Şimdi Ara

ADNAN MENDERES VETERINER FAKULTESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerek youtube gerek sosyal medyadan cevaplayamadığım arkadaşlar için bilgilendirme yazısıdır. ADU veteriner fakultesinden mezunum. Fakulteden bahsedecek olursam Aydın ilinin ışıklı köyünde bulunmaktadır haliyle bazı imkanları kısıtlı oluyor (fotokopi, sosyal aktivite, avm, kafa dağıtma vs.) Koklu bir fakulte olmasına rağmen eaeve ve yurtdışı anlamında sizi tatmin etmiyecektir gerci coğu fakulte yeterli değil bu konuda. Buna ek olarak şehir merkezine ulaşım minibüsler aracılığıyla sağlanıyor. Aydın ili genel anlamda öğrenciler için yeterli olucaktır fakat fakultenin konumu itibariyle sıkıntı yaşayabilirsiniz (Bazı arkadaşlar merkezde sanabiliyor ). Veteriner fakültesi tercih edecek arkadaşlara Uludağ üni, Ankara üni , 19 mayıs üni , Fırat üni , Atarürk üni , Erciyes üni tavsiye edebilirim herbirinde arkadaşlarım okudu maalesef ekonomik ve ailevi sebeplerden dolayı 5 yılımı iyisiyle kötüsüyle ADÜ de tamamladım. Kısacası imkanlarınız elverişliyse başka bir üniveriste tercih edin derim.








  • An itibariyle son sınıf olduğum ve yakında kurtulacağım fakültedir kendisi. Konu sahibi arkadaş gerçekten ılımlı davranmış rezalet ötesi bir ortamı var zaten niye köye yapılmış hâlâ anlam veremiyorum, herhangi bir ihtiyacınızı gidermek bile oldukça zor. Fakültenin yakınındaki sulama kanallarından olacak ki abartısız baş parmak büyüklüğünde sinekler böcekler vs. Ayrıca Mayıs itibariyle kavurucu sıcakların etkisi altında kalan bir yer ve eğlenmek için gidebileceğiniz tek yer forum aydın eğer erkek iseniz kahvede dayılarla televizyon izleyip onların eşsiz yorumlarını dinleyebilirsiniz 😀 Yani kısacası 5 yılını iyi değerlendiremeyip ot gibi hissedeceğin bir yer bana göre tek iyi yanı sadece veteriner fakültesi oğrencileri olduğu için pek kalabalık olmuyor yemekhanede vs. Sıra beklemiyorsunuz.
  • "Verilen eğitim her yerde aynı, yazın kuşadasına gidersin,köy sessiz olur daha rahat çalışırsın" vs. Aldığım bu yalan tavsiyeler sonucu o gudubet fakülteye yerleştim ancak daha ilk haftadan hayal kırıklığıyla karşı karşıya kaldım. Bilgisi olmadan tavsiyede bulunan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Eğer kafa dengi arkadaş bulamazsanız esir kampından farkı yok. Derse gir dersten çık yurda git yurttan gel bu kısır döngü içinde yıllarınızı heba etmeyin. Sıralaması çoğu fakülteden yüksek ancak tüm sosyal faaliyetlerden uzak olan bu fakültede eğitim görmek inanın çok sıkıcı. Gelecek dönem için yatay geçiş yapmayı planlıyorum. İnşallah bir an önce kurtulurum 😔

  • Selçuk üniversitesi veteriner fakültesinden yatay geçişle geldim konyaya köy derdim aydını görene kadar. Üstüne üstlük asistanlarda bile prof. kaprisi, tribi var. Kredi ve müfredat tutmasına rağmen çoğu dersimi saymadılar onları vermeye çalışıyorum dolayısıyla kendi derslerimi salmak zorunda kaldım okul banko 1 sene uzadı amm. En basitinden bir seçmeli dersten geçebilmek için bile günlerce durmaksızın çalışmak gerekiyor okulun kalitesi denilen şeyi öğrenciyi zorlamaktan ibaret olduğunu düşünen bir fakülte açıkçası.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.