Şimdi Ara

2004 Model BMW 3.16ti Compact Yorumlarınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    1992 model bir Şahin'im var. Ehliyet alalı bir yıl oldu. Bu aracımda sürüşümü geliştirip bir yıl sonra daha konforlu bir araç almak istiyorum. Kafama koyduğum araçlar Citroen C3 Picasso ve Chevrole Cruzu'du. Taki O'nu görene kadar!

    Sahibinden.com'da arabalara bakarken 3.16ti gördüm. Resmen aşık oldum. Şahsen aracını çok hor kullanmayan, boş otobanda bile 120Km'yi asla geçmeyen biriyim. 3 kişilik bir ailem var. Annemi babamı da saysak en çok beş. 1992 model bir Şahin'den sonra bu araca binmek benim için çok kefiyyli olacağı kanaatindeyim. Çünkü ömrümde sürdüğüm ilk ve son hidrolik direksiyonlu araç direksiyon eğitimlerim sırasında sürdüğüm Citroen C3'tü.


    2004 model, temiz, 130Bin Km'de, LPG'li ve Siyah bir 3.16ti'yi almak istiyorum. Fotoğrafları aşağıda:

     2004 Model BMW 3.16ti Compact Yorumlarınız ?

     2004 Model BMW 3.16ti Compact Yorumlarınız ?


    BU aracın neden bu kadar ucuz olduğunu merak ettiğimde sanırım 2.el satışı sıkıntılı olduğu için diye cevap verdim kendime. Ben alacağım araçla 5 yılda 40Bin Km bile yapamam. Benim istediğim; beni üzmesin, biraz konforun tadını alaym, fazla yakmasın bir de insanlar ulan bula bula bunu mu aldın demesin :)

    Ne dersiniz? Yorumlarınızı çok merak ediyorum.







  • arabanın içi temiz gerçekten..çok performans beklentin de yokmuş zaten lpg yi taktırıp ucuza gezebilirsin bence güzel araba
  • Araç 130 binde. 120bin de iken LPG takılmış zaten.
    92 model Şahin'im den sonra bu araç bana ağır gelir mi? Yani aslında bu aracın piyasasının bu kadar uygun olmasını 2. el piyasasının düşük olmasına bağlıyorum ben de. Ama ben bu aracı alsam en az 5 sene binerim ve bu sürede 30bin km bile yapamam. Satacak olsam çok fazla zarar etmem herhalde die düşünüyorum. Başımı ağrıtırmı acaba, masraf çıkartır mı bana?
  • Arka tampon şeklini bazıları sevmiyor ve coupe araç bu neden ile ucuz

    Bnm şahri şikrim bütçe el veriyorsa al bin tepe tepe kullan bmw kalitesi başkadır
  • aynı aracı kullanıyorum lpgli lpgden sonra baya bi sorun cıkardı benım aracım alıcaksan cok iyi kontrol ettir onun dısında frenlemesi kullanısı cok rahattır keyiflidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.