Şimdi Ara

2007 0pel mi 0 albea mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaw bizdede şans yok 2009 fiesta bugun gittimm satılmış.

    araç alma sebebim öncelikle 2008 versom vardı eşim kullanamadıgı için sattım.o kendini iyice pekistirene kadar geçiçi bi araç almak istiyorum

    1.seçenek annemim 2006 model albea sı var dizel ya onu kullanıcam anneme 0 bi albea alıcam kendini eliştirdi artık

    2. secenekbi tane arkadaş da opel 1.3 essen ti var oda 2007 temiz kazasız 47000 km bakımı yapılmış araç 48000 km de vizesi var kazasız bi araç

    opel 2007 model 25.000 tl
    albea sole 1.3 premio abs li 28.000



  • opelden kasıt astra ise yanyana getirmek bile bu iki aracı komedi olur
    sen bırak 2007 yi 2003 model classic 2 opel astrayla bile kıyaslamam albeayı.
  • Bir tarafta 4 yaşında birazcık yorgun ve 48 bin km. de, yaklaşık 10 bin km. sonra genel bakıma girip masraf çıkaracak bir araba var. Diğer yanda da sıfır km. marşına basınca senle birlikte yol yapacak ve en az bir kaç yıl kafanı ağrıtmayacak bir araba var her ne kadar Opel ile yan yana konulmaz densede.
    ALBEA al derim.
  • Bence Opel ne de olsa;

    FIAT = Failure In Automotive Technology
  • Opel markasını sevmem almam binmem kullanmam almada mani olmam ama yiğidi öldür hakkını yeme konu böyle olunca tabiki opel derim albeaa opelin yanına bile yanaşamaz ama sıfrı araba alacağım derseniz o ayrı bir konu son söz opel .....
  • pardon opel corsa 1.3 cdti essenti modeli
  • Albea alırsan parana yazık etmiş olursun bence.İlla sıfır olsun diyorsan era al bari
  • Kibrit kutusunun altına 4 tekerlek koyulmuş gibi bir imajı var gözümde albeanın.
  • Albela ;)

    Fiat acilimini yapan arkadasida kiniyorum. Fiat motor konusunda oncu bir firma opelde fiatin motorunu ve sanzimanini kullaniyor ;)
  • albea yı yerden yere vurdular yaww :) şimdi şöylee bi düzeltme yapayım öncelikle

    0 ı alırsam annem kullanacak onun albeayı hanım. böylelikle validenin araç 0 lanmış olacak bizde eski albeyıda kullanıp hanımı geliştirip 1,2 sene sonunda aracı satıp hedefim bi cmax

    yada eski bi araç dururken tekrar bi 2. el araç alıncak 1,2 sene sonra o opelde değişcek yani opel olsun albea olsun ömrü 2 yıl bende. araç kıyaslamadan çok hangisi araç daha mantıklı albeanın çoğu yerinde boya var o yüzden hanım tekrardan cizse içim acımıycak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferisss

    Albela ;)

    Fiat acilimini yapan arkadasida kiniyorum. Fiat motor konusunda oncu bir firma opelde fiatin motorunu ve sanzimanini kullaniyor ;)


    Fiat'ın motoru demek saçma olmuş. Fiat'la birlikte geliştirdikleri bir motor. Opel'i de sevmem zaten ama hiç yoktan o motordaki büyük pay şüphesiz yine Alman mühendislerin ;)
  • corsa yeni kasa 90 bg lerden ise alabilirsin bildiğim kadardıyla c kasalar en son 2006 2 sinin motorları aynı kullanan kişi faktörüne bakmak lazım kullanan arabaya biner binmez kontak 0-60 yapıyorsa direk o araç alınmaz ama yinede siz bilirsiniz corsa sizin için çok rahat olur aradaki 3.000 lira farkla bakım yaparım derseniz o araç sizi 200000 e kadar gotürür hem görüntü olarak hemde kullanılırlık olarak albeada sizin açacagınız bir araba olacak bunuda unutmayın
  • 2 aracı da 1'er saat kullanın karar verin derim, albea ne corsa'nın sunduğu güveni, ne de corsa'nın sunduğu donanımı sunabilir, hem bayan için hb araba daha uygun olur, neyse canım albea'da da en azından abs varmış, hava yastığı var mı ki?
  • 07 yi bırakın 02 model corsa bile albeadan kat kat iyidir onun için corsa diyorum
  • Genel açıdan Corsa'yı satın almak daha mantıklı. Siz aracı en fazla 1-2 sene kullanmayı düşünüyorsanız Albea'da alabilirsiniz ancak eşiniz için Corsa'yı kullanmak daha rahat olur diye düşünüyorum. En azından eşiniz parkederken Albea'ya göre daha rahat parkeder.

    Sahibinden.com'da 2 yaşındaki Albea fiyatlarına bir gözatın , sıfır aldıktan 2 sene sonra Albea'nın ne denli bir zarara girip-girmediğini inceleyin. Ancak ben sizin yerinizde olsam Albea yerine Accent Era'ya bir gözatarım.

    SONUÇ : Corsa'da ciddi bir problem yoksa Corsa alın.
  • 28000 tl albeaya verilir mi ? gidin bari linea alın dizel kampanyasından.

    hadi linea olsa pek birşey denmez ama albea taksici arabası verilmez o kadar para.

    albea yerine bir sürü araç var alınacak

    dediğiniz gibi corsa , linea , az kullanıyorsa benzinli polo , benzinli fiesta , vs vs.

    birde artık taksiler ile özdeşleşmiş araçlara km düşürmüş , haşatı çıkarılmış gözüyle bakılıyor 2. elde çok sıkıntı yaşarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 26 Şubat 2011; 18:43:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferisss

    Albela ;)

    Fiat acilimini yapan arkadasida kiniyorum. Fiat motor konusunda oncu bir firma opelde fiatin motorunu ve sanzimanini kullaniyor ;)

    Ortak geliştirilmiş bir motordur 1.3 ve 1.9 dizel motorlar.
  • Herşeyin başı güvenlik, Albea'yı almamak için yeterli bir sebep. Bir de eşim kullanacak diyorsunuz, eşinize hangi aracı layık görürsünüz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.