayarının yapılmasını muhakkak öneriyoruz istermisiniz dediler bende ok yapın dedim. araçlardan çok anlamadığım için yapın dedim ama daha sonra öğrendimki 10000 bakımda rot ayarına gerek yok imiş)

     2011 Model Honda Jazz 10000 Bakım Faturam(ishift)


    Uploaded with ImageShack.us







  • Faturada işçilik tutarı 208,60 tl yazılmış, bir de ayriyeten 109,90 tl toplam periyodik bakım işçiliği yazılmış. Katmerli soygun.
    Ben de 6000 km'deyim. Garantiyi bozup dışarda mı bakıma girsek acaba. 6 yılda bir ikinci el araba parası servise kaptıracağız yoksa.
  • size tavsiyem forum sitelerde araştırma yapmadan bakıma gitmemeniz.3 yukarı 5 aşağı aynı olur forumda yazlanlarla mesela ben 260 tlye yaptırmıştım.
  • Hay maşallah soyguna bir de fatura mı kesmişler
  • 10.000 bakımında zorunlu olarak yapılması-değişmesi gerekenler neler.
  • Yuh bu ne yaa..! 2010 Civic HB 1.8 aracımın 10bin bakımına geçen ağustosta, Erzurum Honda'da 270 lira verdim.
    Farklı servislerden fiyat almakta fayda var sanırım.
    Bu arada Plaka izole ve Sarf Malzemesi+Atık Dönüştürme ne? Balata spreyinden, üç kuruşluk karter tapa puluna kadar sarfettikleri herşeyi yazıyorlar zaten

    Yazmadıkları sadece aracın bakımı yapılırken harcanan elektrik, su vs. kalmış sanırım.
  • Ustaların çalışırken içtikleri suyu, molalarda yaktıkları sigarayı da yazsalarmış bari. O para çok ama çok fazla. 10bin de bir bakım oluyorsa bakım fiyatı daha az olmalı. Şimdikiler 15binde girdiği halde 300 civarı çoğu. Bazı dizeller 20binde bir giriyor üstelik. Geçmiş olsun.
  • Polen filtresi,Fren balata temizliği,cam suyu,Plaka izole,sarf Malzeme atık dönüştürme,rot ayarı bunlar 10.000 km bakımında olmazsa olmaz seyler değil tamamen müşteriyi kazıklama ayrıca motor yağınada 113 tl yazmışlar dışarda daha kaliteli tam sentetik yağı (castrol Edge 5-40) 80 tl ye bulurdunuz ben bakımları Topkapı Cem'de yaptırıyorum yağı kendim alıp giderim bir sıkıntı olmuyor eski aracım 2007 Jazz sport'un 10.000 Km bakımı 2008 yılında 132 TL(yağ dahil)yaptırmıştım sizin fatura çok fazla olmuş çok.
  • 2012'de de cam suyu katkısı kaktırmaya ısrar ve inatla devam

    Bakıma gitmeden Erikli marka şişe suyu alıp silecek suyu deposunu doldurun ve yarım şişe de camsil ilave edin. Depoyu açtıklarında full dolu olduğunu görsünler, yine yazarlarsa faturaya arıza çıkarın
  • Bu kadar da olmaz!!!

    Keşke itiraz etseydiniz.
  • honda için normal.
    2005 yılında bile jazz bakımı 350 tl tutuyordu, accord ile aynı civicten 100 lira kadar ucuzdu.
    bir de o zamanlar 6 ayda birdi.

    hondacılar kızacak ama 5 yıl garanti politikasında esas gözetileni ve esas kazananı servisler bana göre.
  • bu da benim 30.000 km faturam:
    yağı kendim götürdüm castrol edge 5/40 = 65 tl
    hava ve polen filtrelerini de kendim götürdüm ikisi 30 tl
    hepsi toplam etti : 193.33 tl
    görüldüğü gibi benim faturada yok tapa pulu yok sarf malzeme yok atık yağ bertaraf ücreti yok cart yok curt hiçbişey yok. bence bunlar o servisin bindirmeleri

     2011 Model Honda Jazz 10000 Bakım Faturam(ishift)
  • Arkadaslar normalde Yetkılı servıse kendı yagımız fıltrelerımız bujılerımızle bırlıkte gıttıgımızde kendılerı bunları yapıyorlar mı ? Garantı kapsamı dısı olmuyor mu ? Bılgınız var mı ? Gerçekten 2009 Model Jazz ıcın 40 bın bakımına 1390 TL para verdim . Canım cok acıyor sınırden kuduruyorum bana bır bılgı verırmısınız ?
  • ah keşke ben de bu başlığı göreydim de öyle gideydim bakıma, bende de aynen 2011 i-shift jazz var, 10.000 km bakımı için 530 tl ödedim.

    faturayı şişirmek amaçlı gereksiz işlemler yapılıyormuş meğer, şunu bunu tavsiye ediyoruz dediler ben de arabalarla pek içli dışlı olmadığım için iyi bişiydir heralde deyip kabul ettim. ama olmazsa olmaz şeyler değillermiş, bi de bana demezler mi aracınıza cila yapalım, ben de sandım ki güzellik yapacak iyi dedim yapın, ama 72 tl dediler, hadi onu geçtim 500 kaat veriyoruz bari cam suyuna para alma di mi. 3 gün sonra müşteri memnuniyeti diye aradılar da, içimdekileri döktüm, çok pahalısınız daha da size gelmem, gerekirse garantiyi bile bozmayı düşünüyorum dedim. benim gittiğim servis ayışığı honda.

    bundan sonra bakıma gidecekler için iyi bir uyarı olmuş bu başlık. biz yandık siz yanmayın




  • ülkemizde daha iyi soygunculuk için eğitim okulları açılmış.
    binlerce firmanın firavun elemanları var. iblis eğitim okulu
  • bir zındıkgibi gidecekler
  • Konu başlığında parantez içindeki ishift'i (oo-shit) yapabiliriz
  • Günaydın arkadaşlar. Honda servislerine Allah düşürmesin. Her biri başka telden çalıyor. 2010 Jazzım var 40 bin bıkımının 4 Servisten aldığım fiyatları; 1- 540 tl 2- 510 tl 3- 400 tl 4- 330 tl kim ne tutturursa yersen zihniyetine sahip servisler. Honda genel müdürlüğü nasıl böyle bir uygulamaya izin veriyor hayret. Telefon ediyorsun masal okuyor.
    Bu arada yağını kendin götürürsen 100-130 tl arası fiyat düşüyorlarmış.
    AYDIN-YILDIRIM honda hariç onlar kesinlikle yağ kabul etmiyoruz diyorlar. Çünkü onlar varilden dandik yağlarını koyuyorlar.


    AYDIN-YILDIRIM HONDAYA Uzak durun.


    ( Aslında genel olarak garantiyi bozdurup servislerden uzak durmak lazım. Garantinin ne fayadası varki.? Honda servisleri bitmiştir.)




  • Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bakım yaptırdığınız ve memnun kaldığınız yetkili servis var mı acaba?
  • benim de 2010 jazz var 10000 bakım zamanı geldi. anadolu yakasında neresi daha ucuz fikri olan varsa tavsiyeleri bekliyorum. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.