Şimdi Ara

Newegg.com [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
51
Favori
70.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben de bu urunu almayi dusunuyorum. sitede dolar uzerinden odeme yok mu neden tlye ceviriyor?

    sitede vergi oduyoruz, gumruge yine de takilir mi?


    Newegg.com [ANA KONU]
  • Merhaba dostlar. Bir arkadaşım 15 gün sonra Amerikaya gidecek. Dönüşte bana PS5 getirecek. Newegg'ten alıp arakadaşımın kaldığı otele gönderteceğim. Türkiye kredi kartıyla alacağım. Dikkat emem gereken bir nokta, önemli bir detay var mıdır?


    Yoksa standart bir şekilde üyelik oluşturup, adres girip siparişi verip teslim olmasını mı beklemeliyiz?


    Bir de newegg'in tax free uygulamasını kullanan oldu mu? Bazı durumlarda cihazı da havalanında beyan edip vergiyi geri alıyorsunuz. Bazı durumlarda da aracı kurumlara belge ibraz edip bir miktar komisyon kesintisiyle geri alıyorsunuz. Acaba newegg'te nasıl oluyor.

  • 24 Mayıs Los Angeles'den İstanbul'a yola çıkan kargo 26 Mayıs günü İstanbul'a ulaştı ve o günden beri gümrükte bekliyor ürün, dün aradım pazartesi çıkar dediler toplamda 10 gün gümrükte beklemiş olacak, şaka gibi, en azından işlemleri tamamlamışlar extra ücret vs çıkmadı.Pazartesi kargolansa hafta ortası anca gelir Samsun'a.Misal ürün bozuk vs çıksa geri iade süresini aşacak mı? 14 gün iade süresi sipariş edildikten sonra 14 gün mü yoksa kargo elime geçinceden itibaren 14gün mü?


    Edit:


    Additional Return Policy Information for Global Sites - Newegg Knowledge Base


    Teslim alındıktan sonra başlıyor gün, iyi bari :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 3 Haziran 2023; 11:8:39 >




  • Garanti olayını sormuştum bi ara Newegg 'e bana bu şekilde dönüş yaptılar. Burdan alışveriş yapacak arkadaşlar bilgi amaçlı paylaşıyorum.


    "As for your inquiry about the warranty, International items do not have manufacturer warranty unless the manufacturer provides global warranty."

    "Garanti ile ilgili sorunuza gelince, Uluslararası ürünler, üretici global garanti sağlamadığı sürece üretici garantisine sahip değildir."


    @nighty Hocam bence sen parayı arkadaşına ver o amerikaya gidince kendisi sipariş verip alsın hem bu şekilde ürünü alırken vergi ödemez. Sonuçta amerika mağazasına amerika içinden sipariş veriliyor. Havaalanında kendi özel eşyası gibi hiç sorgulamadan geçebilir. Ben şahsen kendim gidip bi şey almadım ama bir çok arkadaşım bu şekilde hatta birden fazla aynı üründen getirip sattılar.





  • exwarden E kullanıcısına yanıt

    Hocam cevap için teşekkürler. Fakat arkadaşım ordan alsa da vergi ödeyecek zaten.

  • 26 Mayısta gümrüğe ulaşan ürünüm bugün nihayet gümrükten çıkmış, belgeleri doldurdurup atmıştım 26sında, Newegg'e ödediğim ücret hariç extra çıkmadı.

    Newegg.com [ANA KONU]
  • 24 Mayıs günü sipariş verdiğim monitor bugün elime ulaştı, gerekli belgeleri e posta ile gönderdikten sonra 10 gün kadar beklettiler gümrükte ama extra ücret çıkarmadan gümrükten çıktı.Cihazda bir sıkıntı yok ölü pixel, hasar vs ama direk sadece monitor kutusuyla göndermişler extradan bir güvenlik önlemi yoktu, Allah'a emanet gelmiş 11bin KM yolu :)

  • Arkadaşlar iyi günler. Newegg den tek parça değilde build a pc kısmından bilgisayar toplayıp alsam yaklaşık 100bin tl lik. Farklı bir sıkıntı yaşar mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnivoraa -- 7 Haziran 2023; 15:3:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neweggden RAM sipariş ettim satıcı ve göndericide neweggdi.

    İstanbul dhl expresste gümrüğe takılmış. Bundan sonra ürünümü nasıl gümrükten çekip evime gönderebileceğim? Konu içindeki mesajları okudum ve anlamadım.

    Önce bi mesaj geldi dhl expressten. Sonra müşteri hizmetlerini aradım ve bana bi numara verdiler sonu 59 59 ile biten. Aradım bi beyfendi çıktı hiçbir ücret çıkmıyor işlem çok basit size gelen mailden istenen evrakları dolduracaksınız bide ürün resmini göndereceksiniz dediler o kadar. Ben anlamadım dhl express ürünümü gümrükten çekebiliyorsa telefondaki kadın neden gümrük kamu binasının telefonunu bana verdi?

    Bide dhldeki kadın "size 1-2 saat içerisinde arıycaklar veya mail atıcaklar" dedi ama ne arayan ne soran oldu

    Sonra kadının verdiği o 59 59 lu numarayı dayanamayıp aradım ve o beyfendide 1-2 saat içinde mail gelecek dedi mailde gelmedi.

    Neweggden ilk siparişimdi bu yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Ürünleriniz iade mi oldu?

  • mehterann kullanıcısına yanıt
    Çoktaan aldım gümrük işlemlerini başlattım istanbuldan ankarama sıkıntısız bi şekilde teslim edildi. Alalı baya oldu hocam. Ekonomik sorunlar yüzünden millet neweggten ürün almıyorki konu baya ölmüş anlaşılan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    hocam selamlar,


    ben de newegg bu ramleri almayı düşünüyorum fiyatı gümrük dahil 10k gözüküyor.. 150 euro ve üzeri ürünler gümrükte takılıyor deniliyor, siz de sanırım bu tarz ram aldınız? ekstra masraf çıkıyor mu?


    G.SKILL Trident Z5 RGB Series 48GB (2 x 24GB) 288-Pin PC RAM DDR5 8000 (PC5 64000) Desktop Memory Model F5-8000J4048F24GX2-TZ5RK - Newegg.com

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Net takılır. Ekstra bir masraf çıkmadı benden ama çıkan bazı siparişler olmuş internetten araştırdığım kadarıyla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    sizin ram ne kadarlık bir ramdi acaba fiyat olarak?


    bir de yakın zamanda alışveriş yaptınız sanıyorum yaşadığınıza benzer bir deneyim olacak sanıyorum bende de. satıcı gönderen newegg bende de.

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    4890₺ tutmuştu benim ram. Kur olarakta 160 dolara mı ne denk geliyodu. Kıl payı takıldı gümrüğe anlayacağın 5-7 gün sürebiliyor gümrükten çıkışı. Ben 1 ayda alabilmiştim evime

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    aynen sizinki 148 euro'ya falan denk geliyor, 150 euro limiti olduğu için kıl payı yırtmışsınız.. benim almak istediğim ramler 350 euro'ya denk geliyor. Benim bir de ekstra para ödemem gerekir gibi duruyor.

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Gümrük memuru kontrol faturası çıkar büyük ihtimalle. Her türlü takılacak.

    2021 den önce sınır 1500€ ydu mis gibi. Baştakinin yine beceriksiz ekonomi yönetiminden dolayı yurtdışı ithalatına tüketici olarak kısıtlama...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar bilgili bir arkadaş yardım edebilir mi acaba nevegg sitesinden bu ürünü almak istiyorum bu gümrüge takılıyormu


    https://www.newegg.com/global/tr-en/gigabyte-b650-aorus-elite-ax-ice/p/N82E16813145486

  • Gümrük içinde gönderici ve satıcı newegg olduğu için çıkmaz diye düşünüyorum. ama malum bizim gümrük sıkıntılı :))




    Newegg.com [ANA KONU]
  • djtato kullanıcısına yanıt

    Hocam 3-4 farklı sipariş vermek istiyorum tek tek sipariş versem sıkıntı çıkar mı? ürünleri toplu bir şekilde değilde teker teker almak istiyorum TR de yok ürünler zaten. 1-2 tanesi var mesela işlemci almak istiyorum Newegg in kendisi yolluyor işlemciyi 7500 ve 8000TL civarı gözüküyor 8000 liği alsam sıkıntı çıkar mı? Birde soğutucu alacağım 5050TL fiyatı Gümrük vergi sınırı 4800 yapıyor onda çıkar mı acaba? Yahu valla sıkıldım kaç senedir ilk kez PC toplayayım dedim kafayı yiyeceğim yav doğru bileşenleri bul doğru satıcıları bul valla tövbe est ne diyeyim. Bu arada PSU sipariş edebilir miyim gümrükten sıkıntı çıkarıyorlar mı? Füze siparişi vermişim gibi muamele yaparlar mı yani Newegg.com [ANA KONU] Bu arada vergi çıkarsa ne kadar çıkar maksimum? ve de Ağırlık ve Boyut önemli mi mesela sandalye yada pc kasası vs alsam free shipping yazsada bişi değişir mi? Bilgisi olan arkadaşlarda yardımcı olabilirlerse sevinirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 22 Kasım 2023; 22:24:54 >




  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.