Şimdi Ara

2.el hyundai accent mi renault 19 mu iyidir? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
42.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geç yazıyorum belki bilmiyorum ama lütfen kıyaslama yaparken genele bakarak kıyas yapalım. türk halkı salak değil çok afedersiniz reno çok satılıyosa bu diğer markalara göre çok daha avantajlı olduğundandır. malum fiyat aralıklarında ikinci el satışı konforu işlevsellik ve de en önemlisi türkiye şartlarında sağlamlık bakımından renoya rakip herhangi bir marka yada model yok var diyenle bu konuyu tartışmam ben. gelelim başlığa. accent europaya göre malzeme kalitesi yedek parça bolluğu ve ucuzluğu bagaj hacmi konfor ve sağlamlık bakımından çok daha iyidir. birebir tecrübelerim var direk şahıslardan dinlediklerimde dahil. bunları tek tek yazmaya gerek yok ama iş renoculuğa kayacaksada sonuna kadar varım kimse bu şekilde haksız eleştiriler yapmasın europaya. ben accent kötü demiyorum yalnış anlaşılmasın ama 19 un yanında bir adım geride kalıyor akıl var mantık var bi arkadaşın söylediği gibi. saygılar iyi forumlar..




  • konu kapansız. gereksiz bir konuydu zaten.. boşa yazılmış bunlar. sanırım pek okuyanda yok bunları. boşverin gitsin..
  • Arkadaşlar konunun başında bi arkadaş 1.5 gls ler 12 valve yazmış 2004 yılına kadar. Bu bilgi yanlış 2000 yılında çıkan 1.5 gls milenyum kasalar 16 valve ve 102 bg dir.

    R19 ben kullandım şuanda 2000 model 1.5 gls 16 valve accentim var kıyaslamak mümkün değil accent her konuda geçer r19 u.


    Benim araç almak isteyen arkadaşa tavsiyem sakın r19 bulaşma yandım Allah dersin sonra benden sana söylemesi.
  • 2000 öncesi 1.3 LS LX lerde hidolik direksiyon yok. peki gls lerde varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba62 -- 2 Aralık 2008; 10:00:33 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erhanbaba62

    2000 öncesi 1.3 LS LX lerde hidolik dir. yok. peki gls lerde varmı ?



    Gls ler hidroliktir ayrıca elektrikli ayna 4 cam otomatik bel destek ve yüksekliği ayarlanabilir şöför koltuğu direksiyon ayarı ve klima vardır. Accent alınacakssa gls alınması tavsiyemdir.
  • arkadaslar ben 3 senedir İE R19 kuLLanıyorum bana hic öyLe eLLe tutuLur bi arıza göstermedi kışın soğukLarda fLn oLsun tek marşLa caLışırdı piyasasıda çok yüksek gidiyor 12 den başlıyo 17 miLyara kadar cıkıyor hem cok atik ve cekişi kuvvetli bir araçtır benzinde Megan II e taş çıkartıyor Hem hunday bazı arkadaslarında dediği gibi cok dandik bir arabadır yani su yeni piyasaya cıkar hindistan arabaLarından farkı yoktur kaportası ince ic aksamı pilastik yol tutusu cok zayıf bir arabadır performansıda R19 iLe karşıLaştırıLamaz tek farkı icinde bi kLima ve cd caLar teyiptir kLima hundayınki kadar güzeL oLmasada vardır 19 da cd caLar teyipde simdi para mı ? :D
  • 2. el eski bir reno 19 a 12.000- 17.000 arası para vereceğine, Hyundai'den sıfır accent era start'a 18.000 ytl veririm sıfır araca binerim. 5 yıl garanti. hiçte keyfimi bozmam. sıfır her zaman sıfırdır. bugün için doğan slx sıfırı bile eski bir araçtan güzeldir..
  • Ustam eğer konfor istiyorsan kesinlikle r19 derim sana,ben olsam r19 dan vazgeçmem.Her iki aracada bindim ve renonun en sağlam arabalarındandır.
  • baştan sona tüm mesajları okudum bazıları konunun içine resmen etmişler neyse konumuza geri dönelim
    ilk aracımı almayı düşünüyorum ve 3 araç (accent, r19, corolla) arasında kalmıştım o yüzden bu konu dikkatimi çekti

    bu zamanda 9-10lik araç almaya kalsanız hangi aracı alırdınız ? (accent, r19, corolla) ???
  • bizde 98 model accent 1.5 gls var. 12 senedir biniyoruz. ailemizin 2. arabasıdır kendisi. arabamız 12 senede bir kere arıza verdi o da geçen gün debriyaj hidroliğimidir nedir o değiştir serviste. bunun dışında akünün bittiği oldu bir kaç kere. bunlar dışında bir kere arıza vermedi. türkiyenin nerdeyse heryerini bu arabayla dolaştık gazıantepten tutun izmire istanbula heryeri 12 senede gezdik. bir kez yolda bırakmadı. kesinlikle sorunsuzluk adı altında üretilmiş bir arabadır. 12 senede 125 bin km yaptık. çokda hırpalamadık aslına bakarsanız. ama yeni bir araba almak gerekiyor artık. yılın sonlarına doğru satacaz evladımızı. böyle sorunsuz bir arabada satılırmı bilmiyorum. r19 u ben önermem bana göre saçma bir araba ya corolla yada accent derim. temiz bir corolla bulunursa bence alınmalıdır. çünkü 98 model yani yumurta kasa accentler bildiğim kadarıyla corolla gibi sorunsuz bir otomobil üretmek amacıyla üretilmiştiler...

    accentin bana göre en zayıf yönleri frenleri camlardaki mekanik sorun ve işçilik plastik kalitesidir.




  • corolla veya accent
  • cevizkabugu kullanıcısına yanıt
    Renaul 19 abi binip o keyfi yaşamadan konuşma gelmiş geçmiş en konforlu arablardan birisidir acsentin giremdiği virajları 19 banamısın dwmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.