Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: boras06 , boras06 , sapuhan , erdm0216
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.195
Cevap
173
Favori
195.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 9.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    Direksiyonun önündeki gösterge panelindeki yönergeleri takip edin: başınızı sağa-sola, yukarı-aşağı hareket ettirin. Tanıma işleminin tamamlandığını göreceksiniz.

  • GAYRI kullanıcısına yanıt
    Yönerge ekranı açılmıyordu işte:) kapatıp açtım oldu.. teşekkürler
  • 9 Nisanda ilk olarak sipariş vermiştim. Bütün ödememi 24 Nisanda tamamladım. Bugün tescil işlemleri için aramışlardı. Bütün adımlar tamamlanmıştı. Az önce aradılar. Pazartesi 14.30 a teslimat için randevu verdiler arkadaşlar. Beklediğimden kısa oldu. Umarım bekleyenler aracına çabuk kavuşur.
  • Arkadaşlar merhabalar,

    13.04.2024 tarihinde sipariş verdiğimiz aracı bugün itibari ile teslim aldık.

    Araç ile ilgili ilk görüşlerim şu şekilde;

    -Araç beklediğimden çok daha kaliteli kendim otomotiv sektöründe servis ve yedek parçacı olarak gayet başarılı bir araç olmuş. Gerek hızlanma, gerek menzil, gerek sac kalitesi gayet başarılı. Kör nokta, park sensörleri kullandığım diğer araçlara göre çok çok daha başarılı. Ekranların görselliği çok kaliteli, çözünürlük gayet yüksek.

    -Araç ile ilk günden yaklaşık 150 km yolculuk yaptım araç olarak değerlendirsek gayet konforlu gayet güzel görünüyor.


    -Aracın ana yazılımında hiçbir sorun akılsız bir araç olarak değerlendirsek sorunsuz bir araç ancak aracın multimedya tarafı fiyasko. Sanki 3-4 yıl önceki bir android telefonu kullanıyormuş gibisiniz. Herşey laglı arayüz aşırı yavaş, market başlı başına sorunlu. Umarım ilerde bu tarafa daha fazla ağırlık verirler.


    -Direksiyon simidi bence bu aracın en kalitesiz parçası direkisyon simidi gibi bence araçtaki en önemli parçanın bu kadar özensiz tasarlanması, kullanılan malzemenin bu kadar kötü olması beni üzdü. Aktif olarak güncel puegeot gt bir araç kullandığım için ondaki delikli deri kalitesi ile alakası olmayan garip bir malzeme var. Dikişler çok kötü sanki merdiven altı bir döşemecide direksiyon kaplattırılmış gibi.


    -Araçta hiç mekanik düğme yok bu ilk zamanlarda zor oluyor. Klimayı kontrol etmek, radyo ayarlarını yapmak vs. eski araçlara göre daha zor. Aracın dahili radyo uygulaması bence çok kötü mutlaka baştan elden geçmesi lazım. Klima kontrolleri, radyo kontrolleri yazılımdaki garip laglardan dolayı kullanması zor hale geliyor. Bu yazılım işininin çözüldüğünü farzersek araç gayet güzel.





  • Arkadaşlar istanbul icin teslimatlar nerede yapılıyor. Hepsi icin Gebze Bilişim Vadisine mi cagiriyorlar acab?
  • meier M kullanıcısına yanıt

    Ben de İstanbuldayım. Beni de oraya davet ettiler.

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.
    Araci guncellestirmeleri yapilmis olarak mi teslim ettiler?
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam.


    direksiyon kaplaması orta kalite suni deri gibi, dediğiniz gibi daha kaliteli olması gerekirmiş gibi geliyor ama birkaç yıl kullandıktan sonra yıpranma fazla olmazsa kalitelidir demek ki diyebilirim diye düşünüyorum.


    multimedya hızı düşük gerçekten. hele şehir dışında dağların arasından geçerken sonraki şarkıya geçmesi uzun sürebiliyor yt müzikte.


    klima kontrolleri ortadaki büyük joystik yukarı itilerek açılabiliyor.

    bugün denedim, normalde çok kullanmam sesli asistanı ama, Merhaba Togg dedikten sonra sesli komut alıyor, bir uyarı sesi çıkıyor, ondan sonra Klimayı Aç deyince açıyor. hiçbir tuşa basmadan da açılabiliyor yani. klimayı 22 dereceye ayarla deyince onu da yapıyor, klima fan hızını yükselt dersek onu yapar mı bilmiyorum artık  


    sesli komut vermek için Merhaba Togg demek veya direksiyonun sol tarafındaki sesli komut tuşuna basmak yeterli.  





  • MetuEs kullanıcısına yanıt

    Evet, tüm günceller yapılı teslim ettiler.


    Araçta 21 farklı donanımsal güncellenen donanım varmış, güncellemeler için mutlaka togg ana servisine gelmemiz gerektiği söylendi. Sadece multimedya güncellemesi gibi basit güncellemeler OTA yolu ile yapılıyormuş. Bosch Car Servislerdeki durumu sordum o taraftada pek bir ilerleme yok dediler sadece temsili bir anlaşma gibi bir şey sanırım.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Uzun sürede pek sorun olacağını sanmıyorum direksiyonda zaten aşınması beklenmeden şimdiden döşemecide kaplama yapılıp çok daha kaliteli hale getirilebilir diye düşünüyorum mevcut direksiyon.


    Evet dediğiniz gibi, ben şehir içinde bile sürekli olarak internet hızı düşük hatası aldım ilave olarak araçtaki internet paketi 6 ay için toplam 50 gb internet tanımlanıyormuş. Heer ay 50 gb değil yani.


    Klima kontrollerine alışılır zamanlada dokunmatik tepkileri bir garip aynı yere 2-3 kere basmak gerekebiliyor, butona basıyorsun tepkisiz kalıyor falan daha uzun bir yolu var gibi ekranlardaki yazılımın. Belki araçtaki işlemcide bu kadar büyük ekran için yeteri kadar yeterli kalmıyor olabilir. Umarım öyle bir durum yoktur.

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    Sonrasındaki ücreti nedir? yıllık 1200 diye bişey duymuştum test sürüşünde ama ne dahil emin olamadım.

  • Teslim alan arkadaşlar :) öncelikle hayırlı olsun


    araç yanında verilen paspaslar kumaş mı lastik paspas mı ?


    lastik paspas seti bagaj havuzu şu daha iyidir dediğiniz var mıdır ?

  • Az önce tekrar görüştüm müşteri hizmetleri ile. Ön ödeme yatırıp ekranları bekleyenlerle ilgili durum şu an değerlendiriliyor ama net bir şey yok dediler. Pazartesi sizi aratalım aracınızın durumu ile ilgili dediler. Satış destek kısmı haftasonu çalışmıyormuş.
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Kumaş paspas veriliyor araç teslim alırken bana lastik paspas seti ve bagaj havuzu almak istermisiniz dediler ben aldım. Sonra internetten baktım yarı fiyatına var. Dışardan alınanlar koku falan yapıyormuş satış temsilsicisi öyle demişti. Aldım geçtim 4500 falandı galiba.

  • Merhaba üç konuda tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar;
    1-Ekranlara koruma filmi çektiren var mı? Tavsiye eder misiniz?
    2- Ankarada fiyat performans cam filmi çektireceğim bir yer?
    3- kaputa ppf kaplama yaptıran var mı? Tavsiye eder misiniz?
    Şimdiden teşekkürler.
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Sizin aldığınız ve internette gördüğünüz arasında şekil farkı var mıydı. Bir de açık renk koltuk olanlarda paspas açık renk mi acaba. Bilen varsa bilgi verebilir mi.

  • banzar B kullanıcısına yanıt

    https://trumore-cdn-safe.togg.cloud/safeprotection/safeprotectionleaflet.pdf

    toggun orijinal seti bu baya kaliteli. Aracı 1 kez yıkattım bir koku falan da yapmadı internette togg paspas diye aratınca bulunuyor alternatif bir kaç model. Sanırım 2500 civarıydı onlar.

  • Bugün ödeme ekranı açılan oldumu?
  • Merhabalar geçen gün yazdığım gibi bugün aracımızı teslim aldık çok şükür. Sormak istediğim bir soru var;

    Navigasyon ingilizce konuşuyor bunu basıl düzeltebiliriz?
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun

  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.