Şimdi Ara

Bir.. BTK Gerçeği-Kepazeliği... içerir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vakti zamanında faturalı Huawei bir cep telefonu satın aldım, ancak bir süre sonra telefonun imei'sinin kopyalandığı mesajı geldi.. Bende faturamla birlikte başvurarak, ürünü faturasıyla satın aldığımı, imei kopyalanmasının benim suçum olmadığını, aksine imei kayıt işlemlerinin mucidi olarak halen bu konuya teknik olarak hiçbir önlem almayan BTK'nın sebep olduğunu belirterek çözüm aramaya başladım.. BTK bu durumda yapacak fazla birşey olmadığını, ancak fatura ibraz edersem imeisi klonlanlanan telefonun sadece 1 hatla kullanıma açılabileceğini belirttiler. Faturasını ödeyerek satın aldığım telefonu, sadece bir numarayla kullanmaya mahkum olmaya razı olmam sonucunda, yine bugünlerde bu telefonla kullanılabilen numaramı değiştirmek istiyorum,, böyle teknik olarak son derece basit bir işlem için, BTK e-devlet üzerinde imei eşleştirme sistemi oluşturmuş, ancak bu sözde sistem aylardır çalışmıyor, alo 120 BTK çözüm hattı da yardımcı olamayız diyorlar,, sadece telefonu satın aldığım distribütöre başvurmamı söylüyorlar ancak telefonu satın aldığım distribütör firmada iflas etmiş..Bu durumda da, BTK yapacak hiçbir şey olmadığını, sapasağlam telefonun çöp olduğunu söylüyor kısaca..
    Şimdi gel de bu ülkede, kaçak telefon alma..
    Şimdi gel de bu ülkede, kurum olarak çok yüksek maaşlarla çalışan, ancak vatandaşa en ufak hayrı olmayan, BTK'ya lanet okuma..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 24 Temmuz 2023; 11:21:42 >







  • Evde 5 tane kapalı kutu açılmamış ericsson telefon var, 3 tanede nokia daha cihazların kutusu açılmamış hat takılmamış. Btk efendi bu telefonları 7 yıldan kapatmış, aradım "en son hangi hat ile açılmış ise o hattın yasal sahibi e devletten açar" ben de diyorum cihazlara hat hiç takılmadı kutusundan çıkmadı "yapacak bişey yok faturası varsa o şekilde açılır" ben nerden bulayım 23 sene önce çıkan telefonun faturasını
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de var.

    Sıfır kapalı kutu Nokia 7600 ve n93 var. Onların da imeisi iptal olmuş durumda.
  • Aptallıklar silsilesi.

    Zaten şu tek hatta açma saçmalığını hiç anlamadım.

    Neden, yani telefon faturası bende, ibraz ediyorum ve neden tek hatla kullanmak zorunda kalıyorum ya da arkadaş gibi hattımı değiştirince böyle saçma sapan işlerle uğraşmak zorunda kalıyorum?

  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    N93 satmayı dusunurmusunuz. :⁠-⁠)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.