Şimdi Ara

2001 polo ile Fiat punto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi forumlar.2001 model 1.4 146 binde kazasız hasar kayıtsız lpg'li polo aracımı takas etmeyi düşünüyorum.Fiat 1.3 manuel 150bin km 2004 model dizel araç teklifi geldi benim gibi kazasız aynı şekilde? Sorduklarımın yarısı senin ki polo dedi yarısı değiştir dedi.Sizce ne yapmalıyım? Benim aradığım arac biraz dolu olmalı dizel ve az yakmalı özellikle.Sizin önerileriniz neler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallofame -- 4 Nisan 2015; 12:38:21 >



  • Hocam bende 2000 model opel corsa vardı 1.4 yüzüncü yıl diye geçenlerden. Hayatımda bu kadar pislik çıkaran başka bi araca binmedim. İlk araba heyecanıyla aldık, 2 ayda sattım hemen zararına. Şimdi corsa alsanız yine tüpte çok performans olmayacak. Bunun yerine 1.6 araçlara bakın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberBot -- 27 Mart 2015; 16:05:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için.Ya bütçem çok yüksek değil gozuktuğu üzere İnternette araştırdığım üzere bir depoaya 400 km giden mi dersiniz atik mi dersiniz o yüzden aklımı çeldi.Başka onerilerede açığım.
  • Benm sattığım araç da 1.4 benzinliydi, tüp yoktu niye tüpsüz aldıysam
    Km de 400-450 yakıyo. Ömrümü yedi, binmeye korkuyodum. En son alacağım araba corsa dır bundan sonra. Kimseye de önermem, belki bana kötüsü denk gelmiştir onu bilemem. Ama bi arkadaşımdada vectra vardı, o da birsürü masraf açtı, opel alıyosan 2.el km si çok çok düşük olmalı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 clio lara bak hocam corsadanda polodanda daha donanımlı olurlar 2002 ve öncesi rxt sonrası privilege en donanimli modelleridir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Yapmayın ya.Zor oyle ikinci el km düşük.Teşekkür ederim yani pek de süper sürücü değilim araştırdığımda corsa çıkmıştı uygun .Soğdum hafif açıkcası
  • Teşekkür ederim cevabın için hocam.Clio sağlam değil diye duymuştum ondan pek bakmadım.Yakıt oranı ve donanım derken nasıl hafif bilgi verir misiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallofame -- 27 Mart 2015; 16:59:15 >
  • O kadarda yerlere atmayın Corsa 'yı, ben şuanda kullanmaya devam etmekteyim tamda arkadaşın baktığı bir modeli...

    1.2 Essentia 2004 Model Opel Corsa;

    Ben benzinde kullanıyorum tüp hiç takılmamış bende taktırmadım, ortalamam 30 kuruş ve aracım otomatik vites. Bilenler için hergün mahmutbey gişeler pisliğinin içindeyim ve makul değerlerde geziyorum. Ama 70 liraya 270 km gidiyoken Corsa 'ya geçilir mi onu bilemem, başka masrafların yoksa çokta bi fark edeceğini sanmam.

    Bana soracak olursan memnunum ama dizel olsa tabiki dahada çok hoşuma gidicek, kısmetse yazında değiştirmeyi düşünüyorum ama çok yaktığından değil, daha az yakıt-daha fazla donanım istediğimden.
  • St. Petersburg kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için.Değiştirmeye değer mi ben de onu merak ediyorum.Ama internette okuduğum üzere bu parayla 350 hatta 400km giden corsalar var 1.2 1.4 falan.O yüzden merak ediyorum.Bide polo gerçekten yokuş olsun donanım olsun boş geliyor bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hallofame

    Teşekkür ederim cevabın için hocam.Clio sağlam değil diye duymuştum ondan pek bakmadım.Yakıt oranı ve donanım derken nasıl hafif bilgi verir misiniz

    4 airbag abs klima hidrolik direksiyon vs. Donanımları tatmin edicidir sağlamlık konusunu kimden duyduysan yanlış söylemiş çamurluklarının plastik olması saglam olmayacağı anlamina gelmez millette böyle bir düşünce var malesef
    Polodan corsadan aşağıya kalmaz bence sağlamlık konusunda ama donanım olarak onlardan fazla ve daha uygundur fiyatları
    kullandim memnundum ama bir aptallik edip sattim megane 2 aldim aldığıma alacağıma bin pişman oldum

    Ben corsa polo ve palio bakarken clio ile tanışıp daha donanımlı olmasindan dolayı clio almıştım ozaman baktigim pololarin çoğunda abs yoktu airbag 2 taneydi vs.vs.

    benimkisi tavsiye son karar senin clioları araştır derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • by_MuKa kullanıcısına yanıt
    Evet abs yok airbag iki tane haklısınız.Araştıracağım teşekkür ederim.
  • Evet arkadaşlar hala onerilere açığım.Yakıt bakımından düzgün bir araba arıyorum.20 bin lira civarında.Corsa Clio baktım.Chevrolet Aveo Mercedes elegance 98.Bunlara baktım yalnız çok bilgim yok.Onerileriniz çok onemli iyi forumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberBot

    Benm sattığım araç da 1.4 benzinliydi, tüp yoktu niye tüpsüz aldıysam
    Km de 400-450 yakıyo. Ömrümü yedi, binmeye korkuyodum. En son alacağım araba corsa dır bundan sonra. Kimseye de önermem, belki bana kötüsü denk gelmiştir onu bilemem. Ama bi arkadaşımdada vectra vardı, o da birsürü masraf açtı, opel alıyosan 2.el km si çok çok düşük olmalı bence.

    Aynı kasa aynı motor gls corsayı 1998 aralıktan beri kullanıyoruz. Tek bir problem bile çıkarmadı. Sonuçta araba işi şans işi iyiside gelebilir kötüsü de ama yakıtına bakılırsa sorunlu bir araç almışsınız.




  • hallofame H kullanıcısına yanıt
    sen ankaranın o yokuşlarına 1.0 - 1.2 essentia ile çıkabileceğini düşünüyorsan bence hç tavsiye arama hemen git al. yokuş derdi yokuş derdi deyip de 1.4den küçük araba bakman çok ilginç. git 1.6 lpgli araç al rahat rahat gez.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız sadece oneri üzerine bakıyorum ben.1.6 araçlarada bakacğaım teşekkürler
  • Hala yorumlara açığım arkadaşlar.Sadece corsa değil her araç için.
  • Aslinda dizel alip yuksek torku sayesinde yokuslarda rahat edersiniz ancak butcenize gore temiz dizel bulunmaz zannimca. Eger 21bin civari paraniz varsa 2006 sonrasi dizel getz bakilabilir.
    1.4 101 bglik fabialari bi arastirmani onerebilirim. Tam bir bilgi sahibi degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür edeceğim araştıracağım.
  • 1.6 lpgli honda civic al hocam mis gibi bin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu değişti yorumlarınızı bırakırsanız sevinirim teşekkürler iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.