Şimdi Ara

Disco Elysium: The Final Cut Resmi Türkçe yama sonunda bizlerle.. Oyunu güncellemeniz yeterli (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
21.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun yüzde 75 indirimle 15 liraya kadar düştü. Türkçe geldiği şu gün muhteşem bir fiyat. İlgisini çekmeyen bile almalı ve destek olmalı bence.


    Edit: Bir de soundtrack yapıştırın. Oyunun soundtrackleri çok iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schopenhauer1 -- 24 Ekim 2022; 20:46:43 >
  • Gamepad desteği var mı? Rahat oynanıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oyunmuş arkadaş. Oynayalım görelim yerlere göklere sığdıramadılar şunu abarttıklarının yarısı kadar çıkarsa sevineceğim.

  • Arkadaşlar Epic Games'e Türkçe yama desteği gelecek mi bilen var mı?

  • cago89 C kullanıcısına yanıt
    Oyun resmî olarak Türkçe oldu yani her platformda olacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24 lirayken bile alınır derken 15 liraya kadar düşmesi ile Türkçe olması çok iyi. Şu fırsatta bu oyun, CS:GO gibi her Türk Steam hesabında olması gerek kanaatimce.

  • Düşünmeden alın. Rol yapma oyun tarzını seven insanların büyük bir kısmı bu oyunu sever heleki bu fiyata

  • İki saat bakındım harika oyun ya tam benim kafadan. Umarım bu ayarda devam eder ki zannetmiyorum etmeyeceğini. Otuz saate yakın böyle giderse zevkten geberirim herhalde. 

  • Zahmet oldu yav

  • Bu seviye bir oyun 15TL'ye düştü. Hala almayanlar varsa kesinlikle kaçırmasınlar bu fırsatı.

  • Dialoglu, bu tarz oyunlari seviyorum ama bu oyuna hic isinamamistim, herkese iyi oyunlar dilemeye geldim. Turkce diye cigiriyordu herkes, cok sevindim!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık. büyük iş gercekten. şuan indirimde 15 tl kaçırmadan alın

  • Hatta benim gibi 21 tl verip artwork ve ost olan sürümünü alın daha iyi. Oyun şaheser.

  • Oynamaz olaydım... Bitirmez olaydım. Tadı damağımda kaldı. Bu kadar güzel bir gizem, bu kadar güzel bir macera. Çevirenlerin de eline ayağına sağlık, aksi halde bunu intermediate ingilizce ile anlamak mümkün değildi. Efsane oyun. Dedektiflik seviyorsanız, gizem seviyosanız, gözünüzü kırpmadan alın. Ama bitirince, içinizde keşke Disco Elysium 2 olsa da oynasam dedirten bir açlık bırakacak maalesef. Hele benim gibi, RPG oynamak için binlerce yaratık, canavar öldürmek zorunda kalmamak isteyen biri için, derin bir boşluk.

  • asdqweyuk A kullanıcısına yanıt

    Farklı becerilerle tekrar oynaman mümkün hocam. Ben öyle yaptım. Sonunu biliyorsun ama daha önce görmediğin diyalogları seçenekleri olayları tetikliyorsun. İlk oynayışımda sherlock holmes edasıyla akıllı ve duyarlı bir karakterle görsel analiz ve içimdeki deniz becerilerine abanarak oynadım, akıllı ve usturuplu bir karakter oldu. Şimdi tam tersi, Fizik ve motor becerileri full halde tekrar başladım, görmediğim diyalogları ve sınamaları gördüm. Açıkcası fizikle oynamak daha eğlenceli geldi. Bundan sonra tekrar başlarsam tüm özellikleri 1 yapıp öyle oynayacam, en zevklileri buymuş. Tam bir başarısızlık abidesi olarak oyunu bitirmeye çalışmak zevkli olacaktır.

  • sevgili dostum yabqu22, beni belki hatırlamazsın ama sen her zaman imdadıma koşan biri olarak seni iyi tanıyorum. this is the president'te bana auto türkçe yapan dosyaları vermiştin bana benim translator çalışmayınca.


    nefes almak için crusader kings 3'e kaçmıştım, ordan döner dönmez dediğini deneyeceğim. tekrar teşekkürler.

  • asdqweyuk A kullanıcısına yanıt

    Vayy... Cidden yardımcı olduğuma sevindim. Ne demek lafı olmaz. :)

  • Yamanın aracılığıyla oyunu oynadım ve kesinlikle gördüğüm en kötü ve sıkıcı oyunlardan biri oldu direkt sildim. Bu bir oyun değil bildiğiniz e kitap gibi bir şey. Türkçe yamasının bu kadar uzun sürmesini de hak verdim çünkü oyunu oynamaya bile katlanmak bu kadar zorken bu kadar saçma sapan yazıları çevirmekle uğraşmak için para bile almaya değmez.


    Her şeyden önce, bu bir açık dünya oyunu değil. Nasıl böyle pazarlanabildiği hakkında hiçbir fikrim yok, yapımcıları hiç açık dünya oyunları gördüler mi? NPC'ler geceleri yatmaktan başka bir şey yapmıyor ve dünya küçük ve açıkçası boş bir haritadan ibaret. Durağan ve ölü ve hiç değişmiyor. Bırakın açık bir dünyayı, bir dünya bile sayılmaz.


    Gerçek bir RPG de değil. Evet, istatistikleriniz, envanteriniz ve zar atışlarınız var ama hepsi bu kadar. Ayrıca, bunlar sadece oyun mekanikleri bir sürü oyunda olduğu gibi bir yetenek ağacı ve envanteri var, ama bunlar bir oyunu RPG oyunu yapmazlar ve gerçek bir seçim yok, çünkü tüm fark diyalog seçeneklerine bağlı ki zaten hepsine tıklayacaksınız, rol yapma kısmını daha da yok ediyor ve birçok şey için, bir şey yapmayı seçmek aslında bir zar atışı olacak ve atışı yeniden denemenin mekanikleri aşırı derecede karmaşık ve zaman ayırmak için fazla bunaltıcı.


    Ne yaparsanız yapın, oyunun tek bir sonuna doğru sürükleneceksiniz ki bu bir cinayet gizemi olduğu için mantıklı. gibi görünebilir ancak oyuncu olarak hiçbir seçeneğiniz yok, tek gerçek seçim karakter yaratma ekranında ve o noktadan sonra oyunun devamındaki sırf uzatmak için diyaloglarla doldurulmuş 30-40 saati nasıl oynanacağınız hemen hemen belirlenmiş durumdadır.


    Evet, diyalog pencerlerindeki seçeneklere tıklayabilirsiniz, ancak bunun olup olmayacağına oyun sizin için karar verecek ve bu çoğunlukla karakterinizin istatistiklerine ve bazı değiştiricilere bağlı olacaktır. Evet tekrarlıyorum bu bir RPG mekaniği, ancak bir oyuncu olarak, gerçekten bir şeyi seçmiyor veya herhangi bir şey yapamıyorsunuz.


    Seçimlerinizin gerçekten önemli olduğu bir oyun örneği Detroit Become Human olabilir. Ya da hatta Witcher 3. Disco Elysium o seviyeye yakın bir yerde değil ki Detroit zaten bir RPG oyun değil Witcher 3 ise saf bir RPG değil ama sözde Disco Elysium açık dünya ve saf bir RPG olarak pazarlandı ama bu oyunların yarısı kadar bile başarılı değil.


    Kısacası bedava bile olsa alıp oynanacak bir oyun değil Disco Elysium. Bu oyunun neyini sevmişler hiç anlamadım. Son yılların en abartılan oyunlarından biridir.





  • Arkadaşlar font sorunu yaşayan var mı ? * yerine kare gözüküyor oyunda. Dil ayarlarımla mı ilgili mesela *yaratıcı* yazması gerekirken *lar yerine kare gelmiş

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.