Şimdi Ara

2007 Mitsubishi Lancer tavsiye isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar değerli arkadaşlarım.

    Bir süredir 2004 Model Citroen C3 marka aracımı değiştirme niyetindeyim. 1.4 olduğu halde yüksek yakıt tüketimi ve otomatik şanzumanda yaşadığım sıkıntılardan dolayı.

    Kıbrısta yaşadığımdan dolayı burası tam bir Japon arabaları cenneti ve bende Mitsubishi Lancer'a bayılıyorum. Aşağıdaki linkteki aracı almayı düşünüyorum.

    http://www.kktcarabam.com/9411-2007-MITSUBISHI-Lancer.html

    Araç 2007 model Düz vites ve benzinli. Linke tıklamak istemeyenller için resimleride ekliyorum :)

     2007 Mitsubishi Lancer tavsiye isteği
     2007 Mitsubishi Lancer tavsiye isteği
     2007 Mitsubishi Lancer tavsiye isteği


    Galeri ile görüştüm. Araç 2000 kmde Japonyadan 2. el olarak getirilmiş. Lancer kullanıcısı arkadaşlardan isteğim Araba ile ilgili önemli noktaları aydınlatması. Bu ilk Japon arabam olucak. C3 konforundan oldukça memnunum ancak yukarıda belirttiğim problemler ve daha büyük ve güçlü bir araç alma isteğim var.

    Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.







  • Bununda yakıtı az değildir.
  • şehirdışı 5.5lt şehir içi 8.8lt ortalama 6.9lt gibi okudum forumlarda. Benim aracım nedenini bilmediğim halde çok yüksek yakıyor. Sürekli servis bakımlı olduğu halde. 10.2lt gibi ortalamada.

    Siz sanırım kullanıyorsunuz. Kıbrısta çok popüler bir marka değil Mitsubishi. Genelde Toyota,Honda ve Suziki çok popüler. Ben açıkçası sorunsuz bir oto istiyorum. Hergün 8 km şehiriçi ve Pazar günleri yaklaşık 100 km yol yapıyorum. Değerli yorumlarınız çok önemli benim için.
  • 10 bin çok iyi fiyat. Sorun çıkartacağınız sanmıyorum. Ben de Lancer alacağım, 17-18 bine bulmak için takla atıyorum. Eğer Citroen C4 uyarsa bütçenize öneririm, benzini koklayarak yakıyor.
  • Tech.Türk keşke TL olsaydı 10000 Sterlin fiyatı Yaklaşık 24.000 TL'ye geliyor. Burada Japon arabaları piyasası çok yüksek malesef. Pazarlıkla 9000-9500 Sterline düşürmeye çalışacağım. Bu arabalar sıfır gibi oluyor. Japonyada insanlar 3000-5000 km arası sürüp yenisini aldıkları için kıbrısa 2. el olarak getiriyorlar. (2 ülkede sağ direksiyon olduğu için). Kıbrısta Citroen çok problemli Özel servis yok vede kendi yetkili servisi çok uçuk fiyatlar söylüyor. (Yıllık bakım 600-700 TL civarı). Bu sebepten dolayı bulaşmayı düşünmüyorum tekrardan.

    Benzin KKTC'de lt 2.10 TL Türkiyeye göre daha hesaplı o yüzden Lancer yakıt tüketimi beni çok üzmeyecektir diye düşünüyorum.

    Tek korkum KKTC 'de Mitsubishi çok satan bir marka değil aynen Türkiyede olduğu gibi. Eğer bunda tam karar kılamazsam yine aynı galeride 2 araba daha beğendim.

    1. si 2004 Model Honda Civic GT

    http://www.kktcarabam.com/8045-2004-HONDA-Civic.html

    2. si ise 2007 model Suziki SX4

    http://www.kktcarabam.com/8040-2007--.html

    Öneri ve görüşleriniz benim için çok kıymetli teşekkür ediyorum.




  • Açıkçası problem çıkaracağını sanmıyorum kullanan ve 2.el olarak alan arkadaşlarımdanda bir sıkıntısı olduğunu görmedim.Tabi araçta sıkıntı yoksa.Burda tutulmamasının tek nedeni bana göre tabi benim babamın torosu vardı bende reno alayım veya aynı şekılde benım amcamın fiatı vardı bende alayım düşüncesi olduğu için yoksa lancer alınmayacak araç değil donanım güvenlik olarak diğerlerine göre ve fiyat açısından önde.Bende 2010 var 13bin kmde bir sıkıntı yaşamadım.
  • Evet, Mitsubishi fazla arıza çıkaran bir araç değil. Amerika'da yapılan bir araştırmada en az arıza çıkartan araç Mazda. Sonrasında Mercedes, Honda, Mitsu ve Toyota geliyor. Forumda okuduğum kadarıyla Mitsu sahipleri on bin bakımları dışında bir tek triger değişimi için 80 - 100 binde servise giriyorlar. Oranın piyasasını bilmiyorum ama sahibinden bulabilirseniz daha uygun fiyatlı alabilirsiniz belki. Lancer iyi bir tercih.

    Honda otomatik şanzıman. Honda'nın otomatiği iyidir ama ne kadar iyi olursa olsun manuel kadar olmaz. Manuele de alışkınsanız vazgeçmeyin manuelden.
  • Lancerda karar kıldım açıkçası ancak düz vites olarak sadece bir tane bulabildim. Geriye kalanları hep otomatik. 3 yıldır otomatik vites kullanıyorum ancak manuel de rahatlıkla kullanabiliyorum. C3 te yaşadığım şanzuman problemleri otomatikten soğuttu beni açıkçası. Eşimde otomatik al diyip duruyor ama bilemiyorum otomatik lancer kullanan varmı aranızda vites geçişleri nasıldır. Kaç ileri otomatikte. C3 4 ileri olduğu için vites aralıkları uzun olduğu için performans konusunda pek tatmin etmiyordu beni.

    Çok teşekkür ederim değerli yanıtlarınız için.
  • Ben Nisan ayından beri 2006 model manuel Lancer kullanıyorum. Aldığımda 54.000 km'deydi, şu anda 60.000 km'yi geçti. Ne alırken servise kontrol ettirdim, ne de aldıktan sonra bugüne kadar servise yolum düştü. Maşallah hiçbir problem çıkarmadı. Şimdi 60.000 bakımı için servise götüreceğim. Periyodik bakımlar dışında problem çıkaran bir araç değil. Alırken çok araştırmıştım, araçtan şikayetçi olan hiç kimseyi görmedim. Ben de oldukça memnunum.
    Manuel kullandığım için otomatik vitesi nasıldır bilemiyorum ama manueli kullanması da çok rahat. Vites geçişleri çok iyi. Konforu da tatmin edici seviyede bence.
    Mitsubishi'nin KKTC'deki servis durumunu da iyice araştırın bence. Çok popüler bir marka olmadığı Türkiye'de bile bazı bölgelerde servis konusunda sıkıntılar yaşanabiliyor.
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler. Burada mitsubishinin yetkili servisi var ancak onun dışında epey bir japon araba özel servisleri var. Kıbrıs ve Japonyada direksiyonlar sağda olduğu için yedek parça ve usta sıkıntısı pek yok. Bende şahsen manuel istiyorum ancak 2007 modellerde daha önce bahsettiğim gibi sadece bir araçta bulabildim. 2007 modellerle 2006 arasında ön hava ızgarası büyüklüğü dışında gözle görülür bir iyileştirme varmı acaba bildiğiniz?
  • Arkadaşlar biraz önce Kıbrıs Mitsubishi yetkili servisi ile görüştüm.

    Ekspertiz ücreti için 80TL

    20.000km bakımları 300TL

    80.000km triger kayışı dahil full bakım ise 650-700 TL arasında değişmekteymiş.

    Fiyatlar Türkiyeye göre nasıl sizce? Özel servislere henüz sormadım. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşım bende bu aracın 2004 tiptronik olanı var.
    5 yıldır tepe tepe kullanıyorum, rutin bakım dışında servis
    görmedim. taş gibi araç.

    otomatiği 4 ileri, ataklığı eh işte, devirli kullanırsan iyidir
    biraz yakar benzini diğer otomatikler gibi. ama konfor süper.
    sorunlumu diye sorarsan benim gittiğim servisler
    kaza harici arızadan şanjmanı hiç açmadık diyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tajima

    Arkadaşlar biraz önce Kıbrıs Mitsubishi yetkili servisi ile görüştüm.

    Ekspertiz ücreti için 80TL

    20.000km bakımları 300TL

    80.000km triger kayışı dahil full bakım ise 650-700 TL arasında değişmekteymiş.

    Fiyatlar Türkiyeye göre nasıl sizce? Özel servislere henüz sormadım. Yorumlarınızı bekliyorum.



    Buradada yaklaşık aynı fakat otomatik 80.000 bakım daha pahallı. yaklaşık 1000 tl tutuyor.
  • Anladım. Yok ben otomatikten uzak durayım en iyisi :)

    Manuel 2007 buldum bir adet 14.000 km'de. Düz vites yukarıda fotoğrafı olan. İngiltereden 2. el olarak getirilmiş. Eğer bir kazası v.s yok ise almayı düşünüyorum.

    23.400 TL ye filan geliyor istedikleri fiyat sizce nasıldır? Kıbrısta japon araçları Türkiyeye göre biraz yüksek diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tajima -- 12 Ağustos 2010; 10:56:51 >
  • Araç buradaki fiyatlardan pahallı.
    Ama şöyle bir durum var kesinlikle 100.000 km
    olana kadar servise bakımları harici gitmezsin, bu garanti.
    Daha sonrası sana kalmış, hırpalamazsan çok daha uzun
    km. ler gidebilirsin. ama motor ve şanjman a hiç masraf etmezsin
    araç ölene kadar. Tabii ekstrem bir olay yapmaz isen.
    Ben motoru açılmamış carizma (aynı motor) gördüm 853.000
    km de , servise rutin bakım için gitmişti.
  • Evet biraz pahalı Türkiyeye göre ama napalım olsun. Galerinin sahibi İngilteredeymiş pazartesi günü gidip görüşeceğim bakalım hayırlısı.
  • deniz ortasında el kadar memlekette üstelik ambargolu.üstelik bizim yavru vatan diye geçiyor.benzin 2.10 muş.vay bee yurdum ne hale gelmiş
  • Benzini mecburen Rum tarafıyla dengede tutuyorlar o yüzden vergi bindiremiyorlar üstüne. Çünkü TR seviyesinde satsalar bu sefer herkes Rum tarafına geçip dolduracak arabalarını. Zaten bi tek benzinle içki ucuz. Onuda çok görmeyin =)))
  • YAklaşık 5 aydır 2007 lancer kullanıyorum km si 147 000 olmasına rağmen hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Piyasadaki en sessiz motor bu arabada, virajlarda iyi, sürüj keyfi ve donanım alıcağınız fiyatın çok üstünde bi seviyede. Performans standard bir 1.6 araba kadar ama tork fazla motoruna göre, 2001 Focus almaktansa
  • Bu tür memnuniyet yorumlarını okudukça daha mutlu oluyorum. Şimdi öğlen arasında gidip bir kaç foto çekicem motor fotolarını filan koyacağım. Yorumlarınızı bekliyeceğim. Keşke PC den anladığım kadar şu arabalardanda anlasaydım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.