Şimdi Ara

Zotlo - Exxen Bilgim Olmadan Ücret Çekilmesi ve Başka Abonelikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bugün sabah uyandığımda AKBANK'tan Microsoft*Store ve EPC*EPIC GAMES STORE üyelik işleminiz tamamlandı şeklinde mesajları gördüm.

    Daha sonrasında kart limitiniz yeterli olmadığı için alışverişinizi yapamıyorsunuz şeklinde mesajlar gelmiş. Neyse ki sanal karttı ve düşük limit tanımlamıştım.

    Yaklaşık yarım saat sonra da kartınız güvenlik nedeni ile geçici kapatılmıştır diye mesaj gelmiş. Akbank otomatik olarak kartı kapatmış anladığım kadarıyla.


    Kredi kartının bekleyen işlemlerine baktığımda 13.11.2023 gecesi saat 23 gibi kredi kartımdan ZOTLO - EXXEN adı altında 1 TL ücret çekilmiş.

    Hemen ardından Microsoft*Store ve EPC*EPIC GAMES STORE olarak 0 TL ücret çekilmiş, büyük ihtimal abonelik başlangıcı olarak gönderilmiş ve tutarlar 0 görünüyor.


    Müşteri hizmetlerini aradığımda gözüken çekimleri onayladı. 5.000 TL olarak bir kaç defa da çekim yapılmaya çalışılmış. Sanal kart zaten otomatik kapanmıştı ve uygulamada da görünmüyordu. Ben de teşekkür ederim görüşmeyi kapattım.


    Bir süre sonra 0262 ile başlayan güvenlik merkezi aradı ve microsoft store üzerinden 800 TL küsürlü bir çekimi benim yapıp yapmadığımı sordu. Bende işlemin bana ait olmadığını bildirdim. Kartı güvenlik önlemi nedeniyle kalıcı olarak kapattılar bu sefer. İlk başta yapılan geçici kapatma bir süre sonra otomatik açılıyor mu bilmiyorum ama beni güvenlik merkezi aradığına göre o kart hala aktif ve bankaya çekim yapılması için talep gidiyor. Böyle bir durum yaşarsanız kartınızı tamamı ile kapatmalarını mutlaka isteyin.


    Bu sanal kart sadece exxen aboneliğime kayıtlıydı, bir şekilde hesabımı ele geçirmişler diye düşünüyorum. Exxen üyeliğime girdim, kredi kartımın ilk 8 hanesi ve son 4 hanesi görünüyor. Son kullanma tarihide görünüyor. Geriye sadece 9 ve 12. karakterler arası kalıyor artık onuda deneme yanılma yöntemi ile mi buldurlar yoksa direk exxen üzerinden açık ile mi gördüler bilmiyorum. Zaten CVV istemeyen bazı ödeme yöntemleri var iyzico gibi. Belki zotloda bu tür bir platform olabilir emin değilim.


    Zaten bu kadar kart bilginin exxen sayfasında görünmesi ayrı bir saçmalık. Arka planda tut tamam ama niye sayfada gösteriyorsun.


    Ardından exxen müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Müşteri temsilci direk olarak zotlo üzerinden çekilip çekilmediğini ve başka aboneliklerin ücretinin çekilip çekilmediğini sordu. Anlaşılan benim gibi bu sorunu yaşayanlar olmuş.


    Ben ilk defa böyle bir durum yaşıyorum, hem de büyük bir platform üzerinden.


    Amacım hem sizleri bilgilendirmek hem de exxen üzerinden ödeme yönteminizi mutlaka sanal kart üzerinden yapmanızı sağlamak. Çünkü internette exxen hesap çalınması olarak çok fazla şikayet kaydı bulunuyor. Aman dikkat edin arkadaşlar.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.