Şimdi Ara

200 TL'ye mp3 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu aralar yeni bir mp3 çalar almayı düşünüyorum. Ayırdığım bütçe 200 TL civarı, o da maksimum yani

    Şu an kullandığım cihaz Samsung YP-T9 1 GB, hafızasından dolayı yetersiz gelmeye başladı, ben de hafızası daha yüksek bir cihaz almayı düşündüm, ancak birkaç konuda çok karasızım.

    1- Bir yanım hdd'li, yüksek kapasiteli modeller diyor (Zune 30 GB), bir yanım flash bellekli,düşük kapasiteli ama hafif ve uzun pil ömrü vadeden cihazlar (Sansa Clip) diyor.
    2- Benim için asıl önemli olan nokta ses kalitesi, mümkünse şu anki Samsung YP-T9'dan daha iyi olsun :) Video çok ön planda değil.
    3- Batarya ömrü de çok çok düşük olmadığı taktirde çok önemli değil, çünkü günde yaklaşık 4 saat kullanıyorum ve her akşam da şarja takma şansım var cihazı.
    4- Çok çok büyük olmadığı sürece boyutlar da çok önemli değil, cebe sığsın yeter
    5- Sıfır ya da ikinci el olması çok sorun değil, ama tabi sıfır olması daha iyi olur
    6- Parçaları FLAC olarak değil, 320 kbps .mp3 olarak dinliyorum, FLAC gerekli değil yani aradığım cihazda

    Aklımda birkaç cihaz var, siz bunlardan hangisini tercih edersiniz, ya da bunların dışında 200 TL'ye önerebileceğiniz cihazlar var mı?

    1- Creative Zen (Kaç GB olduğu çok önemli değil gibi, ancak bir yerden duyduğuma göre dahili hafızanın üzerinde kapasiteye sahip hafıza kartlarında sıkıntı yaşanıyormuş, doğru mudur bilmiyorum)
    2-SanDisk Sansa Clip (Ses kalitesi çok iyi deniyor, malesef deneme şansım olmadığı için yorum yapamıyorum, acaba Creative Zen'e göre nasıldır?)
    3-Microsoft Zune ( Olursa ikinci el olacak, ses kalitesi hakkında en ufak bir fikrim yok (kaliteli olduğunu biliyorum ama kıyaslama yapmam pek mümkün değil ), hafızası ile aklımı çelmiyor değil hani )
    4-Sony NWZ-A826

    Bunların dışında da önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.