Şimdi Ara

2 haftalık sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ben superonline fiber kullanıcısıyım ve bu 3.yılım superonline'da, bu süre zarfında ara sıra yaşadığım sıkıntılar dışında problem yaşadığım söylenemez fakat son 2 haftadır internetim çok garip davranmaya başladı, test sonuçlarında internet hızında bir düşüş yok aynı zamanda lag da göstermiyor fakat league of legends oynarken lag sorunu çekiyorum yüksek ping'den dolayı ama bu lag sorunu bazen sabah oluyor modeme res atınca geçebiliyor fakat bir bakıyorum akşam yine aynı sıkıntı var, internet'de gezinirken de garip yavaşlamalar, bazı görsellerin yüklenmemesi gibi sorunlar oluyor.

    Son iki haftada farklı ne oldu diye düşününce , geçtiğimiz hafta digitürk 'ü internete bağlamak için bir digitürk ekibi gelmişti ve modemden bir kablo aracılığı ile sinyal uzatıcı tarzı bir kutu koydular, bir ucu salonda digitürk uydu alıcısına bağlı bir ucu odada modem'e bağlı olmak üzere... Acaba sorunun kaynağı bu mudur aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu ?

    Teşekkürler







  • Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum yaklaşık 1.5 haftadır hala bir çözüme ulaşamadım.
  • Superonline ADSL kullanıyorum bende , pingler çok dengesiz son 2-3 haftadır . Eskiden Mount&Blade Warband serverlarında 50-65 ping alırken şimdi 80-220 gibi çok saçma pingler alıyorum , inşallah yakın zamanda düzelir çünkü sıkıcı olmaya başladı artık .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.