Şimdi Ara

20.000 YTL YE KADAR İKİNCİ EL ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAM arkadaşlar; b sınıfı iç hacmi geniş eh bagajıda fena olmayan tercihen hb bir araba almayı düşünüyorum. 20 bin ytl yi geçmeyi de pek düşünmüyorum. 2004-2005 model honda jazz ve ford fiesta benim aklıma gelenler.
    jazz a biraz yabancıyım iç hacmin ve bagajının geniş olduğu söyleniyor. ama araç dıştan biraz dar gibi duruyo(yani diz baş mesafelerini değil de omuz mesafesi aracın yanal genişliğini kastediyorum) birde bu aracın kronikleşmiş sorunları varmı en çokta yol tutuşunu merak ediyorum.
    fiesta dizel düşünüyorum. donanım olarak jazz dan daha zayıf ama dizel en büyük artısı. bu araç hakkında merak ettiğim dizelinin bakım masrafları tuzlu mu?
    vw polonun benzinlisini beğenmiyorum pek tdı ları güzel ama bu fiyata anca 2001 falan bulunur sanırım.
    neyse benim aklıma gelenler bunlar senede 15.000 km yapıyorum yarısı ş.içi. ayrıca aracın arka kısmıda sıklıkla kullanılacak. o yüzden iç hacim ferah olmalı.
    verilen paranın karşılığını almak ve kullanırken cepten çıkan yani ekonomi baş kıstas, diğerlerini de anlatmaya çalıştım.
    bu koşullarda sizin seçiminiz nasıl olurdu? saydığım araçlardan yada sizin aklınıza gelen başka bir aracta olabilir.
    biraz uzun oldu, şimdiden teşekkürler.







  • jazz ıyı seçenek en az yakan 1.4 benzınlı motor 2cı elide ıyı sehır ıçı kullanım için uygun ama şehır dışında yuksek hızda bıraz stabılıtesı ıyı degıl sanırım ruzgarlardan etkılenıyor hafif zaten araç.bnce sehır ıçı için guzel bır arac az yakıyor sehır dışındada benım gıbı 100 le gidiyorsanız sorun yok. Daha oturtaklı istiyorsanız o fiyatlarda eskı kasa focus yada astra dıyorum tüp taktırırsınız bıde sıralı sistem filan süper olur hemde c sınıfı bir aracınız olmuş olur. Sanırım jazz la her ıkı aracın comfort olanları aynı özellıklerı barındırıyor yada ghia focus için elegance yada cd astra için en ust donanım sevıyesı 20 lıraya 40bın cıvarı bulursanız çok ıyı yoksa comfortlara bakın 2005 model
  • Aracım olan 206 SW önririm, Dizel olursa tadından yenmez..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.