Şimdi Ara

1.6 DİZEL OTOMATİK İNSİGNİA MI 1.6 TDI DSG PASSAT MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iki aracı da alirsak 0km alacagiz sizce insignia yi cosmo donanim olarak passati da alirsak comfortline + cam tavan seklinde alacagiz sizce hangisini almaliyiz performans da önemli bizim icin hangisi daha performansli kaliteli ve guvenlidir yorumlarinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Birisi en full donanım birisi orta donanım her ne kadar cam tavan opsiyonu olsada...

    İnsignia biraz daha sportif bir araç flexride şaşi ile testlerde yol tutuşu çok beğeniliyor.

    Passat ise sportiflikten uzak tamamiyle sürüşe odaklı D segmentin hakkını veren araçlar bir tanesi İnsignia gibi...

    Burda önemli nokta var.

    2.el: Bu sizin önemli ise İnsignia defterini kapatın değer kaybı yaşatır hemde satarken hızlı satılmaz ama elde de kalmaz

    Şanzıman: Birisi hakiki sağlam tork konvektör şanzıman birisi otomatikleştirilmiş çift kavramalı manuel şanzıman ve sorun çıkarmaya müsait.

    Benim tavsiyem insignia olur çünkü ben elalemin zevkinden çok kendi zevkimin daha önemli olduğunu düşünüyorum.

    Karar sizin....




  • İnsignianın satışları tüm avrupada olduğu gibi yerlerde sürünüyor ve kasa eski. Passat satışta birinci ve kasası yeni.
    Başka bir sebep gerekir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinçli kullanıcı araştıran kullanıcıdır. Dsgyi araştırınca insan kullanmadan midesi bulanıyor. Şu bir gerçek çift kavrama da olsa tek kavrama da olsa yarı otomatik şanzımanlar arızaya müsait, zorlanmaya gelmiyor, zor koşulların şanzımanı değil. İlla baskı balatayı erken bitiriyor. Isınma vs. sorunları var. Ancak tork konvertörlü tam otomatik şanzımanlar ne kadar rahatsız edici motor sesi yapsa da, çok yaksa da, gitmese de gerçekten manuel şanzımanlar gibi sorunsuz.

    Dolayısıyla 2 sene kullanılıp satılacaksa dsg li passat tabii ki mantıklı. Son kasa passat 1.6tdi dsg doğuş ankarada test ettim ve araca diyecek yok. Ama uzun süreli kullanıcı olarak düşününce ne şanzımanı güven veriyor, ne de motoru bana verimli gelmiyor.

    Insignia tam otomatik şanzımanlı ve opelin yeni ürettiği cdti motor başarılı bir motor gibi görünüyor. Görsellik göreceli ama insignia eski kasa da olsa bana hala çok gözalıcı geliyor.

    Sonuç olarak uzun süreli kullanılacaksa insignia passata nazaran uygun fiyatının da etkisiyle bu karşılaştırmada daha mantıklı geliyor bana.




  • Bu segment te bana en mantıklı mondeo gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence insignia.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ikisininde kasası eskidi gibi yolda sokakta aynı sayidalar hemen hemen.sebebi ise birinin 7 yılda sattığını diğeri 1 yılda sattı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba...

    Lütfen araç alırken ODD (Otomotiv distirbütörleri derneği) verilerini inceleyiniz...

    D segmentinde evet en çok passat satar, beğenirsiniz beğenmezsiniz...

    Ama 2. sırada kim var? Hangi araç vereceğiniz parayı en çok hak eder ve passat harici 2. eli yüksek olur...

    Lütfen gidin ve yeni superb inceleyin...

    Ben de bir opelciyim ama adamlar yapmış...
  • İnsignia iyi hoş ama çok ağır bir araç 170 hp olanını kullandım hiç performans hissi yoktu dizelde halini düşünmek bile istemiyorum, ben sizin yerinizde olsam passat tercih ederim; passat hem çok satıyor hemde malzeme kalitesi insignianın üstünde. Bakmayın bizde millet deyince fanboy belleniyor ama passat hakikaten iyi olmuş, Alman dergileri bile e serisi ve 5 serisi ile kıyaslamaya başladı bu aracı, tamam o sınıfta değil ama bir alt sınıfı da fiyat performans açısından domine ediyor açık net ortada. İkisi de güvenli araçlar ama insignia sanki sarıp sarmalarlar yapıda ana kucağı gibi diyebiliriz, belki güvenlikleri aynı ama güvenlik hissi insignia'da daha yüksek. Ben sizin yerinizde olsam kasa değiştirecek ve ağırlık ve aktarma zaafiyeti olan bir insignia'ya para vermektense passat tercih ederim. İkisini de showroomda inceleyin ve sürün en doğru sonuç sizin gönlünüze yatandır, ama küçük detayları incelerseniz passat öne geçecektir diyeyim, gerek kapı içlerinin kaplı oluşu vs gören insanları direkt etkiliyor, insanların hoşuna gidiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Secenek sadece bu ikisi ise bende passat derim.Alternatif arac ne var derseniz hic dusunmem gidin bi talismani inceleyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superbe bakın içlerinde en yenisi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insignia kasa değişecek bu yüzden alınmaz, passat şirket arabası gibi oldu; heryer passat . bence a3 sedan ambition alıp keyfinize bakın.
  • İnan ki talisman en mantıklısı
  • blackpro B kullanıcısına yanıt

    Passat daha yeni nesil olduğundan Insignia a göre daha verimli alan kullanımı, düşürülmüş ağırlığa bağlı yüksek perfomans - düşük tüketim vb potansiyeli ile bunu belli ediyor.

    Insignia ortalama 1 yıl sonra gelecek olan yeni nesli ile şimdikinden daha büyük, daha hafif ve çok daha iyi performans/tüketim dengesi sunacak.



    Şahsen burda daha iyi olan araç Passat, Insignia ise daha iyi motor, güvenilir ve yeterince iyi çalışan otm şanzıman ve genel olarak sorunsuzluğunun üst sınırına ulaşan son kasa olması gibi artılara sahip.

    Passat ın benzinli ve dizel motorlarının 1.500cc olacağı söylentileri yazılıp çizilmekte, her modelde olduğu gibi mümkünse Passat ın da makyaj gördükten ve birtakım eksilerinin iyileştirilmesinden sonra alınmasını öneririm.
  • DSG siz passat

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.