Şimdi Ara

2 tane laptop alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba

    Başlıkta da belirttiğim gibi 1 laptop modeli arıyorum ve aynı modelden 2 tane alacağım. Almışken 1 kere alabileceğim için beni minimum 10 yıl götürecek bir cihaz arıyorum. O kadar aktif kullanıcı olmayacak kullanan kişi.


    2 cihaz buldum ikisinin arasındaki fark 1. direk 512 gb ssd diğeri 1tb+256 gb ssd. Bana göre daha geniş olan daha iyi çünkü dediğim gibi çok fazla yüklenilmeyeceği için cihaza ssd o kadar önemli değil . Bir de markaların güvenirliği kalitesi var . Bildiğim kadarı ile ikisi de iyi markalar ama laptoptan anlamadığım için size danışmak istedim. Buyrun linkleri


    https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-intel-core-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-q7jey-002-p-HBV00000VFUAO?magaza=BOZDAN%20Teknoloji


    https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-intel-core-i7-10750h-16gb-1tb-256gb-ssd-nvidia-gtx1650ti-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81y400d1tx-p-HBV00000WGRIH?magaza=Hepsiburada


    Bu arada 1 ini kız kardeşime alacağım , bu sene tıp öğrencisi oldu o yüzden alacağım

    diğeri de çok yakın bir arkadaşıma alacağım yanlış hatırlamıyorsam o da bitki bilimlerini başlıyor bu sene

    (bunu söylememin amacı ne kadar çalışacağını az çok tahmin edebilirsiniz diye)

    şimdiden teşekkür ederim.








  • Uzun süre gitdin diye en tepe işlemcili laptopu almanın bir mantığı yok. İ3 yada i5 laptoplarada bakabilirsiniz. 8 GB ram olması ve arttırılabilir olması size daha çok yarayacaktır.

    Anladigimi kadari ile oyun odaklı kullanım yok.
    10 senede menteşesi eskir, defalarca batarya masrafı yapsanizda verim alamazsiniz filan. 10 seneye odaklamayin kendinizi açıkçası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    Uzun süre gitdin diye en tepe işlemcili laptopu almanın bir mantığı yok. İ3 yada i5 laptoplarada bakabilirsiniz. 8 GB ram olması ve arttırılabilir olması size daha çok yarayacaktır.

    Anladigimi kadari ile oyun odaklı kullanım yok.
    10 senede menteşesi eskir, defalarca batarya masrafı yapsanizda verim alamazsiniz filan. 10 seneye odaklamayin kendinizi açıkçası.
    Hocam aslında aynen ben de size katılıyorum zaten aktif kullanıcı olmayacaklar ancak şimdi düşük model alırsam ileride bir sorun yaşadıklarında sürekli aynı şeyden yakınacaklar ( keşke daha üstünü alsaydık , almışken bir kere alıyoruz neden i7 yerine i5 aldık gibi gibi) o yüzden yani anlayacağın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OmrTR kullanıcısına yanıt

    O işlemci gücünü kullanmayacaklar hiç bir zaman ondan yeni nesil i5 bile hayli hayli yeterli olacaktır. 5 sene sonrada Windows ortamında rahatça kullanır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.