Şimdi Ara

Yorum listeleme sayfası tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bir emlak sitesi yapmaya çalışıyorum. Yorumları okumak için admin panelinde yorum.php sayfası yaptım. Yorumları listeletiyorum ve sayfalama yapıyorum. Bir veri arattığımda da aynı şekilde listeleme ve sayfalama yapmaya çalışıyorum ama bir sorun var çözemedim. Bu yüzden sayfalamaya gerek duymayacağım bir sayfa tasarımı yapılabilir mi, sizin bu konuda fikriniz, öneriniz, tecrübeniz var mı, örnek sayfa tasarımı için resim koyabilir misiniz, akıl almak için soruyorum. Nasıl yapayım bilemedim. Yani hem filtreleme hem de sayfalama yapamadım. Acaba sayfalamaya ihtiyaç duymayacağım bir tasarım örneği olur mu diye size bir akıl danışayım dedim. Benim yaptığım tasarım şu şekilde.


    https://hizliresim.com/qjhffdf








  • ACP tasarlarken hazır ve ücretsiz ACP sablonlarını kullanmak daha iyidir onları parcalayıp gereksiz kısımlarını atıp isteğe göre uyarlamak eğer tam olarak ihtiyaca yönelik değilse bile ihtiyac duyulan kısımları kodlayarak onu özellestirmek zaman kazandırır zaten bu gibi paneller kit seklinde gelir bunlarda ihtiyac duyulabilecek tüm buttonlar, tablolar, her türlü element hazır vardır oradaki hazır kod bloklarını alıp kullanırsın


    Örneğin

    adminkit.io
    Free Bootstrap 5 Admin Template - AdminKit
    https://adminkit.io



    Yani oturup bir yorum dökme sayfasını kimsenin görmeyecegi bir acp kısmında kendim sıfırdan tasarlamam bununla ugrasmaya değmez aynı sey sitenin ön yüzündeki sablonlar icin bile gecerli eğer cok özel bir ihtiyac yoksa, orada bile sablon kullanırım.. Tasarım zaten sanattır eğer böyle bir yetenegin yoksa, muhtemelen sacma sapan ve estetik yoksunu tasarımlar yaparsın, ya da basit tasarımlar yaparsın yazdıgın scriptler profesyönel olmaz, göze hitap etmez, hazır alıp editlemek varken, bunlarla neden ugrasıyorsun? HTML CSS öğrenme amaclıysa tamam zaten bunu tavsiye ederim cünkü yaparak öğrenirsin fakat nihai bir ürün icin eğer özellikle istenmediyse ve senin HTML tasarımcısı olmak gibi bir niyetin yoksa, sıfırdan ACP sablonları kodlamakla ugrasmaya degmez..


    Tavsiyem AdminKit paneli indir oldukca büyüktür buradaki lüzumsuz sayfaları sil gereksiz js'leri kodlardan temizle ve paneli ufalt tüm panel boyutunu megabyte olarak da kücült daha sonra yorum dökme kısmını tasarlamak icin paneldeki mevcut tabloları buttonları ve pagination kodlarını yeni bir sayfada bir araya getirerek yorum yönetim sayfanı hazırla gerekli kısımlara kendi PHP kodlarını entegre et..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Nisan 2024; 12:56:9 >




  • Doğru söylüyorsun. Bir daha site yaparsam tasarımla uğraşmayacağım. Hazır temalar ve admin panelleri kullanacağım. Bu arada sorun çözüldü. Yorum işinden vazgeçtim. Cevap için teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.