Şimdi Ara

100 Yıl Önceden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir...


    Saygı ve özlemle...




  • Adam zamanında anlatmış Tayyip Erdoğan diye bir adam gelir ne var ne yok satar malına mal katar, millet fakirlikten harap bitap düşer herseyimiz yabancilara ait eli kolu bağlı tüm tersaneleri işgal edilmiş limanları satılmış bir ülke olabiliriz diye. Oy veren her kez A-KA-PE nin suç ortağıdır.
  • senin bu mesajı okuyunca aklıma hemen, bu aralar cnn ekranında oynatılan "portakal -mandalina" reklamı geldi. yıllarca yazılı, görsel ve işitsel medyayı şahsi çıkarları için kullananlar, top geri teptikten sonra bu muhteşem üçlü ile yine kendi şahsi çıkarları için kullanarak kandırılan kesimi uyarmaya çalışıyorlar. yeni de değil. bu çoook uzun zaman önce başladı. bu işin yabancı versiyonları bile var. cnn'in yaptığı da bu.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.