Şimdi Ara

2011 Astra HB Manuel Essentia 38-37000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk aracımı almaya niyetlendim ve çok fazla soru işareti vardı kafamda. Son olarak opel astra 2011 model bir araç almaya karar verdim, bulunduğum yere yakın olan araçları araştırdım ve genel olarak
    25-35000 km arasında bi kaç araç buldum fiyatları 38000 ile 38750 arasında . Bu arabaların ederi ne kadardır bu fiyatlar pahalımı ucuzu burdaki bir çok kişinin astrası olduğu için piyasaya hakim olduğunuzu düşünüyorum ve sizin fikirlerinize göre karar vericem hangi aracı alacağıma.
    2011 model 32000 aracın fiyatına 38000 demiş bende pazarlıkla 37000e düşürürüz diye düşünüyorum sizce doğru bir düşüncemidir. Acil fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar özellikle astra kullanıcısı olanlardan
    Son olarak araçlar essentia konfor paketli manuel başkada bir donanımı yok.







  • Hiçmi fikri olan bir astra kullanıcısı yok burda arkadaşlar
  • astra h kasa mı onlar ? astra h ise o paraya alınmaz. j ise normal. ama hb dediğine göre h kasadan yani classiclerden bahsediyorsunuz. Fazla değil mi ?
  • Bende çok fazla bilgi sahibi değilim o yüzden araştırıyorum. H kasa classic olan yani sondan bir önceki kasa J olmadığını biliyorumda bu kasanın adı H kasamı onu bilmiyorum.
    Astra HB Classic yani modelimiz özetle Genelde yakın arkadaşlarımda çok dedi bu fiyata ama bilmiyorum işte piyasası hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum
  • Araç dizel ise piyasada o fiyatlar dönüyor.
  • Evet Dizel 2011 1,3 Dizel Km 25000-35000 arasında Astra HB Classic Essentia Konfor Paketli bir araç .
  • Benzinli 1.6 115 bg + lpgli araclara bakarsaniz hem daha ekonomik hem daha performansli bir araciniz olur hem de ucuza alirsiniz.

    Landirenzo marka lpg opel ile tam uyumlu bir kit ayrica garantiyi bozmuyor opel ile anlasmali. Biz 3 senedir kullaniyoruz 1 kere bile hata vermedi.

    Niye boyle onerdiniz derseniz dizele o kadar para vermeyin diye. Cunku astra j 2.el fiyatina h kasa almak mantikli degil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.