Şimdi Ara

10.SINIF ALAN SEÇİMİ MF-TM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar.Ankara da ilk 10 da bir anadolu lisesindeyim.Sene sonunda alanımızı seçeceğiz.Normal de TM öğrencisiyim ve hukuk düşünüyorum ancak gerek ortalama ünilerde hukuk okuyan kişilerle konuşmam gerekse yakınlarım MF seçiminin daha doğru olacağı yönünde konuşuyorlar gerekçe olarak hukuk fakültesinin ve hukuk okuyan kişi sayısın çokluğu,tm alanında meslek azlığı,mf seçip tmden sınava girip tmcileri geri atma durumu veya mf de puan düşük bile gelse genede bir meslek seçilebileceği vb. Konu ciddi olmasa kendi yeteneğim doğrultusunda giderim ama kafamı karıştırdılar haklı gibiler sizce ne yapılmalı ? Not:YGS-LYS ye bir kere şansım var puan her ne gelirse gelsin ona göre seçim yapmak zorundayım



  • up+
  • O insanların çoğu yargılamıyorum yanlış anlama kendi istedikleri meslegi istiyolar yada öyle duyup bunları diyorlar . onlar okumuyacak onlar 2 yıl senin gibi eziyet çekip dana gibi bir oradan bir oraya koşturup ders çalışmıyacak.
    fen sevmiyorsan tereddütsüz tm seç, dile yatkınsan tereddütsüz dil seç, fen seviyorsan tereddütsüz fen seç. iş bakımından düşünme, hangisini seviyorsan onu seç, başarılı olduğun sevdiğin alanda işi zaten bulursun, bulamasan da öğrencilik hayatının her gününe lanet etmezsin en azından.

    ana fikir: sevmediğin işle ömür geçmez.
  • kurumuşpapağan3535 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum,hanı tam hedef değilde rahat yapabildiğim kendimden tam emın olduğum alan tm sanırım o yönde gideceğim
  • Seninle ayni durumdayim dostum, ancak ben fen lisesinde okudugum tm acilmiyor bu yuzden tm icin bi anadolu lisesine gecmeyi planliyorum. Babami ikna ettim gibi ancak cevremde istemeyen bayagi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.