Şimdi Ara

19'LUK PAKET (H.Y 500DK + H.Y 1000SMS + 1GB İNTERNET) SORUN-ÇÖZÜM-DESTEK-BİLGİLENDİRME !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
2
Favori
45.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    ÖNEMLİ başlığı ile Aveadan gelen mesajları paylaşmak istiyorum sıkı durun;

     19'LUK PAKET (H.Y 500DK + H.Y 1000SMS + 1GB İNTERNET) SORUN-ÇÖZÜM-DESTEK-BİLGİLENDİRME !!!

    Mesajdan da anlaşılacağı üzere 500 DK H.Y hattıma yükledi fakat bi defaya mahsus yapmışlar.Ben gidip şimdi bu bayinin kafasını gözünü patlatabilirim bi seferlik yapıla biliyorsa bu işlem adam akıllı düzeltilede bilir ? Bide 600 dk lık No taşıma kampanyasına üye olduğunuz için falan diyor bu kampanya nedir ben böyle bişeye üye olmadım KAYIT yazıp 1111'e gönderdiğim mesajdan mı bahsediyor anlamış değilim. Lanet olsun sana AVEA



    Burada bence bir yanlışlık var, 1111 e gönderilen mesaj neydi bilgi verebilir misiniz ?

    Bu arada 600 dakika Numara Taşıma kampanyası burada:
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/heryone600.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.heryone600

    Bence hakkınızı sonuna kadar arayın, şikayetvar.com, müşteri hizmetleri, bayi.... kanalıyla şikayetlerinizi iletin.


    Bu arada 1111 yani bayinin size yollattığı mesajda sorun yok bu kampanyayla alakası yok siz sanırım mobil öğrenci tarifesine kayıt olmuşsunuz, 1111 e gönderilen mesaj onunla ilgili.
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/mobilogrenci.shtml





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 3 Haziran 2011; 19:44:42 >




  • @Dr. Vivera

    Evet 600'dk olayı tamamen farklı bi kampanya.Onun için KAYIT azıp 5660'a mesaj yazın falan demiş ki ben kesinlikle 5660'a mesaj göndermedim.

    @sprezzatura

    Bende IPTAL 600 yazip 5660'a SMS göndermiştim ? Şimdi bi dahaki alışımızda 500 DK H.Y vereceğinden eminmisin ? Bi defaya mahsus demiş adamlar kafam karıştı
  • Eminim Musteri Hizmetlerini de aradim simdi. Ilk aldigim 1000 dakikalik paketin bitis suresinden once numara tasima kampanyasini iptal edince, her yone 500 dakikalik teklifi almaya devam ediyormussun 12 ay boyunca. Yani ben bundan sonra 11 kez daha her yone 500 dakika alacagim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sprezzatura

    Eminim Musteri Hizmetlerini de aradim simdi. Ilk aldigim 1000 dakikalik paketin bitis suresinden once numara tasima kampanyasini iptal edince, her yone 500 dakikalik teklifi almaya devam ediyormussun 12 ay boyunca. Yani ben bundan sonra 11 kez daha her yone 500 dakika alacagim.


    İnşallah dediğin gibidir. Tabi bunu öğrenmek için ilk paketin bitmesi gerekecek. IPTAL 600 yazdıp 5660'a SMS attıkdan sonra herhangi bişey yapmadın dimi ? Temkinli davranıyorum k.bakma artık cidden sıkılmaya başladım
  • Başka yapman gereken hiçbir şey yok, IPTAL 600 yazıp ister 5660 ister 1111'e gonderiyormussun artık 19TL'lik paketin her yöne 500 dakikasını alıyormuşsun.

    1111' mesaj attım demişsin ya, oraya mesaj atınca hem MobilÖğrenci her yöne 10 dakikası 50 kuruş kampanyasina hem de numara taşıma kampanyasina kayit oluyormuşsun, benim de kayıtlı olmamin sebebi de buymuş zaten ama dikkat etmemişim gelen mesajın içeriğine....

    Bu arada Avealılarla 1000 dakikamız da hala geçerliymiş :) Yani bu ay hem her yöne 500 dakika hem Avealılarla 1000 dakikamız oldu bu sebeple.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34


    quote:

    Orijinalden alıntı: sprezzatura

    Eminim Musteri Hizmetlerini de aradim simdi. Ilk aldigim 1000 dakikalik paketin bitis suresinden once numara tasima kampanyasini iptal edince, her yone 500 dakikalik teklifi almaya devam ediyormussun 12 ay boyunca. Yani ben bundan sonra 11 kez daha her yone 500 dakika alacagim.


    İnşallah dediğin gibidir. Tabi bunu öğrenmek için ilk paketin bitmesi gerekecek. IPTAL 600 yazdıp 5660'a SMS attıkdan sonra herhangi bişey yapmadın dimi ? Temkinli davranıyorum k.bakma artık cidden sıkılmaya başladım



    Peki o zaman benim bir sorum kaldı

    Yukarıda bir arkadaş var direk 1991 e mesaj attım ama 1000 dakika geldi demiş, bu nasıl çözülecek ? Bununda bir açıklaması varsa geçebilirim heralde demi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 3 Haziran 2011; 20:24:32 >




  • O arkadaşa da her yöne 500 dakika verilmiş mi?
  • yahu arkadaşlar kafam karıştı.bu gece aveaya geçiyorum.her yöne 500 dk için KAYİT yazip 1111 e sms atalım mı? atmayalım mı?
  • Numarasını Avea'nın faturasız tarifelerine taşıyan 25 yaş ve altındaki müşterilerimiz, bakiyelerinden 19 TL düşülmesi karşılığında 12 ay boyunca her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet'ten oluşan Genç Paket'i satın alabileceklerdir.
    Genç Paket'i almak isteyen abonelerin, 25 yaş ve altı olduklarını kanıtlayabilmeleri için, 11 haneli T.C. Kimlik Numara'larını yazıp, 1991 kısa koduna mesaj atmaları gerekmektedir. 12 yaşın altındakilere ait T.C Kimlik Numaraları ile paket kaydı yapılmamaktadır.
    Abonelerin Genç Paket'in her yöne 500 dakikalık numara taşıma faydasından faydalanabilmeleri için, numara taşıma ile Avea'nın faturasız tarifelerine gelmelerinin ardından 30 gün içinde Genç Paket'i satın almaları gerekmektedir.
    Hat sahibi ile kullanıcının TC Kimlik numarası aynı olmak zorunda değildir, kullanıcının T.C. Kimlik Numarası gerekli kriterler için uygun ise paket satın alınabilir. Bir T.C. Kimlik Numarası ile Genç Paket'e en fazla bir kez kayıt olunabilir.
    Genç Paket iptal edilmedikçe otomatik olarak yenilenir. Yenileme esnasında müşterinin hesabında yeterli TL yok ise, 5 gün boyunca bakiye takip edilir ve yükleme yapıldığı anda Genç Paket otomatik olarak tanımlanır. Bakiye yetersizliğinden dolayı otomatik yenilemesi iptal olan aboneler, tekrar T.C. Kimlik Numara'larını 1991'e göndererek, Genç Paket'i alabilirler.
    Otomatik yenilemenin iptali için IPTAL yazarak 1991'e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket otomatik olarak yenilenmeyecektir.
    Numara taşıma ile gelen abone, 12 ay boyunca her yöne 500 dakika faydasını alabiliyor olacak. 12. aydan sontra otomatik olarak Avealılarla 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet faydası ile devam edeceklerdir.
    Numara taşıma ile gelen abone, numara taşıma ya da cihaz kampanyalarından herhangi birine kayıtlı ise; Genç Paket'in her yöne 500 dakikalık numara taşıma faydasından yararlanamaz. Söz konusu koşullarda Genç Paket'i talep eden aboneye, otomatik olarak Aveaiçi 1000 dakika faydası verilecektir.
    Genç Paket kapsamında verilen tüm faydaların kullanım süresi 30 gündür, 30 gün içerinde kullanılmayan haklar silinecektir.
    Genç Paket kapsamındaki tüm faydalardan kalan kullanım miktarı, 1991 servis numarasına KALAN yazıp SMS göndererek sorgulayabilecektir.
    Genç Paket'i satın alabilmek için bakiyede en az 20 TL bulunması gerekmektedir.
    Genç Paket kapsamında kazanılan ücretsiz dakikaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
    Genç Paket'in aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimi her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Mobil internet bonusunun aşımı durumunda ise, başka herhangi bir mobil internet bonusu/paketi yoksa, 30 günlük bonus periyodunda 0,05 TL/MB ile ücretlendirilir.
    Genç Paket kapsamında sunulan ücretsiz dakika ve SMS ler sadece yurt içi kullanımda geçerli olacaktır. Söz konusu ücretsiz dakika ve SMSler 444'lü numaraları, Özel servis numaralarını, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.
    Genç Paket'teki dakikaların ücretlendirme periodu 60 saniyedir.
    Bu paketler faturasız Fenercell, GSMobile, KARTALCELL, TrabzonCell, Uğurcell müşterileri tarafından da satın alınabilir.

    işte numarasını taşıyanlar için detaylar burada 1111 diye bir bilgi yok bunu nereden çıkardınız. avea'lı olupta bu paketi satın alan kişide 1111 e mesaj yollamıyor, başka bir tarifeden de geçiş yapan kayıt için mesaj yollamıyor.




  • Mobil Öğrenci Tarifesi'nde her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşmak için 1111'e mesaj atıyorsun. Atınca numara taşıma kampanyasına da kayıt oluyorsun.

    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/mobilogrenci.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.mobilogrenci

    MobilÖğrenci Tarifesi'ne numarasını taşıyarak gelen aboneler, geçiş yaptıktan sonraki 30 gün içerisinde 1111'e KAYIT yazarak SMS göndermeleri sonrasında yapacakları ilk 12 seferki 20 TL ve üzeri yüklemelerinde yurt içi her yöne 50'şer dakika, toplamda 600 dakika, kazanacaklardır. Söz konusu faturasız numara taşıma kampanyasını iptal etmek isteyen aboneler, IPTAL 600 yazarak 1111’e SMS gönderebilirler.




  • Konu başlığı değiştirilmiştir; bundan böyle bu paketle ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar burada toplanırsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

    Herkeze kolay gelsin
  • aynı şey benim başımada geldi.yıllardır turkcell olan eşimin faturalı hattını aveaya taşıdım.bana 1000 avea geldi.kol sentırı aradım.diyorlarki sistemde bir sorun var.bu sorunu gidermeye çalışıyoruz
    pazartesi tekrar arayın.bende Allah hepinizin bin belasını versin dedim kapattım.sorun bunla bitse iyi.avea simkartı tele taktım.tel 10-15 dakikada bir kendi kendine açılıp kapanıyor.hele internnete girince hemen kapanıyor.diger simkartları taktım tele sorun yok.ama aveayı takınca gidiyor.birde simkartı ilk takınca pin kodu sormadan direkt açıldı telefon.help!help!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malcolmx99

    aynı şey benim başımada geldi.yıllardır turkcell olan eşimin faturalı hattını aveaya taşıdım.bana 1000 avea geldi.kol sentırı aradım.diyorlarki sistemde bir sorun var.bu sorunu gidermeye çalışıyoruz
    pazartesi tekrar arayın.bende Allah hepinizin bin belasını versin dedim kapattım.sorun bunla bitse iyi.avea simkartı tele taktım.tel 10-15 dakikada bir kendi kendine açılıp kapanıyor.hele internnete girince hemen kapanıyor.diger simkartları taktım tele sorun yok.ama aveayı takınca gidiyor.birde simkartı ilk takınca pin kodu sormadan direkt açıldı telefon.help!help!



    Avea içi 1000DK geldiyse IPTAL 600 yazıp 5660'a gönder onu H.Y 500DK'ye çevimesi gerekiyor (belki bugün pazar olduğundan hemen vermeyebilir) Sim kart bende bir sorun yaratmadı telefonun nedir? Ben HTC Desire HD ile sorunsuz kullanıyorum, ha bu arada bende Sim kartı ilk taktığımda Pin kodu falan sormadı.Elle telefonun içinden unutmayacağım bi Sim kilit kodu koydum böylesi daha iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 5 Haziran 2011; 14:40:36 >




  • Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Saçmasapan konuşuyorlar. Zaten müşteri hizmetlerine bağlanmak için hattımı çaldırdım menüsüne falan girmeniz gerekiyor. Aksi halde karşınızda konuşacak kimse olmuyor.

    KAYIT 1111 meselesi MobilÖğrenci kampanyasıyle ilgili. Hattını taşıyan herkese bunu söylüyorlar. Hatta benim hattım aktif olunca Avea'dan mesaj geldi 1111'e mesaj gönderdin diye. Halbuki ben taşıdığımda HY 250 dk hediye veren kampanya vardı. Ona katılacağım için 1111'e göndermedim. Göndersem benim de içimde patlayacaktı.



    Forumda Avea nickli bir üye var. Kendisi yetkili bir abiye benziyor. Bence ona bir mesaj at.
  • dün zaten 5660 a iptal 600 yazdim gönderdim.gelen sms kampanya kaydınız iptal edildi yönünde.ama hala avea 1000 dk görünüyor.eşimin kullandığı tel samsung m3200. simkart onu kapatıyo ama enteresan bir şey var ben kendi telime taktım samsung galaxy s.benimkinde sim sorun çıkarmadı.3g internet hızıda süpermiş bu arada.turkcelden hiçbir farkı yok.kol sentıra bağlamak harbiden işkenceymiş yaww
  • Acaba kampanya için gönderdiğiniz Tc. 25 yaş altımıydı? Bu etkilermi bilmiyorum ama benim gönderdiğim Tc. 25 altıydı. Bide IPTAL 600 yazıp 5660 gönderdikten sonra Tc.nizi yazıp tekrar yollayın.
  • hepsini denedim dostum nafile.hanımdan fırça yedik bide benim avea 1000 dk ne işime yarar diyo:) olmadı ya vodaya ya geri turkcele taşıyacam.bu düzenbaz aveada neden açık ara en az operatöre sahip olduklarını sorgularlar diyecem ama adamlar hallerinden memnun.bi vurdumduymazlık,bi adam sendecilik,bi git derdini markopaşaya anlatçılık edası hakim ki aveaya sormayın gitsin
  • Orası öyle, bağırıp çağırmadan adam akıllı işini halletmen imkansız maalesef. Son diyeceğim gidip bayin ile konuş olacak. Bende ne güzel herşey çözülüyor diyordum, anlaşılan bu Avea uslanmaz. Zaten bende bi daha ki paketi alışımda direk H.Y 500 Dk verdi verdi, vermedi direk taşıyacam numarayı...
  • 6 yıldır avealiyim, bu kampanyanın her yöne 500dk olanından faydalanma şansım yok mu?
  • Hattını taşıyan arkadaşlar TC Kimlik numaralarını yollamadan önce IPTAL 600 yazıp hem 5660 a hemde 1111 e mesaj göndersinler ondan sonra TC Kimlik numaralarını 1991 e yollasınlar...

    Sorun yaşanmaması lazım?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.