Şimdi Ara

2009 sonrası citroen c5 alınırmı? acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar mevcut aracım 1.6 mjet 120 bg 300 tork FIAT BRAVO aracımdan cok menmunum lakim ailem genişledikce arac yetmemeye başladı.. bagaj ihtiyacım arttı c5 düşünüyorum sizce pişman olurmuyum? + LARI -LERİ neler? 1.6 dizeli nasıl? bravoyu ararmıyım?



  • performans olarak aratabilir ama gitmemezlik yapacağını sanmam c5in
  • Otomatik şanzıman(MCP) çok sarsıntılı vites geçişlerinde kararsızlık yaşıyor. Yokuşta araba kalkmıyor gaza tepki bile vermiyor neredeyse. Yüksek yokuşlarda el freni ile kalkmak zorunda bırakıyor.
    1.6 motor arabayı kesinlikle kaldırmıyor çok hantal. Boyası aşırı kalitesiz çok çabuk çiziliyor, kaportası sağlam değil.

    2011 model 1.6 e-HDI 112 MCP C5 kullanıyorum şimdiki aklım olsaydı kesinlikle almazdım.
  • bravodan bir tık daha hantaldır. 2009 c5 lerin kronik sorunu cam çıtırtılarıdır. onunda çözümü mevcuttur. sehir içi 6.5 - 7 şehir dışı 4.5 - 5 lt arasında tüketirsiniz. oldukça geniş hacim ve konfor sunar. performans dışında bravoyu kesinlikle aramazsınız. yalıtımı ve donanımı oldukça iyi bir araçtır. arka süspansiyonu derin çukurlarda sesli çalışıyor. temiz çok yol yapmamışı gözü kapalı alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oduncu06

    arkadaşlar mevcut aracım 1.6 mjet 120 bg 300 tork FIAT BRAVO aracımdan cok menmunum lakim ailem genişledikce arac yetmemeye başladı.. bagaj ihtiyacım arttı c5 düşünüyorum sizce pişman olurmuyum? + LARI -LERİ neler? 1.6 dizeli nasıl? bravoyu ararmıyım?

    bravoyu satarken haberimiz olsun...




  • Hocam aile işin içine girince sadece genişlik olarak değil güvenlik konfor gibi şeylerde daha fazla önem kazanıyor o yüzden citroen c5 pek hoş olmaz

    size önerim skoda octavia olacaktır sizi üzmez çok yakmaz tam aile arabası c sınıfında d sınıfı konseptini getirmişdir geniş bagaj ve iç hacim sunar aşağı yukarı aynı ölçülere ve DAHA fazla bagaj hacmine sahip
  • İyi araba otomatiği acemi vitesi gibi 2-3 saniye de zor atıyor gaza bastı mi kaçar 100 km hıza kadar sonra 160 kadar yine gider sonra hızlanırsa opersin arabayı ,konfor sağlamlık ta kafaniz rahat olsun baya sağlamaarabadır ,yokuşta kayar diyenlere yüz vermeyin arabanın gaz ppedalı garip olduğu için ondan kaçıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durulması gereken bır araç

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D sinifi bir araci 2.0 dan asagi almayin da. Sonra millet gibi "araba gitmiyor", "getz daha seri" gibi sikayet etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazotşist kullanıcısına yanıt
    olur yaza değiştirecem nasipse..
  • arıza durumu nedir? zırt bırt arıza yapan bi aracmıdır? bravo o konuda 5 yıldır beni hiç üzmedi? octavia düşünmüyorum ..cok performans aramıyorum artık genc degiliz benim için önemli olan saglamlık güvenlik bide ikide bir bozulmasın.. bikere yanıldık şaştık bi marka arac aldım burnumuzdan geldi resmen o arabayı trafikte gördükce tiksiniyorum o yüzden cok sık dokumalıyım.. c5in duruşuna hasta oluyo insan... dizel olmasıda kendine cekiyo.. ikinci elde nasıl beni yormaz sanıyorum...
  • bütçenizi bilmiyorum ama C% alçaksanız. 2.0 hdi exclusive alırsanız bravo mjet aracı tamamen unutursunuz. ancak gerçek exclusive almanızı tavsiye ederim. sırf vergisi az diye 1.6 hdi fazla para vermeyin.

    bazı ilginç konfor donanımları:

    - elektrikli hafızalı ısıtmalı masaj fonksiyonlu ergonomik deri koltuk ( yazarken yoruldum)
    - yüksekliği ayarlanabilen havalı süspansiyon ( bu sınıfta tek olması lazım)
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    birde o dediğnize bakıcam teşekür ederim..
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    tavsiye ettiğniz araca baktım düzgün olanlarına 55 60 bin istiyolar cok pahalı geldi bana.. beni aşar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.