Şimdi Ara

2 Syrian

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Dün gece syrian hamster alma kararı alıp petshopta gittim. 80 liralık ortalama bi kafesle birlikte bi tane de hamster aldım. Petshop sahibi yalnız başına büyümesin 2 tane olsunlar zaten kardeşler diyerek 2. hamsterı da verdi bana ücretsiz. Ama yenice okuduğum bilgilere göre suriye hamsterları tek başına yaşamayı seviyomuş aksi halde kavga ediyomuş.

    Şu an hamsterlar 1 aylık gözleri açılalı 1-1buçuk hafta olmuş. İkisi de şimdiden çekirdeği sevdiği için elime gelmeye başladı bana alıştı. Ama şu kavga olup olmayacağı konusu gerçekten canımı sıkıyo. Bugün arada sırada birbirleriyle uğraşıp ciyakladıkları zaman oldu, borunun içinde oldukları için erişemediğimden deliklerden hafifçe üflediğimde haliyle durdular. Bi kaç kez daha olduğunda yine aynı şekilde delikten üflediğimde durduklarını gördüm. Ama bu durum kavga mı oyun mu pek anlamıyorum çok şiddetli durmuyo yaptıkları şeyler çünkü.

    Sizce ne yapmalıyım? Bi tanesini tekrar petshopa mı götüreyim yoksa bi süre kavga edip etmeyeceklerini gözlemlemeli miyim? Çünkü açıkcası ikisini de bırakmak istemiyorum. Cinsiyetlerini de şu an bilmiyorum. Dediğim gibi ne yapmamı önerirsiniz?







  • OguzhanY kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen petshopa geri götürmek zorunda kalıcam bi tanesini ikinci bi kafes alma durumu olmadığı için, biraz bakındım yabancı kaynaklara falan da her yerde sizin dediğiniz gibi diyo yani kaçınılmaz oldu gibi. Çok teşekkürler yardım için.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.