Şimdi Ara

2008 KİA CERATO 1.6 DİZEL ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Uzun süredir araba araştırıyorum. 24 yaşındayım,motoru güçlü ve seri araba arıyorum ve Kia Cerato kullananlar al diye tavsiye ediyorlar.

    Sahibinden.com'da aklıma bir tane yattı. 2008 Kia Cerato 1.6 Dizel EX Advance 90 bin km'de fiyatı 28.300.Pazalarlıkla filan 27.500'e düşürebiliriz.Arabada kaza ve değişen yok diyor.Tramerden sorguladım araba temiz. Arabanın az yaktığı ve 100 hp üstü olduğu için seri olduğu söyleniyor. Araba full araç. Abs asr esp hız sabitleyici kol dayama park sensörü yani en donanımlısı.

    Arabanın link adresi bu. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-temiz-fuul-2008-mod-9000-km-de-tek-kisi-tarafindan-kullanildi-162794487/detay

    Bu fiyat sizce uygunmu arkadaşlar ? Ve özellikle kullananların yorumlarını bekliyorum. Her türlü görüşe açığım.

    Şimdiden teşekkürler.







  • Guncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muadillerinden biraz daha fazla yakıyor. Bu paraya daha çok tutulan c sınıfı dizel yada lpg bir araç alabilirsiniz.

    İlana baktım şimdi. Fotoğraflar genç dolu. Aynalar rezalet. Direksiyonda kılıf. Emniyet kemerleri çöp. Viteste gülle gibi tesbih. Yan tarafta tam apaçi bir e46.

    Bence daha düzgün araçlara bakabilirsiniz. Aile aracı tercih edin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 4 Mayıs 2014; 14:33:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Arabaya baktık az önce araba çizik dolu komple boya istiyor o yüzden vazgeçtik. Tespitlerinde haklısın yorumun için teşekkürler.

    Araba hakkında bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum. Kronik sorunu var mıdır, km'de kaç kuruş yakar vs.
  • Hocam şuna bir bakıver

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91232541

    Forumdan birinin aracı az önce gördüm. Güzelde bir pazarlık edersin.

    Cerato çok fazla yakmıyor, şehir içi çok sakin kullanımda 6.5 performanslı kullanımda 7.5–8 litre. Şehirler arası 100 km 2 kişi 5.0 litre, 130–160 civarı 7 litre yakıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır ama ilandaki bana da pek iyi gibi gelmedi.

    Ş.içi sakin kullanımda şu an y.b. ortalamam 6.4 fakat performanslı kullanırsanız bu mevsimde 7.5 olur. Ş.dışı 110 ile 4.5 gibi yakıyor. 4.2'ye kadar indirebildim. Mesela 100 kmh sabit ile samsun-karabük 4.3 ort yakaladım ama sabır ister, 100 ile araç gitmiyor gibi çünkü.

    Temizini bulursanız bu fiyatlara başla alternatif bakmayın gerek yok. Ha temizini bulamıyorsanız reno meno bakabilirsiniz.
  • Limitor var bunlarda; son hizda beni gecemiyor
    1.5ler daha cigerlidir orjinalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rallier_61

    Limitor var bunlarda; son hizda beni gecemiyor
    1.5ler daha cigerlidir orjinalde

    ecu ile oynandıktan sonra işler değişir, 320 nm 138hp civarı gideri var bildiğim.
  • 2008 model Basıc olarak ben 3 sene bındım cok zevklı bır arabadır, Fren merkezı yada dısklerı bıraz sorunludur fren perfonmansı her frende aynı olmuyor maleseffkı,Ceratolardo bırde debrıyaj merkezlerınden problem yaratıp vıtes takılmaları oluyor yalnız bu problem 2007 llerde var 2008 lerde yok soyle söylıyım benım dıyen aynı zaman aıt 2007 2008 tdci focus gelsın yada 2012 zor geçer Ceratoyu yakıt sıstemı komple Bosch tur enjektörlerıde bır dıger artısıda ızalasyonu cok ıyı yakıtıda oldukça perfonmansına gore dusuktur aetı servıste yetkılı servısınde bıle bu aracın parclaarı yag mazot fıltrelerı cok uygundur yalnız bu aarcalarda ısletım malıyetıde dusuk olduğundan dolayı km.lerı fazladır düşürmede yapıyorlar bunu bılın dıkatlı olun alırken bırtane enjektör fıyatı 1500 tl den fazla cunku yazdığım gıbı yakıt sıstemı Bosch tur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaya589

    2008 model Basıc olarak ben 3 sene bındım cok zevklı bır arabadır, Fren merkezı yada dısklerı bıraz sorunludur fren perfonmansı her frende aynı olmuyor maleseffkı,Ceratolardo bırde debrıyaj merkezlerınden problem yaratıp vıtes takılmaları oluyor yalnız bu problem 2007 llerde var 2008 lerde yok soyle söylıyım benım dıyen aynı zaman aıt 2007 2008 tdci focus gelsın yada 2012 zor geçer Ceratoyu yakıt sıstemı komple Bosch tur enjektörlerıde bır dıger artısıda ızalasyonu cok ıyı yakıtıda oldukça perfonmansına gore dusuktur aetı servıste yetkılı servısınde bıle bu aracın parclaarı yag mazot fıltrelerı cok uygundur yalnız bu aarcalarda ısletım malıyetıde dusuk olduğundan dolayı km.lerı fazladır düşürmede yapıyorlar bunu bılın dıkatlı olun alırken bırtane enjektör fıyatı 1500 tl den fazla cunku yazdığım gıbı yakıt sıstemı Bosch tur...

    Hiçbir şey anlamadım kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok yakar, yürürü iyidir yazılımla daha güzel olur. Galerici yalan söylüyor arabada kesin boya var, çiziği gösteriği fotoda kapı ve çamurluk boyalı düşün artık fotoğraflardan anlaşılıyor. Diğer yerler kim bilir nasıldır, yakın çekim olmadığı için bilemiyorum. Stop su almış, leş gibi içinde buharlaşmış plastiği matlaştırmış arabanın her yeri ayrı oynuyor çok yüksek ihtimalle km'si de düşürülmüş.
  • İlandaki arabayı yerinde gördüm ve beğenmedim fakat aklımda hala bu arabalar var.Kullananların yorumları beni tatmin ediyor. Aklımdaki diğer soru bu arabayı kolay satabilirmiyim ? Tabi bir reno gibi olmaz ama elimdede kalmaz diye düşünüyorum.Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • vaya589 kullanıcısına yanıt
    Peki bu arabaların en dolusu hangi paketidir ?

    İnternetteki fiyatlar 28 29 bin tl civarında. Bu arabaların gerçekten fiyatları bu mu yoksa şişirme fiyatlar mı ? 1 yıl sonra fiyatlarının düşmesinden korkuyorum açıkçası.

    Fren sistemi arabadan vazgeçilecek kadar kötü mü ? abs ve eps ile güvenilir olacağını düşünüyorum. Ya da bu sistemler yeterli değil mi ?
  • 2006 yılında sıfır aldığım,tam tamına 36 ay yani üç yıl kullandığım arabadır. 118500 kilometre yapıp izmirden bir kullanıcıya ilanı verdiğim gün satıldı, yapmış olduğum 118500 kilometrenin üçte birini bozuk köy yollarında diğer kısmını asfaltta yaptım. İnanın bu süre içerisinde bırakın motor-mekanik kısmını aracın sileceği veya ne bileyim tek bir civatası bile arızalanmadı. İnanılmaz memnun kaldığım, severek kullandığı bir araçtı, diğer dizellere göre az bir miktar fazla yakabilir ama iş seri olmaya geldiğinde de çoğundan öndedir.
  • Eray ARKAN E kullanıcısına yanıt
    Peki yol tutuşu ve süspansiyonu nasıldır ? Çukurları çok hissedermiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.