Şimdi Ara

2009 mazda mx-5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2009’da satışa çıkacak Mazda MX-5’teki en belirgin değişiklik daha agresif bir ruha bürünen burun tasarımı olmuş. Mazda’nın yeni modellerindeki gibi daha büyük ön ızgara, yeni farlar ve sis farı yuvaları 2009 MX-5’in burun kısmındaki en önemli yenilikler…

    Üstelik Mazda’nın tasarımcıları yan marşpiyeleri, arka tamponları ve arka lamba grubunu da elden geçirmişler. Daha eliptik bir çizgiye sahip olan arka tasarım öğelerinin yanı sıra alaşım jantlar da yenilenmiş. İlave olarak krom çerçeveli ön ızgara ve farların dışını ve kapı kollarını çevreleyen krom detaylar da MX-5’i daha sportif hale getirmiş.

    MX-5’in iç tasarımında daha koyu bir çizgi seçilmiş, özellikle gösterge panelinde bunu daha iyi hissedebiliyorsunuz. Yeni gümüş rengi döşemeler, yeniden tasarlanan gösterge ibreleri de bu koyu çizgi ile güçlü bir kontrast oluşturuyor. Mazda aynı zamanda kapıların tasarımında biraz değişiklik yaparak bacak mesafesini uzatmaya çalışmış.

    MX-5’in motor kaputunun altında 160 HP 2.0 lt benzinli motor görev yapıyor. Mazda’nın ses arttırıcı sistemi I/8SE sayesinde hızlandırmalarda artan motor sesi spor otomobil severleri çılgına çevirecek cinsten…6 ileri manuel bir şanzıman ile donatılan MX-5’de Avrupa’da ilk defa, opsiyonel olarak 6 ileri otomatik şanzıman seçeneği de sunulacak.


    http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=284522
    (resimler linkte yer aldığından eklemedim)







  • yaa ben bu araca daha 15 yaşımda iken binmiştim ne kadar zevkli bindiğim yere en alçak araçtı çok zevk almıştım ama gücü yetersiz geldi bana yanii haz verdi ama biraz daha güçlü olsa 160hp sanırım şuan ama şöle bir 220hp i hakediyor çünkü sesi olsun yol tutuşu olsun muhteşem....sonuçta bizden istedikleri para S2000 parası ile eşdeğer...neden gidip MX5 e bineyim ki...
  •  2009 mazda mx-5

     2009 mazda mx-5

     2009 mazda mx-5

     2009 mazda mx-5




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.