Şimdi Ara

120 km/s hızdan sonra titreme !!! yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
58.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2009 focus TDCi aracım benim de 120 km geçince ön göğüsten titreme ile beraber ses geliyor sebebi ne olabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 110 km/s'ten sonraki titremeyi kesemediğim için iki yıl önce Fluence'mi sattım. Lastikleri değiştirdim, ön diskleri değiştirdim. Rot balans yaptırdım. Jantlarda ve alt takımda sorun yok. Motor takozlarını da kontrol ettik. Bir gün ustam ile test sürüşü yaptık. Çevre yoluna çıktım, direkt 110'a çıktım. Usta "bunlar çok güzel bir tane de ben alacağım" diyor. Titremeyi hissediyor musun diyorum, bu araba sorun yok diyor. O an daha önce c sınıfına binmediğini düşünmeye başladım. Bir yıl daha kullandım sattım. Alan arkadaş şehir dışından geldi, ekspertize sokmadan noterden işlemleri bitirdik, gitti. Titreme bariz şekilde hissedilmiyordu, direksiyona da yansımıyordu ancak düz yolda hissediliyordu. Arkadaşım ben aracı satmadan önce 70k km'de bir tane Fluence almıştı. 140 km kullanma şansım oldu. O araçta titreme olmadığı için kendi aracımdan soğudum. Hala o titremenin nedenini merak ediyorum.





  • Bugün sanayiye ustaya gösterdim çevre yoluna çıktık bu seferde ses gelmedi genelde başıma gelen şey araba ustaya gidince ses keser

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orjinal olmayan jantlarda böyle problemler yaşatıyor.

    Eski aracıma yerli bir jant almıştım çin malı dandik olanlardan da değildi ama yinede rot balans ayarından 1-2 ay sonra titreme yapıyordu hız yükselince.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.