Şimdi Ara

12 günlük Uzakdoğu Rota Tavsiyesi?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Uzakdoğu'da gidiş-dönüş süreleri dahil toplam 12 gün için eşimle dolaşabileceğim hangi rotaları tavsiye edersiniz? Hiperaktif, az uyuyan ve ülke değiştirmekten usanmayan bir çift olduğumuzu ve aşağıdaki rotaları eşimden ayrı olarak gezdiğimi de dikkate alarak tabii:) Şimdiden teşekkürler...


    (bu arada daha önce eşimden ayrı olarak kuzenimle gezdiğim ülkeler: Sri Lanka, Singapur, Malezya, Hong Kong, Macau, Japonya ve G.Kore)



  • Bahsettiğiniz ülkelerin haricinde bir yer arıyorsanız, Tayland, Filipinler, Endonezya gibi ülkeleri inceleyebilirsiniz hocam.
  • Endonezya yada Filipinler sizin için en ideal seçim gibi gözüküyor. Fakat Endonezya dan çift olarak daha çok keyif alırsınız.. Jakarta dışında çok gezilecek yeri var..
  • Tayland ve kamboçya gezilebilir bence bir ara ben de düşündüğüm için incelemiştim güzel yerleri var hatta seyahat zamanınız full moon party e denk gelirse fazlasıyla meşhur güzel bir plaj partisine katılmış olursunuz. Kamboçya yerine taylanddan sonra filipinlere de geçilebilir zevk meselesi tabii ki.
    Sri lanka hakkında da sizden bilgi almak isterim internette fazla bilgisi mevcut değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

    12 gün için Tayland,Malezya ve Singapur u tavsiye ederim.Birbirlerine konum olarak yakınlar, Yakın olması sizin için avantaj çünkü 12 gün var.Genelde Bilet fiyatlarıda uygun oluyor.Bu arada singapur dedim siz gitmişsiniz.(Belki eşiniz ister diye düşündüm)
    Alternatif Singapur rotanızdan çıkarıp Kamboçya eklenebilir.
    sevgi ve saygıyla
  • Tayland ve Tayvan i tavsiye ederim. 4 ay once Tayvan a gittim ve fena sicakti. Simdi hava daha uygun olmali. Gezilecek yer cok ve yemek olarakta guzel. Ozellikle mangoyu her firsatta dene. Meyvesuyunu dondurmasini veya oylesine ye. Eger gitmeye karar verirsen birkac guzel yemek yiyebilecegin yerlerin adini verebilirim.Tayland da ayni sekilde doga olarak guzel. Yemek olarak sikinti yasamazsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 11 Aralık 2016; 12:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir konu açmak için girdim ama bu konu direk bana da hitap ediyor.Benim de ilgili bölgelerde tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacımız var. Eşimle beraber gezmeyi seven,çok seven bir çiftiz. Avrupa neredeyse bitti,Amerika'ya daha var ve sırada uzak doğu. Temmuz ve Ağustos aylarında (öğretmeniz) zaman olarak 15 günü geçmeyecek bir tur planlamak istiyoruz. Bali'yi görmeyi eşim çok istiyor.Bangkok gidiş Bali dönüş bir tur,tahmini kaç gün lazım? Araya Kuala Lumpur,Singapore olur mu? Bilgili arkadaşlar konu içinden ya da özelden yardımcı olursa çok seviniriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.