Şimdi Ara

%100 DİSK HATASI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar bende aylardır süren %100 disk hatası var yani pc donuyor işlemleri yerine getiremiyor internetteki bütün çözümleri denedim hiçbiri işe yaramıyor lanet olsun lanet gelsin zaten bir daha windowsda bulaşmakda istemiyorum durmadan hata durmadan hata İşletim sistemim windows 10 pc bir kendini tanımıyor pcde beni yönetici olarak görmüyor disk hatası ram hatası windows defenderı kendi kendine kapatmalar açmamalar sorun gidermeyi kullanamamam denemem durumunda sorun gidermede hata oluştu demesi gibi ekran kartı hatası hizmetleri kapatma hatası vs.diye gidiyorda gidiyor valla hatasız 1 günüm rahat rahat geçmedi. desem yeridir.Format attım 5-6 defa full format hiçbir işe yaramadı arkadaşlar bilen varsa şimdiden teşekkürler.



  • Usb'den tamamen formatlayarak mı windows 10 kurdun yoksa yükseltme ile mi geçtin ?
  • Bizimde sattığımız bir önceki seri asuslarda bu sıkıntı vardı bir çok yolu denemiştik iade aldık baya. 1703 updateli windows 10 indir single language olsun ki biostan seriyi çeksin. Usb den kurarsın uefi olarak kur windowsu kendini toparlıyor. Tavsiyem ssd alıp üzerine 1703 güncellemeli bir uefi windows 10 kurman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen formatladım hocam yükseltme ile değil neyse şuan başka bilgisayardayım valla uğraşmakda pek istemiyorum 2 saat usb ile uğraş cart curt genede öbür pcye geçince denerim hocam.Yanlış anlamayın uğraşmakdan değilde 50 tane hatadan sadece 1 tanesi bu bunu çözsem öbür hatalarda çıkacak ondan dolayı.Bu arada her zamanda %100 değil bazen düşüyor yükseliyor vs.Ssd den dolayı ondan dolayı bundan dolayı hizmetlerden vs.dolayı diyorlarda sanmıyorum bunun gibi tonla hatası var genel olarak hepsi Bill Gates den dolayı bence Teşekkürler cevaplar için dediğim gibi öbür pc geçince bakarım tekrar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shoot5

    Tamamen formatladım hocam yükseltme ile değil neyse şuan başka bilgisayardayım valla uğraşmakda pek istemiyorum 2 saat usb ile uğraş cart curt genede öbür pcye geçince denerim hocam.Yanlış anlamayın uğraşmakdan değilde 50 tane hatadan sadece 1 tanesi bu bunu çözsem öbür hatalarda çıkacak ondan dolayı.Bu arada her zamanda %100 değil bazen düşüyor yükseliyor vs.Ssd den dolayı ondan dolayı bundan dolayı hizmetlerden vs.dolayı diyorlarda sanmıyorum bunun gibi tonla hatası var genel olarak hepsi Bill Gates den dolayı bence Teşekkürler cevaplar için dediğim gibi öbür pc geçince bakarım tekrar.

    Windows 8-8.1 ve son olarak Windows 10 da uzun zaman bu hatadan dolayı acı çektim. Oyun bile oynatmıyordu. Son birkaç aydır sıkıntı yok. Microsoftun sitesinden iso dosyasını indirip rufus ile usb ye çektim ve formatladım. Hızlı Getirme , Windows Search kapalı. Sıkıntı yok gibi. Bir de Yerel Disk C ye sağ tıklayıp araçlardan en iyi duruma getir butonuna basıp C ve D yi sırayla çözümle deyip , en iyi duruma getir. Aklıma başka çözüm yöntemi gelirse yazarım. Bol şans




  • Takip, benim Asus laptop da ayni sorun var. Bildirim şeylerini kapadım, hizmetlerden de 3-5 bir sey kapadim internetten bakıp. Düzeliyor ama sonra ki açılışta yine aynısı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik win10 disk %100 hatası için:

    ayarlar> gizlilik > geribildirim ve tanılamalar > windows benden geri bildirim istemeli seçeneğini "hiçbir zaman" olarak değiştirin. ayrıca gönderilen veri miktarını temel olarak seçin. reset atın.

    güncelleme ile bu sorun halledildi diye biliyorum. güncellemeleri de kontrol edin ayrıca.
  • Hocam ben notebook bölümünde çalışıyorum dediklerimi uygularsan sorunun çözülür.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    ok tamamdır hocam benim masaüstü de farketmez zaten Sağolun tekrardan dediğim gibi şuan başka bilgisayardayım yarın deneyeceğim inşallah
  • shoot5 kullanıcısına yanıt
    Dün gene bi müşteri bu sorunla bilgisayarı getirdi %100 hard diskten mouse oynamıyordu açıldıktan yarım saat sonra kendine gelmeye başlıyordu bilgisayar. Windows 10 kurdum 1703 updateli sorun çözüldü her ihtimale karşı başlata hizmetler yazıp hızlı getir ve windows search devre dışı bıraktım. Üzerine bide snappy driver ile chipset, ekran kartı, ses kartı vs gerekli ne varsa güncelledim o kasan halden ortalama 25 dakika sonra o kasan bilgisayar yeniden başladığımda bile uçak gibiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.