Şimdi Ara

YouTube, artık reklam engelleyicilerle hiç kullanılamıyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
8.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gündür tarayıcıda youtube saçma bir şekilde çalıştığı için bilgisayara android subsystem üzerinden revanced kurdum herkese tavsiye ederim. Sırf televizyon için premium vardı ama böyle aptal bir yönteme gittikleri için iptal ediyorum. Bugün adblocker var diye siteyi yavaşlatan yarın sponsorblock var diye de yavaşlatabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayz kullanıcısına yanıt
    Her emeğin bir karşılığı olmalı, kimse babasının hayrına bir şey üretmiyor ya da ücretsiz vermiyor sonuçta kapitalist sistem. Google'a girmek ise ücretsiz değil, resmen kişisel verilerini tarayıcı hizmetlerini kullanma karşılığında veriyorsun. İnternet için ise sağlayıcıya her ay para veriyorsun ya zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paister P kullanıcısına yanıt
    Ya işte siz bu kafada olduktan sonra sizi sömüren çok olur. Kendin itiraf ediyorsun zaten Google'a girmek ücretsiz değil diye. Evet ücretsiz değil tıpkı YouTube'un ilk başta ücretsiz olmadığı gibi. Alphabet Kullanıcı verilerini alıyor, işliyor, ücretsiz bir şekilde sunarak "güven kazanıyor" sırf ücretsiz diye tekel hale geliyor ve çaaat bir gün çıkıyor artık ücretsiz değil. Sonra da kraldan çok kralcı olan, köle olmaya meraklı sizin gibiler çıkıp milyar dolarlık şirketin avukatı olmayı ücretsiz bir şekilde kabul ediyorsunuz. Burada mevzu bir emeğin karşılığı falan olması değil. Burada Alphabet denen Kan emici şirketin her yerden zaten "karşılığını" aldığı hizmetten tekrar sizi sömürmesi. Ne meraklısınız sömürülmeye. Emek falan kelimelerini kullanmayın bari. Sanki sanayide çalışan kaynak ustasının emeğinden bahsediyorsunuz. Yoksa 3 kuruş para zaten YouTube Premium, bir hamburger alınmıyor o paraya ama meselenin özünü kaçırıyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • sayz kullanıcısına yanıt
    Ne yapmamızı istiyorsun? İnternete para vermeyip dumanla haberleşip at ile gezmemizi mi? Ortada on binlerce çalışana maaş ödeyen, milyon tane sunucusu olup hepsi için bakım, güvenlik gibi masrafları ödeyen ve daha bir çok gideri olan bir şirket var. O 3 kuruş para dediğin şey on milyon kişi ile çarparsan ne kadar ediyor bir de öyle hesapla. Ben şirketleri savunmuyorum ama bunlar hayır kurumu değil ki sana bedava babanın hayrına içerik versin. Bu tarz şirketlerin derdi Amazon, Apple gibi şirketleri geçmek daha da büyümek ve bunu en iyi şekilde nasıl yapacağını bulmak. Demek ki şimdi ki sistem tutuyor ve karlı ki adamlar bir şekilde kazanıyor ve ayakta duruyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paister P kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum, gidip 3-5 üyelik daha satın al da yardım et zavallı, fukara babası alphabet'e. Yazık neler çekiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sayz kullanıcısına yanıt
    Merak etme alacağım, tüm aileme aldım ve almaya devam edeceğim ki sevdiğim içerikler gelmeye devam etsin. Kendin bile dedin iki kuruş para sanki ne olacak. Benim gibi on milyon kişi verse bile yeter zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paister P kullanıcısına yanıt
    Bir kuruş vermiyorum verenlere de acıyorum. Verilen paranın miktarı önemli değil dediğim gibi sen bir kuruş vermiyorken de geliyordu o içerikler vermesen yine gelecek. Ama sizin kafalar sömürülmediği zaman rahat etmez. Hem verinizi vereceksiniz hem paranızı. Alphabet sizi sömürdükçe daha arsız olacaklar onlar arsız oldukça daha çok zevkle akıtacaksınız varınızı yoğunuzu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim reklam engelleyicide hic sorun yok yag gibi akiyor valla

  • Re vanced kullanıyorum kafam rahat you cihaz kaldirdim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Size öyle geliyor. Her halde bu paylaşımdan para alıyorsunuz. Bal gibi de kullanıyorum. Harika da çalışıyor. Veya siz eklenti kullanmayı bilmiyorsunuz...

  • Senelik aile üyeliği ile 200 küsür liraya geliyor. Çingene hesabına gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 lira vererek reklamsız izleyebiliyorsunuz, bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak windows kullanıp bir de Microsoft a küfredenler gibi Youtube için de laf söyleyenler var. Dünyanın videosu var. Bazen eğlendiriyor bazen bilgilendiriyor. Hiç bir zaman gerçekte göremeyeceğimiz yerleri, makineleri, olayları, kişileri görüp izleyip bilgileniyoruz. Elbette bunun da bir bedeli olmalı. O kadar yazılımcı o kadar bilgisayar ve depolama sistemi bedava bir araya getirilmiyor. Beğenmeyen kullanmaz zorunlu değil. Ben de premium aile kullanıyorum aile efradına ve makinelere özel hesaplar açtım 6 kişi ve 10 sistemde kurulu hesaplar hakkını veriyor. Beleşe alışanlar biraz insaflı olsunlar. Temel ihtiyaç olan ekmek ve su da bedava değil.


    Bir de Youtube Music var vazgeçilmezim. Hem videoları hem de müzikleri indirip offline kullanabilmek, ekran kapalı iken arka planda dinleyebilmek te güzel bir özellik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 15 Ocak 2024; 22:57:12 >
  • 3 seneyi aşkındır premium üyesiiym para para sağolsun yarısını aide ediyor üstüne öğrenci üyeliği olunca bir otobüs parasına geliyor :) bazen arkadaşlar şarkı açıyor la 3 dk şarkıda 5 reklam çıkıyor resmen işkence üstüne tv dede dizi izlerken bi anda sinir ediyor .Ben en çok youtube çevrımdışını kullanıyorum metroda internet olmayınca hayat kurtarıyor.

  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt
    İzlemeyin!!!

    Yorum kısmına da reklam almaya devam ederseniz izleyici sayınız düşer ben artık izlemeyecegim deyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayz kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen elektrik suyuda kaçak kullanuyorsun nasıl olsa vermesende geliyor   markette ürünlere para niye veriyorsun dibi vermesende raflar dolu çalabilirsin.Yeterince hızlı koştuktan sonra her şey bedava sonuçta  


    Kimseyi savunma yok adamlar neredeyse altarnatifi olmayan bir platform kurmuşlar ve ortamala Türkiyede her insan 2 saatini ayda 60 saatini harcıyor bunun sürdürülebilir olması için ya reklam yapacak yada reklam sevmeyen insanlar için premıum servis kuracak isteyen ücretsiz reklamlı izler.


    Herkes senin gibi art niyetli olsaydı şu an hala youtube'da kedi videoları izliyorduk.

  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    Ya bizim ülkemiz boşu boşuna OECD ülkeleri içinde okuduğunu anlama sıralamasında son sırada değil. Şu internet çöplüğünde dolaştıkça her geçen gün bunu daha net anlıyorum. Alphabet sizin gibi köle zihniyetlilere iyi bile yapıyor. Sizi bir güzel sömürüyor. Hem verdiğiniz paradan çok daha değerli olan verinizi, davranışınızı, her hareketinizi alıyor hem de cebinizden paranızı alıyor. Sizin gibisi gibi yok gerçekten. Herkes benim gibi düşünceli olsaydı çok daha kaliteli bir dünyada yaşıyor olurdun. Sizin gibi kapitalizm avukatı olmaya meraklı, soyulmak için sırada bekleyen zihniyetler oldukça sömürülmeye devam edeceğiz. Aman neyse ya kime ne anlatıyorum. Google Türkiye iyi yediriyor galiba bu kadar delicesine savunmanın başka açıklaması yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.